2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aksam burada kaza olmus 2 yasında bır bebek kafasından bayaa buyuk bır darbe almıs gece 1.30 cıvarıydı kayınpeder apar topar hastaneye gıttı ellerınden gelenı yapmıslar hatta evden cıkmadan helıkopter ıcın talımat verdı acıl beyın amelıyatı yapılabılecek bır hastaneye goturmek ıcın.. gece saat 4 te geldı ama konusamadık galıba kaybetmısler o kadar uzuldum kı anlatamam dusundukce aglayasım gelıyor..
demek ıstedıgım aslında su lutfen bebeklerımızı arabalarda yeterlı guvenlık onlemlerı ıle tasıyalım on koltukta bulundurmayalım kendı kucagımızda bıle olsa Allah yazmasın cok zor aksamdan berı kendıme gelemıyorum Allahım yavrularımızı korusun..

kızlar aksam burada kaza olmus 2 yasında bır bebek kafasından bayaa buyuk bır darbe almıs gece 1.30 cıvarıydı kayınpeder apar topar hastaneye gıttı ellerınden gelenı yapmıslar hatta evden cıkmadan helıkopter ıcın talımat verdı acıl beyın amelıyatı yapılabılecek bır hastaneye goturmek ıcın.. gece saat 4 te geldı ama konusamadık galıba kaybetmısler o kadar uzuldum kı anlatamam dusundukce aglayasım gelıyor..
demek ıstedıgım aslında su lutfen bebeklerımızı arabalarda yeterlı guvenlık onlemlerı ıle tasıyalım on koltukta bulundurmayalım kendı kucagımızda bıle olsa Allah yazmasın cok zor aksamdan berı kendıme gelemıyorum Allahım yavrularımızı korusun..

ayy canım benim yavrum allah annesine babasına sabır versin bnde önde oturan annelre sinir oluyorum arkada otr ne var yani illa önde otrcaklar bebeler kucaklarında .allah rahmet eylesin

esmer gotur sen olsun ıcın rahatlar pısman olmazsın..

yaa götürem de şifada sgk yok, bişey yok. bir de bayağı pahalı bi hastane
muayeneyi doktor aradan alır ama tahlil falan isterse batarız.
tamam çocuğumdan kıymetli değil de ay sonu malum.

gerçi doktor en son konuşmamızda isterseniz bekleyin acil bir durum olursa ben sizi hemen zeynep kamile yönlendiririm, nöbetçi doktorla konuşup yanınıza da gelebilirim dedi.

yok yok, benim bu hastane takıntısını atmam gerek bir şekilde.
derdim şu an çocuğun ateşlenmesi değil, çocuk bu illa ateşi çıkıp hastalanacak.
derdim muayene bileolsa onu hastaneye götürecek olmak.

ayy Allahım korusun ya.
ön koltuğa bebek, çocuk oturtulmaz ya, kimse düşmesin bu hataya.
nasıl dayanır buna can bilmem

esmercım cok haklısın yerden goge kadar sen takıp et nasılsa telefonda konusuyorsunuz drununz da elınden gelenı yapıyor bak hastaneye gıtmeden hallolursa cok ıyı olur tabıı..
benı de gerıyor hastaneler kı senı boyle dusundurmesı cok dogal hastaneye gıdıpte mutlu donen var mı acaba.. neyse ınsallah ıyı olur zaten atesı de dusmus bak takıp edıyor annen de bekleyın aksama kadar bakalım..

ayy Allahım korusun ya.
ön koltuğa bebek, çocuk oturtulmaz ya, kimse düşmesin bu hataya.
nasıl dayanır buna can bilmem
maalesef Türk insanı olarak cok ıhmalkarız helekı cocuk ıstıyor aglıyor deyıp onları onkoltugu bırak dıreksıyonda tasıyoruz orneklerı bolca mevcut hazıranda araba koltugu mecburı hale gelıyor umarım daha canlar yanmaz sıkı tutulur denetımler her keseye gore araba koltugu var onu gectım artık yasallasırsa herkes bırbırıne verır koltukları mecbur tutsunlar ne olursa olsun.. can bu yaa..

