2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bildigim kadarıyla egitimcisin ve okulla evinde yakındı yemeklerin vs.. evinde yiyorsundur
kucuk biyerde oturuyordunuz herhalde
fazla masrafınızda olmaz,neden bi bakıcı tutmuyorsunuz
musrif bir insan oldugunu hiç düşünmüyorum.

canim insallah duzelir araniz dua et bol bol sen de neyseki bakiciyi kabul etmis kocan o zaman rahat edersin biraz daha sabret canim

evet canım dogru hatrlıyorsun masraf oldugu ıcın degıl de annesıne nasıl söyle rbunu , annesının kalbı kırılır yanı kocam emınım böle dusunuyordur. bezın önu cıslenınce degıstırmeyecekmısım arkasıda ıslanacakmış. müsrifliğimde bu yani....

bakıcı işi olursa sayet seneye eylüle kaldı...önumde temmuza kadar koca bır ay var ve ben nasıl gecırecegım bu ayı cok merak edıyorum. bı yandan yazıyorum bı yandan da kocamı kontrol edıyorum gelırgelmes kacıcam :)))

canim insallah duzelir araniz dua et bol bol sen de neyseki bakiciyi kabul etmis kocan o zaman rahat edersin biraz daha sabret canim

aminnn inşallah düzelir.... insan özluyor kocasının sıcaklıgını ılgısını yakınlıgını....(((

biraz idare etmeye çalışacaksın anlaşılan
gel içini burda dök ,bebeginle ilgilen,yapacagını yapacak desende demesende
ve eşinde korumaya devam edecek
sen en iyisi idare etmeye çalış

bazen öyle oluyorki aynı şeyi kendimiz yaptıgımızda bişey olmass
ama kaynana yapınca batar,birazda öyledir fazla takılmamaya bak
torununun kötülügünü isteyerek bilerek yaptıgı şeyler degildir eminim

aminnn inşallah düzelir.... insan özluyor kocasının sıcaklıgını ılgısını yakınlıgını....(((

cok haklısın canım
bunun için alltan alman gerekecekmafoldumben
inşlh herşey yoluna girer

hante madem 1 ay kadar bir zaman kaldı iremin dediği gibi yapsan kayınavlidene söyle yine söyleyeceklerini ama eşine yansıtma kayınvalidenle ilgili bişey söyleme bakalım birazda böyle dene sonuç nasıl olacak en azından eşinle aran daha fazla açılmaz belki..

hante çok üzüldüm ya inş.düzelir herşey.evde huzur olmayınca herşey boş..inş.eşin anlar ama kızlar dogru söylemiş annesine birşey dedim mi iyide olsa kötüde olsa sen suçlu oluyorsun tuhaf bu erkekler..
rengarenk ben forum istanbulun orda oturuyuorum..

ben yatiyorum kizlar iyi geceler hazir buragim uyurken ben de uyuyayim yarin doktora gidecegim kontrole parmagim icin onun icin yatayim simdi dinleneyim

hante canım yazdıklarını okudum da Allah yardımcın olsun
çok sinir oldum kayınvalidene
kendi çocuklarını kendi yöntemleriyle büyütmüşsün işte bırak da biz de kendi yöntemizimizle büyütelim değil mi çok meraklıysan doğur bi tane istediğin gibi bak
işin çok zor neyseki okulların kapanmasına çok az kaldı
benim eşim de önümüzdeki yıl ben çalışmaya başlayınca ece'ye annemle
kayınvalidemin dönüşümlü bakmasını istiyor tam da bu anlattıklarından korktuğum için istemiyorum.
aynı şehirde yaşayıp çocuğu sabah bırakıp akşam almak şeklinde olsa yine bi derece ama
sürekli aynı evde yaşayınca sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor malesef
bence şu anda dişini sıkmaktan başka çözüm yok gibi
okullar kapanana kadar sabret seminer döneminde zaten doğru düzgün bişey yapılmıyor
okula oğlunla bile gidebilirsin biizim arkadaşlar göütrüyorlardı seminer döneminde çocukları
hatta okul kapanmadan önce de 1-2 hafta rapor da alabilirsin
eylülden itibaren de bakıcı tutarsın kafan daha rahat olur

kıkzlar bişiy sorcam okuyamıyom geçmişi saçları çok dökülüyo sebamed ada bıoxcın şampuan kullananız varmı bugün devlet hastanesine cilidye doktoruna gittim olabilir emzirme döneminde dökülebiliyo dedi bide vitamin eksikliğinden oluyomuş kaqn tahlilim aldı yarın 11de sonuçları almaya gitcem ona göre ilaç vercek bu 2 şampuanı ve toniğini önerdi hangisini alam bilemedim yorum beklirem sizden

cadı nasılsın çagan nasıl oldu?

saol ecrinim gözüm annem geldiya çok iyiyim şükrolsun çağanda iyi bugün egzidk hastane çarşı pazar lcv miniço bebeğime çok güzel cciciler aldım tabiii abisinede vallaha özlemişim gezmeyi ama çağanı taşımaktan sol kolumm uyuşuk durumda sen nasılsın canım
hantecim biraz geçmişe baktımda canını sıkm a hayatım herkezin evinde oluyo ara ara böle sorunlar sen şimdi bişiy dedikçe o daha çok anacı olur en iyisi akışına bırakmak takma kafana al bebeğini evdeken çık çık gez ne halleri varsa görsünler onlarda ana oğul gıcıklar baka genede sinirlendim gece gece doktor zatii saçların strestende dökülebilüü dedii söle kaynanan senide germesin benide hee bide eşin rizelimi rizenin erkekleri aksiolur dirlerde o bakımdan sordum

cadı benimki rizeli aksi işte diyom ben havasında suyundan:)))
iyi gez bakalım annenin sayesinde.ya baston araba alsana bitane basit at çaganı içine gezdir onunla gezilirmi kız yarım ton çekiyo o:)

kız yazdığım çıkmammış kucam önce arabaya alıştır sora baston hemen alarım diyoo anca anca alışacak sanırım bugün biraz kucakta biraz arabada eylendi danacık öksürüğüde azaldı şükkrolsun ıhlamur çok işime yaradı ikisinede kendimede

cadaloz

bende tam bunu söyliycektim (bioxin çok berbat hiç deneme biz aldık onunla eşarplarımı yıkıyorum )

kızlar saçlarım avuç avuç dökülmye başladı

diğer doğumlarımda da böyle olmuştu 5 ay civarı başlayıp 8. 9. aya kadar devam etmişti

sebebide hormon değişikliğinden kaynaklanıyo büyüklerde "bebek seni tanıyo" diyolar

daha kısa sürede bu işi çözebilirmiyim bilmiyorum

benim saçlarım da avuçlar dolusu dökülüyordu, geçen gün içine bir sürü otun suyu ile beraber kına yaptık, dökülme de kaşıntı da durdu, şimdi saçım hem dökülmüyor hem çok sağlıklı ve parlak görünüyor, alman taşı da koyunca öyle kırmızı falan da olmuyor, biraz beyaz vardı onlara da herkes kızıl balyaj yaptım sandı, ben zaten uzun süredir yapıyordum kına, boyanın zararından dolayı, hem de boya gibi akıp gitmiyor, çok kalıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…