bilmiyorum ki canım ya benimde aklıma geldi karınında bir sıkıntısı vardı herhalde. şimdi bakıcı ile konuştum biz kapıdan çıkmışız hemen uykuya dalmış 2,5 saat uyumuş. bizle mi zoru nedir ?kaydirigubbakcemile3
ya esmerim nasıl bir fark ki bu 1 ile 2 arasaında bu kadar sıkıntı veriyor anlamıyorum ben ?? farklı birşey mi var?
canım ya muz kabız yapmaz mı? muz vermesen mi acaba?
gule gule kullan canım
bende chicco polyy alacağım
ya esmerim nasıl bir fark ki bu 1 ile 2 arasaında bu kadar sıkıntı veriyor anlamıyorum ben ?? farklı birşey mi var?
allah sana ne diyim esmer hanım dikkat etmedim ama ne yapsın baktı prof gb karıı ne disin bu kadr bilgiye bak kendi muhasebcisi bile bu kadr bilgi vermemiş çok açıklayıcı bilgiler vermişsizn demiş sen benim dediğimi yabana atma canımcım .
yaa aslında bayağı fark var bence.
sen farketmedin mi hiç
bi kere tadı 1 numara kadar iğrenç değilve o kadar berbat kokmuyor.
içinde kristal gibi şeyler var biberonun ucunu tıkayan ve benim sürekli küfür ettiğim. o yüzden daha zor eriyor.
bir de en önemlisi 1 numara kadar yağlı değil, çok kuru. belki hani yağlı değil falan diye rahatsız etmiştir midesini.
yaa ben çok uğraştım bu doğum parası yüzünden kıyamıyorum başkası da uğraşmasın.
hem nolcek kız yardım edek, gebe karı dua neyim eder belkim kaydirigubbakcemile3
feya yigenin nerde yapaak askerligini??
ben de inek sutunu 1 yasından one vermeyi uygun goruyorum.tabi axar axar denetiem.insallah ıkma alerji hi birimiinkinde
Tabi bacım kimin parası kimnn duası derler yaa dua daha makbul sen böyle yardım sevr kalbin temiz olduğu için ayazımı ve seni bağışladı rabbim bak çok riskli hamilelik geçirdin ayaz ne zorluklar atlattı şuan sende iyisinz ayazda maşallh süphanallah .iyi niytli arkadışım benim allah kalbine göre versin
feyxa iyi iyi masallah Allah kavustursun:Tum askerlerimi sag salim donsunler yuvalarina insallah...
mutfakta buzdolabının arkasını kanatlı karıncalar istila etmiş durumda
çok canım sıkıldı
mutfağı ilaçlayacak eşim
aslında hiç bir mamaya güvenmiyorum dogru söylüyorsun keşke mama dönemlerini geçsede normal şeyler vermeye başlasam.saglıksız şeyler kanserojen madde var diyorlsar sinir oluyorum..
kızlar ben bu akşam doktora gittim ağrılarım çok arttı evdede bayılcak gibi oldum öksürüğümde vardı eşimde acile götürdü doktor baktı boğaz yolların çok tahriş olmuş gripte var dedi iğne vuram dedi iğne kaktıla baaa ben dedim bebek emziriyom doktor bey dedim olsun bişiycik olmaz senden daha çok hasta olur bebe dedi ama iğne ne iğnesise yaktı sol bacağımı kütürüm yaptı 1 saat beni bide ialç yazıyım onuda kullan dedi ama ilacı almadık daha ne ilacı bilmiyom yanee iğne iyi geldi ayyy çok kötümüşüm ben eşim diyoda eve geldikten sora çiğdem doktora seni götürdüğümde ruhtan farkın yoktu diyo çağanın derdinden kendini hiç görmüyosun diyoo ahh didim analığı biliyonmu sen herif dedim şimdi iyiyim şükrolsun çağanda ayağımda ama 12den beri uyuyo mıkırdakıkça sallıyom yarın gece annem bakcak ben uyucam eşim ben bakam sen yat dedi ama oda sabah işe gitcek kıyamadım ben zaten herkezi düşünmekten kendimi yıpratıyom anam benimde çenem düştü sanki karşımda biri varmış gibi sohbet ediyom çağan acık düzeldiya moralim düzeldi uykusuzluk sarsmıyo bu gece yada iğnenin etkisi anlamadım gitti yarın sabah okuyun yazdıklarımı gebertirim bu kaaa uğraştım atlayanı okumayanı bakacam furacamklava: hadi öptüm hepiciğinizi tabii biyerinizde pireler uçişii emme nesee yarın anam gelii çok mıtlıyım yaşasın