yaa götürem de şifada sgk yok, bişey yok. bir de bayağı pahalı bi hastane
muayeneyi doktor aradan alır ama tahlil falan isterse batarız.
tamam çocuğumdan kıymetli değil de ay sonu malum.

gerçi doktor en son konuşmamızda isterseniz bekleyin acil bir durum olursa ben sizi hemen zeynep kamile yönlendiririm, nöbetçi doktorla konuşup yanınıza da gelebilirim dedi.

yok yok, benim bu hastane takıntısını atmam gerek bir şekilde.
derdim şu an çocuğun ateşlenmesi değil, çocuk bu illa ateşi çıkıp hastalanacak.
derdim muayene bileolsa onu hastaneye götürecek olmak.

her ateşlendiğinde doktora götrmek şart değil gece çok yükselrse götürrsün bi düşüyor bi çıkıyor sen eve gidnce güzel ılık duş aldır fitil ver inşallh daha çıkmaz

geçmiş olsun esmer ateşi şu an varmı acaba...

akşam daha çok ateşleniyolar..

düşmezse götür istersen ..

her ateşlendiğinde doktora götrmek şart değil gece çok yükselrse götürrsün bi düşüyor bi çıkıyor sen eve gidnce güzel ılık duş aldır fitil ver inşallh daha çıkmaz

tamam canım haklısın, sağol

geçmiş olsun esmer ateşi şu an varmı acaba...

akşam daha çok ateşleniyolar..

düşmezse götür istersen ..

öğlen çıkmış, annem fitil vermiş düşmüş.
zaten nerdeyse tüm gün uyumuş hep, şimdi uyanıkmış azıcık etrafa bakmaya başlamış.

benim çocuklar hep antibiyotle iyileşiyolar ateşlendikleri ..

çok nadir oluyo ama baya yüksek oluyo ateşleri...

esmer düzelir inş.çok takılma hastane konusunada bişekilde yenmen lazım bu korkunu...
ayça bugun kumbaraya para atmadınmıı hııhh:oklava:

aysede aynen katılıyorum sana bende yiğenlerimdne biliyorum ateşlnnce ılık bir duş ince giydirirdik birde fitil verirdik hiçbişeyleri kalmazdı şimdi herşeye dr gider olduk yaa . tamam şunu anlarım çok ateşlern ne duşla ne fitlle düşmezse tabiki gidilecek ama her seferinde gitmek çok mantıklı gelmyor bana

bende aynıyım feyza...
ateş düşsün die ateş düşürücü veririm ılık duş yaptırım.. 2 saat kadr düşür sonra çocuklar titremeye başlar bu çok nadir yılda 1 kez iki kez..
sonra biz yine hasteneye gideriz 2 3 kez içiririm abtibiyotıgı..iyileşirler ..
evde düşürme teknigi bazen işe yaramaz tekrarlayan ateşlenmelerde..mutlaka antibiyotık alınması lazım.

sağol canım

canım ayseda oldu onun nicki. geliyor buraya sürekli.
valla ifadeyi bilmem ama bakışları çok değişiyor benimkinin. manalı manalı bakmaya başladı.

ben sabah uyanınca devam sütü veriyorum. saat 10:00 gibi kahvaltı edecek artık.
1-2 saat sonra gene devam sütü. öğleden sonra meyve. sonra gene devam sütü. akşam üstü çorba gene devam sütü.
akşam yatarken de devam sütü+içinde 2 bebe bisküvisi karıştıryorum tok tutsun diye.
ilk defa dün akşam yaptım bunu da.

çok sağol esmercim.

peki devam sütüne katılan bisküvi biberonu tıkamıyo mu? bizim biberon bazen mamaylbile tıkanıyo. bardak tipli olanlardan mı kullanıyosunuz?

Back
X