2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha hiç muhallebi vermedim ve doktora sormayı da unuttum vereyim mi diye.
ama devam sütüyle ya da anne sütüyle yapabilirsin muhallebiyi.
pirinç unu koyarsın, azıcık da pekmezle tatlandırabilirsin.

bize bebe ekmeği verdi doktor.
bebe bisküvisini ben önermiyorum, şekerli onlar dedi.

2-3 daha devam edecem karışık vermeye. hala kıvranırsa 1 numaraya geri döneceğim birkaç gün. sonra farklı bir markayla deneyeceğim 2'ye geçmeyi.

GDO konusunda ise açıkçası hiiiççç umursamıyorum.
yediğimiz ya da bebelere verdiğimiz herşey katkılı zaten.
yoğurdu evde yapıyoruz desek mayaladığımız süt işlenmiş süt.
bütün mama firmaları toplanıp dese ki hepimizde GDO var kaderşim; ne yapacaz seve seve gene verecez.
o yüzden yapacak bişey yok.

aynen katılıyorum bencede dün haberlerde dinleidm gittm bebelac aldım esmer yedi benim ki aptamili bıraktım eğer almasydı sma alcaktım .

saol esmercim evde aptamilin comformil maması vardı yemedi benım kız onu yogurt yapayım bari ama şimdi aptamilde gdo var diyonuz acaba günlük süt alıptamı yapsam uff ne zor işler ya..

iyiyiz canım sen nasılsın kerem nasıl

anacım ben kendimi övmek istemem ama mutfakta yemke yapmayı sevmem o konuda hızlıyımdır ama çok sevmedeğim için hiç uğraşmam ama ev temzilk dersen çok hızlı ve pratikdirm dedim ya evde o kadr misafr vardı akrabalar ,apartman komşular bulaşık elimde geçti koca koca kazanları hem yıkadım hem duruladım .hatta aşağıda dağıtaln yemekdede pilav ve tavukalrı hep veb servis yaptım tabaklara hızımı düşün yani ama nazarlandım zaten bacım dün kalkamadım

benim kızımda benzerse inş benzer düşünürüz kerem beyi emme öyle kolay değil ben eşime 10 yıldır süründürdüm bak o konuda bana çekerse bilemem iyi düşün yani:)) benim annemde çok hamarat tüm yemekleri eniştemle beraber yaptılar bende anneme çekmişim kızımda bana benzer inş

:nazar: diyorum başka bişey demiyorum.bekler bekler benim oğlum kaçırmayız biz böyle hamarat bir sülaleyi Şenizopuyorumnanaktan

hımm birde mama konusnda annem diyor ki pirinç unu verelim mamada ne var biliyomusnuz felan deyip duruyor birde dün sabahda herobabynın muzlu büsk. mamasını yedrmiş eşim 90 cc ye 2kaşık koymuş biberona sulu yapmış ben uyanmıyım diye kahvaltı yaptrdım diyoo nasıl severk yedi benim bu koca çocuk bakma konusnda bi dahi yani yapmadığı şey kalmıyor .birde muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz kızlar

:nazar: diyorum başka bişey demiyorum.bekler bekler benim oğlum kaçırmayız biz böyle hamarat bir sülaleyi Şenizopuyorumnanaktan

ben bilmem kızım bilir .öhümm öhümm :)))) anacım simgelerimde çalışmıyor gülümse koyacaktım emme

bende cici bebenin muzlu bisküvisini aldım 4.aydan itibaren yazıyor üstünde...mamasını hazırladım 1 tanede bisküviyi attım içine ezdim yedirdim muhallebi gibi oldu bayıldı ece de...

ee bizim dr.muz golden goattan sonra aptamil ve hippyi öneririm demişti.valla ne derse desinler vermek mecburiyetindeyiz ayy ben aptamilde almaya başlamıştım hippyemi geçsemki şimdi

yoğurt yapmak için dedi fatma.
yoğurt yapılırken sütten yapılıyor sorun yok.
gerçi ben 1 yaşını bekler miyim inek sütü için onu da bilmiyorum.
belki 10.ayda falan başlarım.

anamm gözü kör okuyorum herhal yorgunluktan.gızz esmer taa nerelerden soruyolar saaa doğum paralaryla bi site aç anam sen bu bilginle epey bi para kazanın söyliym sanaa

ben muhallebiyi...
1 bardak su
2;5 yemek kaşığı pirinç unu
5 yemek kaşığı mama koyup katılaşana kadar pişiriyorum ...

