2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hee bu arada ecrin ayça cadaloz kılıf takmadan kocişleriyle samimi olmuşlar geliyomuş bebişleri h.sonu mesaileri iyi geçmiş anlayacağın onlarınsempatiksalakcinni

ayy en çok buna güldüm hafta sonu işe yaramış bnde yorgunluktan ağzım bi karış açık uyudum benim herif beni boşayacak kaç hafta oldu

asıl doğuracak olan esmer yakındır ayaza kardeş getirecek çocuğu emzirmiyo fln ama bu karıyı ne koruyo ben bilemedim boshayallersmile

ceyce gunahımızı alma kız 2 tane taktıkta aman ne bilim olmadı işte:)başlarım dedim benim herif:)))

:teytey: bebeğide severken sen ona dersin başlarım diyekafamçokkarıştıeyvahedigeldismile alışmadık şeyde şey durmazmış dimi laelaelaelaelae

aşağıda bir sürü kişi var herkes konu bebek ve kaza kurşununa gelince sustu pustu demekki aramızda çoook kazaya kalan olmuş kaydirigubbakcemile5
ay fazla gülmeyeyim birde benim başıma gelirmiş yarın bende gelirmişim neyapacam diye düşünmeye başlarmısım dağlara taşlara mevlam korusun şimdilikakannehir

feyza nereye gitti yav,işten kaytarıp eve gidip yattımı yoksam,yorgunum deyidi..

gıızzz nerden bildin uyuduğumu .vallaah eve gitmedimde burdaki arkadaş dedimki ben geliyom beni yarım saat idare et uyudum klimayıda açtım anam bi uyandım 1 saat olmuş hemen geldim neyse sorun yok sakin ortalık

dün herkes pazar mesaisindeydi anlaşılan lülülülülülü

güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzsempatiksalakcinni

sağol cnmmmm...darısı sana inşallah..böyle güzel haberler alasın emiilülülülülülülülülülülülü

hee bu arada ecrin ayça cadaloz kılıf takmadan kocişleriyle samimi olmuşlar geliyomuş bebişleri h.sonu mesaileri iyi geçmiş anlayacağın onlarınsempatiksalakcinni

kılıf taktık takmasına da ama nasıl olduysa çıkıvermişakannehir zaten bnm koca hiç sevmiyor kılıfı valla:1ninca:

ayy en çok buna güldüm hafta sonu işe yaramış bnde yorgunluktan ağzım bi karış açık uyudum benim herif beni boşayacak kaç hafta oldu

he cnm çok işe yaradı çok...:CüvCüv:
darısı sana da

anam bi eve gitsem taş oldu minnacık göğsüm kapasite az emmeyince şişiyor biraz büyük olsa bu sorunum olmaycaktı .buğlemde emmeye gelmyor artık

ceyce inş.bişi olmaz yaa.sinir oluyorum 2 yıl kullandıgım yönteme nedee güvenemiyorum anlamış degilim ne korkuymuş bu ya.

şaka bir tarafa bir korunma yöntemi bulmamız lazım ozaman okadar önemli değildi çünkü hamile kalmamız şimdi çocuk ufak olunca insan tedirgin davranıyor.hap kullanmam zamanında kullandım sorun yaşadım iğneler içinde fazla güvenme diyolar sprial içinde kayıyo flnmış yaa onada güvenemiyorum netcez bilemedim

ceyce dr bana hap yazdı ama eşim istemiyor hap kullanmamı,eskisi gibi devam edelim diyor ama ben güvenemiyorum ya hamile kalırsam diye.

hangisini yazdı kız jasminimi?benimkide iğne vermişti 3 aylıkmıydı neydi vurunmadım bile.saldım çayıra mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…