2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

posi telli birşeyle silme cif de çizer..
yag çözler varya süngerle yada bezle onlarla dene onlar çizmez..

benim babaannemin adı ipek bu ismi koysam babam dört köşe olurdu:)))zatern bidaha olursa kzıım babam koycakmış adını:)))kesin ipek koyar:)

posi ilmiorum neyle temizlenir bende yeni taşındım 2 ay oldu mutfak mermeri hiç ii deil çok kalitesiz herşey leke yapıo ve çıkmıo varmı bi bilginiz neyle temizlenirkiii

çssa

ben almadim almayi dusunuyordum ama ihtiyaç duyana kadar almamaya karar verdim.evde pişen kıymalı sebxe vermeyi deniçem ax yagli salçasıx.bakalim eger yok almaxsa dusunurum

evet cnm ii fikir kimisi die kesinlikle alınmalı hayat kolaylaştırıo kimiside hiç gerek yok tenceredede yapılıo die bende çok kararsızım bakalım biraz zaman daha geçsin

öğretmenim ben alıcam
ayça arçeliğinkini kullanıyomuş memnunum dedi
kybele beko aldı haznesi çok küçük dedi
arzumun var bide

sen hangisine karar verdin

cssa açya kullanıyo ek gıdalar topiğine yazdı

ocagi ciziktirdim hep
alttan isitmali parkeye agda döktüm kurudu,
evden cikarken kavga etcez yönetimlealsanaalsanasmile
caktirmadan evi bosaltip türkiyeye mi kacsam ne etsem aklinialirimsmile

posi nezaman geliyorsun...
hoya ne yapıyor acaba çok merak ediyorum..keşke telini alsaydım..
esmer hoyanın teli vardır senden bana bi msj atarmısın.

oyy geçmişi okudum geldim gunaydın herkese..
esmer ayazaın mamadandır merak etme..
feyza allah kavuştursun..
cadı geçmiş olsun dikkat et kendine.
rengarenk sende hoşgeldin aramıza..
aklımada bunlar kaldı :)))
mama muhabbeti olmuş off ya ben normalde çok rahat biriyimdir endişelendim gdo muhabbeti olunca.en iyisi diye aptamil alıyordum..

sağol canım teşkkür ederim

bizim yatak odasini yeni aldik ikeadan gecen hafta bu hafta da kuruyoruz dün dolabin kabasini ve yatagi kurduk tasindigimizdan beri ilk defa karyolada yattik zemuszemus
simdi de dolabin icini kuruyor kocam ben bebek uyutma bahanesine isten kaytarip sizle lafliyom kaydirigubbakcemile3

ohhh maasallah tosuna

Feyzae Allah kavustursun canim tez zamanda ins.
sağol posicim.

bugün 5.ayımızı doldurduk......çok şükür...:nazar:

maşallah canım

canım annem yazdan un tarhanası yapar bizde normal kendimiz için yaptım sarımsakta rendeledim falan
fakat tuzu az olmuştu annem verdi bizimkide hoop ver daha dercesine ağladı bi miktar verdik
kakasından naneler ve kırmızı biber kırmızısı falan çıktı faket :))
özel bebeklere yağı tuzu az mı yapılır acep

olabilirse nasıl besledin acep
maşallah canım
tuzzz??? semihacım tuz yasak diye biliyorum ben ama.

sağol canım bu arada valla hiç özel birşey yapmadım nasıl besleniyorsa öyle devam ettik dur bakalım 15 gün sonra dr da anyayı konyayı göreceğiz.

Kizlar Aptamilin bilimsel bilgilendirme birimine Mail attim GDO var mi diye yavda kimyasal islemden geciriliyor mu diye cevap gelince yazarim burya

yaz bakalım posi bende merak ettim. internet sitelerinde kesinle yoktur filan yazıyordu ama

delf maşaallah egeye,almış olabilir cnm..
posi yatak odanız hayırlı olsun,güle güle kullanın..
feyza yiğenin ve tüm askerlerimiz sağlıcakla görevlerini yapıp gelirler inş..
sağol canım.

smhçim ben simdi almiam arelik ile beko aynidir.avent in de varmiş ama o epey pahalidir.simdilik almiam evdeki pişen sebxeleri deniem anim

Back
X