2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi de canim üsütünde Immun-fortis gibi bisey yaziyor olmayan seyi var diye yazamazlar, türkiyede isteyen istedigini yazar belki ama b urda buru dava acsa adamlar nerdeyse herseylerini kaybeder o yüzden cok dikkatliler.. Yaziyorsa vardir yani

Feyzae kiz madem o kadar yoruldun yat dinlen aksama bebene enerjin kalmicak sonra

dün yattım 5e kadr kafam kazan gbydi kalktığımda dışarı çıktım açıldım vallaha

yaa aslında bayağı fark var bence.
sen farketmedin mi hiç

bi kere tadı 1 numara kadar iğrenç değilve o kadar berbat kokmuyor.
içinde kristal gibi şeyler var biberonun ucunu tıkayan ve benim sürekli küfür ettiğim. o yüzden daha zor eriyor.
bir de en önemlisi 1 numara kadar yağlı değil, çok kuru. belki hani yağlı değil falan diye rahatsız etmiştir midesini.

yaa ben çok uğraştım bu doğum parası yüzünden kıyamıyorum başkası da uğraşmasın.
hem nolcek kız yardım edek, gebe karı dua neyim eder belkim kaydirigubbakcemile3

benim tek fark ettiğim daha kristal olması mahvoluyorum biberonun ucunu açıcam diye sempatiksalakcinni

smshcim çook geçmiş olsun canım.bari hipp alayım madem ben.kavanoz maması herobaybyi alıodum ben çeşidi çok olduğun için.en iyisi aslında yap tarhana çorbasını nasıl yaptın tarhana çorbasını canım?

Ege 15 gün önceki kontrolde 7550 kg idi. bugun merak ettim (taşınmıyor artık çünkü) kendimi dara yaptım 9 kg çıktı. acep 15 günde bu kadar kilo almış olabilir mi?kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

selam canım ne dolabı kuruyosunuz bakalım
bizim yatak odasini yeni aldik ikeadan gecen hafta bu hafta da kuruyoruz dün dolabin kabasini ve yatagi kurduk tasindigimizdan beri ilk defa karyolada yattik zemuszemus
simdi de dolabin icini kuruyor kocam ben bebek uyutma bahanesine isten kaytarip sizle lafliyom kaydirigubbakcemile3

Ege 15 gün önceki kontrolde 7550 kg idi. bugun merak ettim (taşınmıyor artık çünkü) kendimi dara yaptım 9 kg çıktı. acep 15 günde bu kadar kilo almış olabilir mi?kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

ohhh maasallah tosuna

Feyzae Allah kavustursun canim tez zamanda ins.

bizim yatak odasini yeni aldik ikeadan gecen hafta bu hafta da kuruyoruz dün dolabin kabasini ve yatagi kurduk tasindigimizdan beri ilk defa karyolada yattik zemuszemus
simdi de dolabin icini kuruyor kocam ben bebek uyutma bahanesine isten kaytarip sizle lafliyom kaydirigubbakcemile3

ohhh maasallah tosuna

Feyzae Allah kavustursun canim tez zamanda ins.

gülerek kullan canım ikeanın dolapları güzel içerisi kullanışlı oluyor iyi güzel günlerde kullanırsınız inş.

sağol canım tüm askerlere allah kolaylık versin

maşşalh canım o belli olmuyor almışda olabilir

maşaallah bugün çok enerciksiniz:)
hızınıza yetişemeyim
kızımı emzire gittim geldim az emdi orada oyalanmama rağman yarım saatte geldim
birsürü sayfa birikmiş

smshcim çook geçmiş olsun canım.bari hipp alayım madem ben.kavanoz maması herobaybyi alıodum ben çeşidi çok olduğun için.en iyisi aslında yap tarhana çorbasını nasıl yaptın tarhana çorbasını canım?
canım annem yazdan un tarhanası yapar bizde normal kendimiz için yaptım sarımsakta rendeledim falan
fakat tuzu az olmuştu annem verdi bizimkide hoop ver daha dercesine ağladı bi miktar verdik
kakasından naneler ve kırmızı biber kırmızısı falan çıktı faket :))
özel bebeklere yağı tuzu az mı yapılır acep

olabilirse nasıl besledin acep
maşallah canım

Kizlar Aptamilin bilimsel bilgilendirme birimine Mail attim GDO var mi diye yavda kimyasal islemden geciriliyor mu diye cevap gelince yazarim burya

delf maşaallah egeye,almış olabilir cnm..
posi yatak odanız hayırlı olsun,güle güle kullanın..
feyza yiğenin ve tüm askerlerimiz sağlıcakla görevlerini yapıp gelirler inş..

ayça yeni ayınız hayırlı olsun,maşaallah eceye kocaman olmuş,

gülerek kullan canım ikeanın dolapları güzel içerisi kullanışlı oluyor iyi güzel günlerde kullanırsınız inş.

sağol canım tüm askerlere allah kolaylık versin

ya güzelde cok zaman aliyor ikea zimbirtisi dolaplalri alana kadar haftasonumuz gitti eve getirip kurmak da öteki haftasonumuzu aldi ya herseyi sen yapiyorsun cok yorucu

türkiyede bir magazaya girer istedigini alirsin en fazla 30 dakkada alirsin gelir kurarlar
baska alternativmiz olsa ikeadan almazdim. :umursamaz:

Back
X