2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya aptamilin reklamı kaldırılmış yani.yok canım vermiyorum dünden beri muz büyük ihtimalle oyaptı kabız yaa

ya esmerim nasıl bir fark ki bu 1 ile 2 arasaında bu kadar sıkıntı veriyor anlamıyorum ben ?? farklı birşey mi var?

yaa aslında bayağı fark var bence.
sen farketmedin mi hiç

bi kere tadı 1 numara kadar iğrenç değilve o kadar berbat kokmuyor.
içinde kristal gibi şeyler var biberonun ucunu tıkayan ve benim sürekli küfür ettiğim. o yüzden daha zor eriyor.
bir de en önemlisi 1 numara kadar yağlı değil, çok kuru. belki hani yağlı değil falan diye rahatsız etmiştir midesini.

yaa ben çok uğraştım bu doğum parası yüzünden kıyamıyorum başkası da uğraşmasın.
hem nolcek kız yardım edek, gebe karı dua neyim eder belkim kaydirigubbakcemile3

ben inek sütü veriyorum ya bişey olmaz ben kızlarımada verdim 6 aydan sonra...hatta köyden geliyo kaynatıyorum 5 dk..
taze taze içiriyorum..çok deil günde bir kez..

gayet saglıklı ve kemikliler. boylarıda uzun bunu süte borçluyum sanırım ...

feya yigenin nerde yapaak askerligini??

ben de inek sutunu 1 yasından one vermeyi uygun goruyorum.tabi axar axar denetiem.insallah ıkma alerji hi birimiinkinde

ben ve eşim biraz rahat anne babyız bişey olmaz yesin içsin diyoz..

biraz daha büyüsün herşey yer artık bizimle..

Tabi bacım kimin parası kimnn duası derler yaa dua daha makbul sen böyle yardım sevr kalbin temiz olduğu için ayazımı ve seni bağışladı rabbim bak çok riskli hamilelik geçirdin ayaz ne zorluklar atlattı şuan sende iyisinz ayazda maşallh süphanallah .iyi niytli arkadışım benim allah kalbine göre versin

oyy canımsın.
amin teşekkür ederim canım :kedi:

Günaydin kizlar bugün tatil dolap kuruyoz kocamla

mutfakta buzdolabının arkasını kanatlı karıncalar istila etmiş durumda
çok canım sıkıldı
mutfağı ilaçlayacak eşim

Kolay gelsin canim evde kücük hasereler cok kötü oluyor ins. kökünü kazirsiniz da evde bi daha gelmez karincalar

aslında hiç bir mamaya güvenmiyorum dogru söylüyorsun keşke mama dönemlerini geçsede normal şeyler vermeye başlasam.saglıksız şeyler kanserojen madde var diyorlsar sinir oluyorum..

Güvenmicek bisey yok ki, ben de Aptamil veriyorum durun ben bir mail yazip soriyim milupaya bakalim gercekten GDO varmismis, burda yazilan maile yanlis cevap verirlerse cezasi cok yüksek o yüzden ben verilen cevaba güvenirim, aldigimiz herseyde alkol ve domuz ürünü var mi diye mail yagmuruna tutuyooruz hepsi essek gibi cevap yaziiler kaydirigubbakcemile3

Gecmi solsun cadi iyiki gittin demek doktora,
bak ben okudum yazdiklarini beni furmazsin artikin kaydirigubbakcemile3

selam canım ne dolabı kuruyosunuz bakalım

çeyçe:))

immunofortis bagişikligi guçlendirmiyormus ondan.yani zararli diye degil yanliş yonlendiriyor diye kaldirilmiş diye duydum

smh canim ya gecmiş olsun surup verme bence de

smh cim ya doktorun demeden mamaya baslama be canim.bu aralar zaten az kilo aliyorlar
canım çok sağol bende çok hastayıdım o gün ama bizimkinden sonra oldum benden geçmedi yani
eşim bi hoş çok üstüme geldi kafam doluydu dru bile tam dinlemedim
burnu akamadığından falan bahsetti sanırsam iltahap için
bide bizimki tam 1 ay evvel azcık öksürüp hapşurup arada burnu akmaya başlamıştı ozaman dr bişeyi yok demişti taa ozamandanmı birikti acaba
yüzüde dermatit olmuş krem verdi sürdüm dün bi baktım kortizonluymuş puff bayılcam yaa
eşim bugün dr u aradı kremi 5 gün kullanın demiş
canım göğüslerim çok boş ayrıca bizimki gece daha çok emmek istemeye başladı sabaha doğru 2 saatte bir nerdeyse bide meyvaları falan iştahla çekince komşumuz aç kalıyo galiba yetmiyo dedi
ama mama yıda almıyoki

