Iyi de canim üsütünde Immun-fortis gibi bisey yaziyor olmayan seyi var diye yazamazlar, türkiyede isteyen istedigini yazar belki ama b urda buru dava acsa adamlar nerdeyse herseylerini kaybeder o yüzden cok dikkatliler.. Yaziyorsa vardir yani
Feyzae kiz madem o kadar yoruldun yat dinlen aksama bebene enerjin kalmicak sonra
yaa aslında bayağı fark var bence.
sen farketmedin mi hiç
bi kere tadı 1 numara kadar iğrenç değilve o kadar berbat kokmuyor.
içinde kristal gibi şeyler var biberonun ucunu tıkayan ve benim sürekli küfür ettiğim. o yüzden daha zor eriyor.
bir de en önemlisi 1 numara kadar yağlı değil, çok kuru. belki hani yağlı değil falan diye rahatsız etmiştir midesini.
yaa ben çok uğraştım bu doğum parası yüzünden kıyamıyorum başkası da uğraşmasın.
hem nolcek kız yardım edek, gebe karı dua neyim eder belkim kaydirigubbakcemile3
bizim yatak odasini yeni aldik ikeadan gecen hafta bu hafta da kuruyoruz dün dolabin kabasini ve yatagi kurduk tasindigimizdan beri ilk defa karyolada yattik zemuszemusselam canım ne dolabı kuruyosunuz bakalım
Ege 15 gün önceki kontrolde 7550 kg idi. bugun merak ettim (taşınmıyor artık çünkü) kendimi dara yaptım 9 kg çıktı. acep 15 günde bu kadar kilo almış olabilir mi?kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile
bizim yatak odasini yeni aldik ikeadan gecen hafta bu hafta da kuruyoruz dün dolabin kabasini ve yatagi kurduk tasindigimizdan beri ilk defa karyolada yattik zemuszemus
simdi de dolabin icini kuruyor kocam ben bebek uyutma bahanesine isten kaytarip sizle lafliyom kaydirigubbakcemile3
ohhh maasallah tosuna
Feyzae Allah kavustursun canim tez zamanda ins.
merhaba hoşgeldin rengarenk
Ege 15 gün önceki kontrolde 7550 kg idi. bugun merak ettim (taşınmıyor artık çünkü) kendimi dara yaptım 9 kg çıktı. acep 15 günde bu kadar kilo almış olabilir mi?kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile
canım annem yazdan un tarhanası yapar bizde normal kendimiz için yaptım sarımsakta rendeledim falansmshcim çook geçmiş olsun canım.bari hipp alayım madem ben.kavanoz maması herobaybyi alıodum ben çeşidi çok olduğun için.en iyisi aslında yap tarhana çorbasını nasıl yaptın tarhana çorbasını canım?
bugün 5.ayımızı doldurduk......çok şükür...
gülerek kullan canım ikeanın dolapları güzel içerisi kullanışlı oluyor iyi güzel günlerde kullanırsınız inş.
sağol canım tüm askerlere allah kolaylık versin
delf maşaallah egeye,almış olabilir cnm..
posi yatak odanız hayırlı olsun,güle güle kullanın..
feyza yiğenin ve tüm askerlerimiz sağlıcakla görevlerini yapıp gelirler inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?