Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim insallah duser biran once atesi ayzin dusmezse de gotur doktora belki kiamik vs. tarzi bisey geciriyodur ya da distirgünaydınnn
gözlerim kapanıyor, uykum var mirmirmirmir
dün gece hiç mıkırdamadı, tamam dedim rahat uyku var herhalde bize.
sonra 02:00'de acıktım dedi, aldım kucağıma alev gibi. :1shok:
baktım 38,9 ateş. çıkardım pijamalarını, yedirdim mamasını hala düşmedi.
fitil verdim 20 dk sonra falan 37,7'ye düştü.
keyfi yerindeydi, vücudunda döküntü de yoktu ama ateşi çok yükseldi, anlamadım nerden çıktı. :1no2:
sabah da ben çıkarken uyuyordu hala. bakalım gün içinde çıkacak mı gene.
büyümez olur mu, büyüyecek tabiki.
benimki büyüdüyse hepsi büyür valla kaydirigubbakcemile3
ek gıdalara geçince kilo alımı düzene girer.
bize 500 gr 3,5-4 gün gidiyor.
yok canim ben de daha hic yanimda yatirmadim ayni oadda besiginde yatti simdi de yine benim odamda park yatakta yatiyor 1 haziranda oda takimi gelecek o zamn da odasina gecirecegim canimsiz kocişleri başınızdan atmak için bebişlerinizi kullanıyorsunuz anladım ben iyi takdik bende uygulasam olur aslında ben keremi hep beşiğinde yatırdım şimdide oyun parkında yatırıyorum hiç yanımda yatırmadım bendemi bir tuhaflık varya korkuyorum üzerine fln çıkarım yatarken diye zaten bu ay başı odasına geçiriyorum artık tek başına yatmayı öğrenmesi lazım.olmadı onun odasındaki çekyata geçerim bende alışıncaya kadar.
altina bir sunger falan kestir koy yatagin altina yukseltmis olursun bri de benim park yatakta 7 kiloaya kadar ust tarafta yatar yaziyor yani 1 aya asagi gecirmem lazim sanirim gerci ben direk odasina gecirecegim 1 ay sonra insallhaya bişey soracam size kızlar chicconun park yatağını almıştım ben şimdi üst kademede yatıyor bu park yataklarını alt kademeye alınca çoook alçak oluyor yaa neyapacam bilemedim kuzum üşür kışın onda gibi geliyor keşke beşik alsaydım yaa kiracıyım ya yer kaplamasın diye park yatağı aldım ama iki tane beşiği var akılsız kafam benim.neyapabilirim sizce bu park yataklarını biraz yükselltmek için
gunaydin canim hadi insallah kolay atlatirsiniz asilari gecen sana yazidm ama cevap verdiysen goremedim sanirim gecmisteyse beni aramissin geri aradim ama yoktun iste onemli bisey yok dimi canimgünaydın kızlar saat 11:30 da doktora gidicez aylık rutin kontrol 5.li karmanın 2.dozu olucak bie rotavirüs 2.doz olucaz bakalım demir bey ne kadar bağırcak:)
ceycecim ben begeniyorum tarifleri okudum çok hoşuma gitti,ablam da hemen hemen tüm tarifleri yaptı yegenim de severek yiyodu.
diğer kitapta sabiha paktuna keskin in çocuklarla doğru iletişim
esmercim inmemişmi ateşi ayazın?
rengarenk güzelmi kız o kitap alayım bende?birde siz başka bir kitabı öneriyodunuz yanlış hatırlamıyorsam çocuk gelişimiyle ilgili o hangisiydi?
ceycecim ben begeniyorum tarifleri okudum çok hoşuma gitti,ablam da hemen hemen tüm tarifleri yaptı yegenim de severek yiyodu.
yok ceycecim. konuştum doktoruyla akşamüzeri ataköy şifada olacak oraya götüreceğim.
şimdi zeynep kamildeymiş oraya getir dedi ama ben kötü oluyorum gelmek istemiyorum oraya dedim.
hastaneye gidecek olmak inanılmaz geriyor beni; birşey olmasa bile.
şu anki gerginliğim o.
esmer geçmiş olsun,bence akşam dra götür belki tahlil falan ister,ateşin neyden kaynaklandığı anlaşılır,
esmer geçmiş olsun,bence akşam dra götür belki tahlil falan ister,ateşin neyden kaynaklandığı anlaşılır,
Cok gecmis olsun canim insallah duser biran once atesi ayzin dusmezse de gotur doktora belki kiamik vs. tarzi bisey geciriyodur ya da distir
deneme deneme benim bilgisayr alıntı yapmıyrda başk bilg. deneme yaptım
sağol canım götüreceğim akşamüzeri.
sağol canım götüreceğim bugün. ama diş değil.
oldu.
demek senin pc'de sorun var.
insallah canim oyledir daha once hic kirik tecrubem olmamisti o yzudne bilmiyorum ama mnorlugu gecmis yarin kontrole gidecegim doktora tekrar bakalim ne diyecekjasmin iner şişi bence kırık kaynadıktan sonra. hep şiş kalacak değil ya
Jasmin noldu canım sana çook geçmiş olsun
esmercim dr götürde için rahatlasın inş.ciddi bişeyi yoktur bizide haberdar et tekrara geçmiş olsun canım
jasmin parmağına ne oldu tatlım sanada geçmiş olsun
esmer gecmıs olsun ınsallah atesı duser canım
esmercim dr götürde için rahatlasın inş.ciddi bişeyi yoktur bizide haberdar et tekrara geçmiş olsun canım
jasmin parmağına ne oldu tatlım sanada geçmiş olsun
insallah canim oyledir daha once hic kirik tecrubem olmamisti o yzudne bilmiyorum ama mnorlugu gecmis yarin kontrole gidecegim doktora tekrar bakalim ne diyecek