Günaydin kizlar bugün tatil dolap kuruyoz kocamla
Kolay gelsin canim evde kücük hasereler cok kötü oluyor ins. kökünü kazirsiniz da evde bi daha gelmez karincalar
Güvenmicek bisey yok ki, ben de Aptamil veriyorum durun ben bir mail yazip soriyim milupaya bakalim gercekten GDO varmismis, burda yazilan maile yanlis cevap verirlerse cezasi cok yüksek o yüzden ben verilen cevaba güvenirim, aldigimiz herseyde alkol ve domuz ürünü var mi diye mail yagmuruna tutuyooruz hepsi essek gibi cevap yaziiler kaydirigubbakcemile3
Gecmi solsun cadi iyiki gittin demek doktora,
bak ben okudum yazdiklarini beni furmazsin artikin kaydirigubbakcemile3
smh canim ya gecmiş olsun surup verme bence de
smh oksuruk surubuunu benim doktorum vermiyor.istersen webde de arat.ıhlamur ver oksurunce.hatta benim doktorum balli limon vermişti.ben de verdim 3-4 kez ama bal verilmez dedi herkes bende vermeyi kestim.
antibiyotik icin de endişelenme benimki de almak zorunda kaldi basta cok uzuldum ben de ama...hani sut koruyor hasta olmaz diyoruz ama elde olmuyor.neden kulaginda iltihap olmus smh?cok gecmiş olsun canim tekrarr
canım çok sağol bende çok hastayıdım o gün ama bizimkinden sonra oldum benden geçmedi yanismh cim ya doktorun demeden mamaya baslama be canim.bu aralar zaten az kilo aliyorlar
sağol tatlımcanım çok ama çok geçmişolsun
sağol canım üştmüş dediçok geçmiş olsun Kaan'a
kulağı neden iltihap olmuş ki :sinifsinif:
aptamillerde gdo mu varmış
ben 4 aydır aptamil veriyorum amaaabilmiyorumkismile
canım sağolmerhaba kızlar...nasılsınız.
smsh geçmiş oldun üzülme öksüürk için ıhlamur zencefil kaynat ver bol bol dr öyle demişti bize.
birde bizim dr gdo olmayan 2 mamamvar biriisi aptamil birisi hero baby demişti kime inancaz ufff.
sağol tatlımsemiha çok geçmiş olsun cnm
kızlar bugün ilk defa kızıma 4-5 çay kaşığı yeni dünya suyu biraz kiraz suyu verdim birazda elmayla erik yaladı bu meyvelerden zararı olabilecek varmı?
ayyy canım çok geçmiş olsun iyileşir sıkma canını çağanda 2 şişe antibiyotik içti hastanedeyken yediğimiz iğneleri hiç söylemeyim bile bizde cuma akşamı götürdük çağanı acile soğuk algınlığı dedi manak gibi banyo yaptırdım yiyce azdı öksürüğü burnu akıyo öksürüyo görsen çok huysuz uyku yok hep kucakta gezdiriyoz şu saat oldu daha ayağımda sallıyorum bırakınca hemen uyanıyo bide kendimde çok hastayım rabbim dermensız dert vermesin antibiyotikte içcekler meyvesuyuda takma kafana peditusu içmioysa ıhlamur içir sende zaten kusuyosa faydada etmez canını sıktığına değmez dünde ben çok bunalmıştım banada kızalr aynen böyle yuazdılar modalim düzeldi ben sakinleşince çağanda bugün daha iyi gibi şükür
anam çağanda aynı yaa habire eli ya ağızda ya suratda babası uykuyu alamıyo ondan dioo ama heryerini kaşıyo uyuz oldu dicem ama sadee yüzünü kaşiiibilmiyorumkismile
bende başladım canım az az her meyveyi veriyom dün muz verdim bugün kiraz karpuz verdim meyvayı çağanda çok seviyo visem bi karpuzu yimem demez kesinkaydirigubbakcemile3
