2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol merve teyszesi..
delf sorma yaw okadar dedim bugun pazar tatil die ama yok...tatil matil dinlemem hanım didi:))

ben daha adet olmadım kızlar 31 ocakta doğum yapmıştım
23:45 de nerdeyse şubat olacak tı :)

seninki de bişey mi şekerim
17 kasım doğum, emzirmek yok.
4,5 ay önce 1 kere oldum o kadar.
menapoza mı girdim ne, sevinirim valla.
doğal korunma yönetimi ohh ne güzel kaydirigubbakcemile3

merve normal dogummu yaptın?:mehkika sendemi normal yapmışitın?

hayır canım sezeryan oldu
sabah 8 de hastanedeydik gece 23:00 kadar bekledik
normal olmadı normal doğurucam diye tuturdum ben meğer bizim yaramaz kordona
dolanmış ondan rahim de açılma olmadı sezeryana aldılar
şimdi kimse doğuramıyo kızlar 10 kişden 1 normal doğum yapıyo

evetya artık neden eskisi gibi normal dogum yok..bende devlet hastanesine gidilse kesin normal dogurturlardı bizi:)

bizm burda bi yedek oda var orda 1 saat uyudum geldim eyimi kızlar arkidiş idare etmiş iyi geldi bana anam ne çok şey yazmışınz geri bakamam şimdi varmı bi gelişme

ceyce küstüm bende nekadar zayıfım neden beni eklemedin küstümmm..zafiyet geçiriyorum neredeyseeee:roflol::uhm:delikafaduldennaniknanik

Özür canım sen bizim arkamızdan geliyosun esmerle biz birinciyiz 34 bedeniz

bizm burda bi yedek oda var orda 1 saat uyudum geldim eyimi kızlar arkidiş idare etmiş iyi geldi bana anam ne çok şey yazmışınz geri bakamam şimdi varmı bi gelişme

senin şişkoluğundan bahsettim bu topikte en şişkomuz feyza en zayıfımız esmerle ben dedim ver arkamızdan tabiki ecrinde geliyor dedim başkada oldumu bişey bilemedim

3292 syfada kalmışım şuan 3304desinz 12 sayafa okuyamam şimdi zaten çıkcam yarım saat sonra

hee bu arada ecrin ayça cadaloz kılıf takmadan kocişleriyle samimi olmuşlar geliyomuş bebişleri h.sonu mesaileri iyi geçmiş anlayacağın onlarınsempatiksalakcinni

hadiyaa vete rekor kırcam bu şişmanlığım yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…