2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde çok dökülüyor zaten az saçım vardı daha da az kaldı kel kalcam yönteme gerek yok bu saaten sonra:)

canım medecassol ve anestol acıya dayanabılıyorsan anestolu surme emzırmeden cok guzel temızle ve bıraz sık ılk gelen sutu kı ılac kalmasın ama su var bu ılacları bebeklere bıle verıyorlar medecassol zaten emzırme donemınde zararlı degıl ıstersen sutun bolsa tek gogsune surup bır gece beklet sonta sutu sag at ben oyle yapmıstım bır gecede toparladı bolca sur uzerıne pedı kapa oyle yapacaksan ama normal sureceksen az az..

hante;benim kayınvalidem de herseye burnunu sokar uyardığım seyleri inatla yine yapar ve eşimle kayınpederimin yanında melek olurdu.
ne yapsam ne anlatsam eşimde kayınpederimde bana inanmadı.Her gün oturp aglardım bigün kendi kendime silkelendim ve oyunu onun gibi oynamaya karar verdim
yanlızken gerekenleri kibar ve umursamaz bi şekilde söledim ve yaptıklarından çok rahatsız olsamda her zaman keyfim yerindeymiş gibi davrandım
özellikle onun yanında esimle daha sensakrak oldum (catlıyodu uyuz)
eşim annesini şikayet etmeyi bıraktım sandı ama bırakmadım sadece şöyle yaptı böyle yaptı sinir oluyorum gibi sözler içeren cümleleri bıraktım
mesela;hayatım annen bugün ki davranışları beni biraz gerdi,onunla iyi geçinmeme ragmen bu davranışlarına bi anlam veremiyorum,sen ne düşünüyosun?
her yaptığına sinirlendiğini belli etme o zaman daha çok çatlıyolar güçlü olduğunu göster
esinle de aranı bozma o gittikten snr toparlanmanız zor olur

hante;benim kayınvalidem de herseye burnunu sokar uyardığım seyleri inatla yine yapar ve eşimle kayınpederimin yanında melek olurdu.
ne yapsam ne anlatsam eşimde kayınpederimde bana inanmadı.
Her gün oturp aglardım bigün kendi kendime silkelendim ve oyunu onun gibi oynamaya karar verdim

yanlızken gerekenleri kibar ve umursamaz bi şekilde söledim ve yaptıklarından çok rahatsız olsamda her zaman keyfim yerindeymiş gibi davrandım
özellikle onun yanında esimle daha sensakrak oldum (catlıyodu uyuz)
eşim annesini şikayet etmeyi bıraktım sandı ama bırakmadım sadece şöyle yaptı böyle yaptı sinir oluyorum gibi sözler içeren cümleleri bıraktım
mesela;hayatım annen bugün ki davranışları beni biraz gerdi,onunla iyi geçinmeme ragmen bu davranışlarına bi anlam veremiyorum,sen ne düşünüyosun?
her yaptığına sinirlendiğini belli etme o zaman daha çok çatlıyolar güçlü olduğunu göster
esinle de aranı bozma o gittikten snr toparlanmanız zor olur

günaydın kızlaar....
hala bu ay adet görmedim.15 gün geçti...korka korka test bilem yaptırdım..neyseki negatif..gerildim iyice..çatlayacam yaaa.......laelaelaelaelae

günaydın kızlar oğluşum dünden beri hiçbişey yemek istemiyor uyurken bile akşam hep mıkır mıkırdı noluyor bu çocuklara ya yoksa bizdemi diş çıkarma sendromlarına hazırlanıyoruz

Günaydın kızlar
Eren sanırım diş çıkarcak çok yakında
Yavrum hep elleri ağzında
önleri sırılsıklam ıslak
akşam hiç uyumadı hep ağladı
çok kaşınıyo dişleri
bebek arabasına koyup uyuttum akşam onu

günaydın kızlar oğluşum dünden beri hiçbişey yemek istemiyor uyurken bile akşam hep mıkır mıkırdı noluyor bu çocuklara ya yoksa bizdemi diş çıkarma sendromlarına hazırlanıyoruz

olabilir canım..diş çıkarma belirtileri 2 ya da 3 ay önce başlarmış...

bizim kızın da elleri hep ağzında ve tükrükten ha babam önlük değiştirip duruyoruz..doktor belirtileri başlamış dedi bize...:ecrin_bebek:

muhallebi ya da pirinç unundan mama yediren var mı şu anda?prensesim 4 ay+12 günlük oldu...vermeye başlasam mı acaba 2 kaşık falann..

esmer Ayaz hangi mamayı yiyor
ben Eren e bebelac verdiğim zaman ishal oluyodu
bide Eren de mama yerken ayakları terliyo, ve sadece başının ön tarafı terliyo
sırtı hiç terlemiyo
çok ilginçCADIARZU

kızlar bizim kide ne bulsa ağzına sokuyo üstü başı hep ıslanıyo..
ama bu aylarda kesfetmeyi ögrendiği için gördükleri ilginç geldiğinden ağzına sokarak o nesneyi anlamaya calışır her ağız sulanmasını ve diş kaşırmıs gibi yağtığı hareketleri diş çıkarmaya yormayın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…