canım çok ama çok geçmişolsun
sağol tatlım
çok geçmiş olsun Kaan'a
kulağı neden iltihap olmuş ki :sinifsinif:
aptamillerde gdo mu varmış
ben 4 aydır aptamil veriyorum amaaabilmiyorumkismile
sağol canım üştmüş dedi
bi birikim burnu akamadığından falan sanırsam
dr hipp ve lactumda yok dedi

canım sağol
antibiyotiği bi bitirelim deniycem ıhlamur içirmeye çalıştım ama
banada hipp ve lactum da yok dedi lactum hero baby nin sanırsam

semiha çok geçmiş olsun cnm

kızlar bugün ilk defa kızıma 4-5 çay kaşığı yeni dünya suyu biraz kiraz suyu verdim birazda elmayla erik yaladı bu meyvelerden zararı olabilecek varmı?
sağol tatlım
bizimkide o bahsettiğin meyvalara bayılıyo veriyorum çok şükür şimdilik bişey olmadı ama az veriyorum

sağol canım
sanada çok geçmiş olsun
benimde boğazlarım falan fena ama dr a ben gidemedim işte

çok geçmiş olsun canım.
antibiyotik veriyorum diye sıkma canını, sonuçta iyi olacak.
inşallah canım sağolasın
ne bileyim şoke oldum

canım çok sağol
neler yapıyorum malt içeceklermi
arpamı sütmü ama artmıyo bi trlü bide bunu deneyim sağol

ben bilemiyceemmm
fakat bu bebelerin geçiş dönemleri baya zormuş bacım

cnm çok çok çok geçmiş olsun...hemencecik geçer inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
ama ben aptamil veriyorum cnm ya ...bzm doktorumuz çünü hipp yada aptamil dedi....fisfisfis
sağol tatlım
hipp için kesinlikle gdo yok almanyanın en iyi rünü dedi
bide lacrum dedi tatlım yaa

nolmuş kızlar ne gdosu aptamildemi varmış gdo
aptamilde soya lesitini varya soyada genelde gdo lu
gdo yok diyolar ama ver dedi işte tatlım yaa

peki tarhana çorbasına mercimek çorbasına fln nezaman başlayacaz biz yaa
cumartesi velet bi tarhana çorbası verdik bayıldı sorma istiyo vermeyince ağlıyo bide alemdi
7-8 . aydan sonra diyo nette ama siz yüreğinizin sesine göre haraket edin analarımız bizi nasıl beslemiş

eskiden 6. aydan sonra sulandırılarak veriliyodu biliyorum hatta trt de belgeseli vardı
sen tecrübe ettim diyosan

biz henüz ek gıdaya baslamadık ama azar azar corba meyve falan veriyorum 1 2 kasık yiyo
Dün ekmek kemirip durdu çok şaşırdık elinden almaya çalıştığımızda feryat figan ortalığı inletti :)

pose, aptamil o bagişikligi gulendirdigini idda ettigi reklam ingilterede yasaklanmıs.bagişiklik oyle kuvvetlenmexmiş.

Iyi de canim üsütünde Immun-fortis gibi bisey yaziyor olmayan seyi var diye yazamazlar, türkiyede isteyen istedigini yazar belki ama b urda buru dava acsa adamlar nerdeyse herseylerini kaybeder o yüzden cok dikkatliler.. Yaziyorsa vardir yani

Feyzae kiz madem o kadar yoruldun yat dinlen aksama bebene enerjin kalmicak sonra

bide burda satilann limonlarn portakallarin üsütünde kabugu kimyasal islemden gecmistir kabugunu kullanmayin yazar, herseyde yaziyor o yüzden neyin kimyasal neyin dogal oldugu cok acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…