anamm gözü kör okuyorum herhal yorgunluktan.gızz esmer taa nerelerden soruyolar saaa doğum paralaryla bi site aç anam sen bu bilginle epey bi para kazanın söyliym sanaa

valla ya ticarete dökem ben bu işi.
gebe abla nerden buldu da geldi sordu anlamadım.

bi de bana esmer hanım dimiş kaydirigubbakcemile3

peki bu mamayı hangi öğünde veriyonuz bebelere.
bana bebelac ve aptamil numune göndermişti.
3 kutu mama var evde. onları yapem de verem bari.

cadı daha iyi olmana sevindim.hadi ax kaldi annen geliyor.

delf ,karni falan mı agridi acaba

pose, aptamil o bagişikligi gulendirdigini idda ettigi reklam ingilterede yasaklanmıs.bagişiklik oyle kuvvetlenmexmiş.

bilmiyorum ki canım ya benimde aklıma geldi karınında bir sıkıntısı vardı herhalde. şimdi bakıcı ile konuştum biz kapıdan çıkmışız hemen uykuya dalmış 2,5 saat uyumuş. bizle mi zoru nedir ?kaydirigubbakcemile3

şimciikk size bir sorun.
Ayaz 1 haftadır mıkır mıkır ediyor mamadandır diyorum ya. Dün ishal gibiydi. 4 kere yaptı kakasını, 2'si yeşildi.
Bir de -gerçi doğduğundan beri öyle- ayakları sürekli ıslanıyor benimkinin. Sanırım ayakları terliyor hep ve teri de ayağında kuruyunca buz gibi oluyor.
Bundan dolayı acaba midesini üşütmüş olabilir mi, dün akşam aklıma geldi de.
Ama bir yandan da diyorum ki midesini üşütecek olsa 6 aydır üşütürdü, bu bebenin ayakları hep ıslak.
Hadi bakalım 3 bilinmeyenli denklem size.
Mamayı da 2 gündür 1 ve 2 numarayı karıştırarak veriyorum hala rahatlamadı.

ya esmerim nasıl bir fark ki bu 1 ile 2 arasaında bu kadar sıkıntı veriyor anlamıyorum ben ?? farklı birşey mi var?

kötükedihüsolaelaelaelaelae nevar yapamıoz işte iki işi birden çııksss beceri meselesi biz senin gibi hamarat karı değiliz sempatiksalakcinni

ya ayağının terlemesiyle bence ilgili değil kereminde çook ayağı terliyor ve kuruyor buz gibi ayakları bence mama dışında ek başka bişeyler yeni vermeye başladınmı?ben kereme meyve püresi yaparken içine muzda eklemeye başladım 3 gündür kabızlıkla uğraşıyoruz dün yaptı birde düğündeydik tam yemeğin ortasında beline kadar sonracığıma rahatladı tabi o olan gene bana oldu..dr.gidecektin tekrardan sen gittinmi esmercim bir sor telle dr.a

canım ya muz kabız yapmaz mı? muz vermesen mi acaba?

2-3 gün daha devam edeyim alışamazsa 1'e dönerim zaten.
doktor da dedi zaten; karışık verince de rahatlamazsa bir dönem daha 1 numara verirsin diye.

yok benimki gayet güzel yapıyor da, sancısı var işte sanırım.
mamada level atlayınca alışamadı

hee bu arada mama sandalyesi alacaklar.
dün bana arkadaşımdan chicco polly geldi. gayet güzel, beğendim ben. tavsiye edebilirim.
istanbuldan saraçhanedeki haşim işcan geçidinden almışlar 3 sene önce.
piayasadaki fiyatının yarısına almışlar ordan, aklınızda bulunsun.

gule gule kullan canım

bende chicco polyy alacağım

valla ya ticarete dökem ben bu işi.
gebe abla nerden buldu da geldi sordu anlamadım.

bi de bana esmer hanım dimiş kaydirigubbakcemile3

allah sana ne diyim esmer hanım dikkat etmedim ama ne yapsın baktı prof gb karıı ne disin bu kadr bilgiye bak kendi muhasebcisi bile bu kadr bilgi vermemiş çok açıklayıcı bilgiler vermişsizn demiş sen benim dediğimi yabana atma canımcım .

Back
X