canım bildigim kadarıyla egitimcisin ve okulla evinde yakındı yemeklerin vs.. evinde yiyorsundur
kucuk biyerde oturuyordunuz herhalde
fazla masrafınızda olmaz,neden bi bakıcı tutmuyorsunuz
musrif bir insan oldugunu hiç düşünmüyorum.
canim insallah duzelir araniz dua et bol bol sen de neyseki bakiciyi kabul etmis kocan o zaman rahat edersin biraz daha sabret canim
biraz idare etmeye çalışacaksın anlaşılanevet canım dogru hatrlıyorsun masraf oldugu ıcın degıl de annesıne nasıl söyle rbunu , annesının kalbı kırılır yanı kocam emınım böle dusunuyordur. bezın önu cıslenınce degıstırmeyecekmısım arkasıda ıslanacakmış. müsrifliğimde bu yani....
bazen öyle oluyorki aynı şeyi kendimiz yaptıgımızda bişey olmassbakıcı işi olursa sayet seneye eylüle kaldı...önumde temmuza kadar koca bır ay var ve ben nasıl gecırecegım bu ayı cok merak edıyorum. bı yandan yazıyorum bı yandan da kocamı kontrol edıyorum gelırgelmes kacıcam :)))
aminnn inşallah düzelir....insan özluyor kocasının sıcaklıgını ılgısını yakınlıgını.... (((
cadı nasılsın çagan nasıl oldu?
ne briktiyonuz ben kaçırmışım
para biriktiriyoruz sced inşallah, harcamadan durabilirsek tabii, nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar topiğinde birbirimize destek oluyoruz, ben ecrinden duymuştum bu topiği, sen de gelsene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?