sağol canımkızlar ben bu akşam doktora gittim ağrılarım çok arttı evdede bayılcak gibi oldum öksürüğümde vardı eşimde acile götürdü doktor baktı boğaz yolların çok tahriş olmuş gripte var dedi iğne vuram dedi iğne kaktıla baaa ben dedim bebek emziriyom doktor bey dedim olsun bişiycik olmaz senden daha çok hasta olur bebe dedi ama iğne ne iğnesise yaktı sol bacağımı kütürüm yaptı 1 saat beni bide ialç yazıyım onuda kullan dedi ama ilacı almadık daha ne ilacı bilmiyom yanee iğne iyi geldi ayyy çok kötümüşüm ben eşim diyoda eve geldikten sora çiğdem doktora seni götürdüğümde ruhtan farkın yoktu diyo çağanın derdinden kendini hiç görmüyosun diyoo ahh didim analığı biliyonmu sen herif dedim şimdi iyiyim şükrolsun çağanda ayağımda ama 12den beri uyuyo mıkırdakıkça sallıyom yarın gece annem bakcak ben uyucam eşim ben bakam sen yat dedi ama oda sabah işe gitcek kıyamadım ben zaten herkezi düşünmekten kendimi yıpratıyom anam benimde çenem düştü sanki karşımda biri varmış gibi sohbet ediyom çağan acık düzeldiya moralim düzeldi uykusuzluk sarsmıyo bu gece yada iğnenin etkisi anlamadım gitti yarın sabah okuyun yazdıklarımı gebertirim bu kaaa uğraştım atlayanı okumayanı bakacam furacamklava: hadi öptüm hepiciğinizi tabii biyerinizde pireler uçişii emme nesee yarın anam gelii çok mıtlıyım yaşasın
inşallah canım sağolasınçok geçmiş olsun canım.
antibiyotik veriyorum diye sıkma canını, sonuçta iyi olacak.
günaydın arkadaşlar...
geçmişten aklımda kalanlar;
cadaloz,rylai,smhsmh geçmiş olsun,
smhsmhciğim sütünün artması için kuru dut ve kuru inciri tavsiye ediyorum,
bir de aç kalma hiç,kendini de çok yorma...
ben bilemiyceemmmşimciikk size bir sorun.
Ayaz 1 haftadır mıkır mıkır ediyor mamadandır diyorum ya. Dün ishal gibiydi. 4 kere yaptı kakasını, 2'si yeşildi.
Bir de -gerçi doğduğundan beri öyle- ayakları sürekli ıslanıyor benimkinin. Sanırım ayakları terliyor hep ve teri de ayağında kuruyunca buz gibi oluyor.
Bundan dolayı acaba midesini üşütmüş olabilir mi, dün akşam aklıma geldi de.
Ama bir yandan da diyorum ki midesini üşütecek olsa 6 aydır üşütürdü, bu bebenin ayakları hep ıslak.
Hadi bakalım 3 bilinmeyenli denklem size.
Mamayı da 2 gündür 1 ve 2 numarayı karıştırarak veriyorum hala rahatlamadı.
sağol tatlımcnm çok çok çok geçmiş olsun...hemencecik geçer inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
ama ben aptamil veriyorum cnm ya ...bzm doktorumuz çünü hipp yada aptamil dedi....fisfisfis
aptamilde soya lesitini varya soyada genelde gdo lunolmuş kızlar ne gdosu aptamildemi varmış gdo
cumartesi velet bi tarhana çorbası verdik bayıldı sorma istiyo vermeyince ağlıyo bide alemdipeki tarhana çorbasına mercimek çorbasına fln nezaman başlayacaz biz yaa
ben inek sütü veriyorum ya bişey olmaz ben kızlarımada verdim 6 aydan sonra...hatta köyden geliyo kaynatıyorum 5 dk..
taze taze içiriyorum..çok deil günde bir kez..
gayet saglıklı ve kemikliler. boylarıda uzun bunu süte borçluyum sanırım ...
pose, aptamil o bagişikligi gulendirdigini idda ettigi reklam ingilterede yasaklanmıs.bagişiklik oyle kuvvetlenmexmiş.
GDO konusunda ise açıkçası hiiiççç umursamıyorum.
yediğimiz ya da bebelere verdiğimiz herşey katkılı zaten.
yoğurdu evde yapıyoruz desek mayaladığımız süt işlenmiş süt.
bütün mama firmaları toplanıp dese ki hepimizde GDO var kaderşim; ne yapacaz seve seve gene verecez.
o yüzden yapacak bişey yok.
günaydın kızlar maşallah topic 7/24 devam ediyo konuları takip etmekte zorlanıyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?