2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ayaz mı hasta umarım ciddi bişey değildir Rabbim acil şifalar verir inşşş :Saruboceq:

esmer senide bekleris topigeee..

yok bacım ben biriktirmeyeyim şu dönem. feci tüketim dönemindeyim çünkü kaydirigubbakcemile3

esmer ordamısınnnnnn...
nasılmış ayaz......

ay pardon esmercim.diyecektim ayaz iyileşir inş.

kızlar ayaz mı hasta umarım ciddi bişey değildir Rabbim acil şifalar verir inşşş :Saruboceq:

şimdi geldi, sayfa açık kalmış iş yapıyordum.
doktora götürmeyeceğim şu anda. ateşi fitil verdikçe düşüyor.
uyanık olduğu zamanlarda keyifsiz ve yorgunmuş.
doktoruyla konuştum, eğer gece sorun çıkarsa beni zeynep kamile yönlendirecek.
ateşi 39,5'u geçmediği sürece fitille idare edebilirmişiz.
bütün gün uyumuş. 2-3 saat uyanık kalış sadece.
inşallah gece bir sorun çıkmaz.
son durum bu yani.

hepinize teşekkür ederim kızlar, sabahtan beri sordunuz hep.

esmer geçmiş olsun biran önce iyileşir inş.

selam kızlar...

geçmiş olsun esmer..bir an önce iyileşir inşallah ayazcık...

emzirme konusunda başım dertte kızlar göğüslerim feci yara oldu resmen ağlayarak emziriyorum yavrum oda ona bağırıyorum sanıyor başlıyor o da ağlamaya ...içim daha da acıyor ...lansinohun kremini kullanıyorum ama fayda etmedi pek başka önerisi olan var mı?

dionea,ben zeytinyağı sürüyodun baya rahatlatıyodu
bazılarıda evicap kapsülü iğneyle patlatıp göğüs uçlarına sürüyolarmış iyi geliyomuş

rengarenk dediğin gibi denemedim hiç bi yapayım belki faydasını görürüm tşkler öğretmenim dediğin gibi krem sürünce kapatıyordum hava alsın haklısın...inşallah geçer Allah kimseye tattırmasın bu acıyı...

siz neler yapıyorsunuz? bebişler iyidir umarım...
ecrincim bende takip ediyorum bu kumbara olayını bugün başladım 2 lirada benden:))

bugün çok yoruldum herşey üst üste geldi buzdolabı bozuldu fırın pişirmiyo evin girişinin tavanı boyanıcaktı adam 3 gündür oyalıyo bugün de geç kaldı bende vazgeçtim yaptırmıyom dedim zaten canım burnumda,tavanda öle kaldı baska boyacı bulmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…