2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ameliyat yerimin üst sol kısmında sertlik ve biraz da yumru gibi bir şişlik varsizde de var mı?fıtık olabilir mi ki?[/QUO

bende doğumdan snr dikişimin bittiği yerin hemen üstünde ki şişlikten dolayı korkup dr a gitmiştim
korkma bişi yok içerden atılan dikişler daha tam oturmamış onun şişliği demişti ama şuan yok denecek kadar az o şişlik

günaydın kızlarrrr
esmer gelmemiş numarası olan var mı? ayaz rahatsızdı merak ettim

kıkzlar bişiy sorcam okuyamıyom geçmişi saçları çok dökülüyo sebamed ada bıoxcın şampuan kullananız varmı bugün devlet hastanesine cilidye doktoruna gittim olabilir emzirme döneminde dökülebiliyo dedi bide vitamin eksikliğinden oluyomuş kaqn tahlilim aldı yarın 11de sonuçları almaya gitcem ona göre ilaç vercek bu 2 şampuanı ve toniğini önerdi hangisini alam bilemedim yorum beklirem sizden

şampuanı değil de bana normalde bioxin serum iyi geliyor yarın almayı düşünüyorum

cadaloz

bende tam bunu söyliycektim (bioxin çok berbat hiç deneme biz aldık onunla eşarplarımı yıkıyorum )

kızlar saçlarım avuç avuç dökülmye başladı

diğer doğumlarımda da böyle olmuştu 5 ay civarı başlayıp 8. 9. aya kadar devam etmişti

sebebide hormon değişikliğinden kaynaklanıyo büyüklerde "bebek seni tanıyo" diyolar

daha kısa sürede bu işi çözebilirmiyim bilmiyorum

oooo o kadar uzun sürerse ben kel kalırım peruk almam gerekir

ne briktiyonuz ben kaçırmışım
para biriktiriyoruz sced inşallah, harcamadan durabilirsek tabii, nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar topiğinde birbirimize destek oluyoruz, ben ecrinden duymuştum bu topiği, sen de gelsene...

saol canım dün ecrin link verdi
hiç para biriktiremem bakalım becerebilcek miyim

benimde çok dökülüyor zaten az saçım vardı daha da az kaldı kel kalcam yönteme gerek yok bu saaten sonra:)

aynennnnnnnn

günaydın kızlaar....
hala bu ay adet görmedim.15 gün geçti...korka korka test bilem yaptırdım..neyseki negatif..gerildim iyice..çatlayacam yaaa.......laelaelaelaelae

ohhh hadi gözün aydı

günaydın kızlar oğluşum dünden beri hiçbişey yemek istemiyor uyurken bile akşam hep mıkır mıkırdı noluyor bu çocuklara ya yoksa bizdemi diş çıkarma sendromlarına hazırlanıyoruz

bazen oluyorlar öyle bugün de bi bak bakalım
bi ara ece de 1 hafta kadar günde 3-4 kez zorla emmişti sonra düzeldi çok şükür
diş huzursuzluğu da olabilir tabii

Günaydın kızlar
Eren sanırım diş çıkarcak çok yakında
Yavrum hep elleri ağzında
önleri sırılsıklam ıslak
akşam hiç uyumadı hep ağladı
çok kaşınıyo dişleri
bebek arabasına koyup uyuttum akşam onu

olabilir canım..diş çıkarma belirtileri 2 ya da 3 ay önce başlarmış...

şu dişleri kolayca çıkarabilseler keşke

muhallebi ya da pirinç unundan mama yediren var mı şu anda?prensesim 4 ay+12 günlük oldu...vermeye başlasam mı acaba 2 kaşık falann..

ben geçen hafta hero baby organik olanın sütlü pirinçlisini verdim
dr'un verdiği tarife göre 1 su bardağı suya 1 kaşık pirinç unu koyup pişir
içine 5 ölçek devam maması koy şeklindeydi

oto koltuğu alan var mı kızlar aranızda ya da düşünen. nasıl bişii almalı?

evt canım. eşimin amcasından dün bir telefon geldi ödenek çıktı bize hediye alacaklarmış gidin beğenin diye. bizde bir arayışa girdik. internetten bakacağım şimdi . farklı çeşitleri var sanırım. 0 dan 18 aya kadar 8 den 3 yaşa kadar filan diye. uzun sene kullanalım büyük alalım da demeyin diyorlar çünkü büyük alınca korumuyormuş filan. araştıma sonucumu bildiririm canım

ben daha erken olduğunu düşünüyordum aslında bizimanakucağı 13 kiloya kadar zaten
ama haftasonu chicconun 0+ modelini gördüm yatar pozisyonu da vardı o mantıklı geldi
fiyat olarak da diğerlerine göre oldukça uygundu
maxi cosiler falan çok pahalı geldi bana ama bakalım araştırcaz hangisi iyiymiş
sen de sonucu söyler misin

günaydın kızlar ben dün gece yazdıdım saçlarım çok döklüyo doktora gittim 3 şey tavsiye etti birini al dedi sebamed bıoxcın revıgen ama dimple bıoxını iğrenç demiş sebamed alımmı revigenı ben duymadım hiç cevap ayzın sipariş yapcem yolarım sabah sabah hepiciğinizi

hiç bilgim yok bacım....fisfisfis
scedcedu..tarif için teşekkür ederim canım....

gunaydinn kızlarr

esmerle konustum doktor tahlil yapalim demiş.fitilin etkisi gecince tekrar atesi cıkıyormus.birazdan hastaneye gideceklermiş.

gecmişi okuyamadim umarim hersey youndadir...

kızlar günaydın;
bende kısmetse 2011 ocak annesi olacağım.benim şuan 11 aylık bir oğlum var.oğlum yaz bebeğiydi.o yüzden rahat ettim çok şükür pek hasta olmadı.ama 2.bebeğim kış bebeği olacağı için korkuyorum açıkçası.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kış bebeği mi daha iyi yaz bebeğimi.kış bebeği çok hasta olurmu.siz nasıl baktınız.ne saçma sorular soruyorum dimi:))))))) hamile olduğumu dün öğrendim ne düşüneceğimi şaşırdım.aklıma nasıl bakıcam kışın diye geldi hemen:))))

günaydın kızlar ben dün gece yazdıdım saçlarım çok döklüyo doktora gittim 3 şey tavsiye etti birini al dedi sebamed bıoxcın revıgen ama dimple bıoxını iğrenç demiş sebamed alımmı revigenı ben duymadım hiç cevap ayzın sipariş yapcem yolarım sabah sabah hepiciğinizi

benim kuzenim yılan yağı kullanmıştı
istersen bi araştır

benim de saçlarım çok dökülmeye başladı doğumdan sonra
cadoloz bizim bebekler gazlı olduğu için stresten kafamızda saç kalmıycak
sende bendensin, bebeği gazlı olup sıyıranlardan sempatiksalakcinni

ben saçım için bişey kullanmayı düşünmüyorum, çünkü saçlarım çok gür
azcık seyrelsinler kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın;
bende kısmetse 2011 ocak annesi olacağım.benim şuan 11 aylık bir oğlum var.oğlum yaz bebeğiydi.o yüzden rahat ettim çok şükür pek hasta olmadı.ama 2.bebeğim kış bebeği olacağı için korkuyorum açıkçası.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kış bebeği mi daha iyi yaz bebeğimi.kış bebeği çok hasta olurmu.siz nasıl baktınız.ne saçma sorular soruyorum dimi:))))))) hamile olduğumu dün öğrendim ne düşüneceğimi şaşırdım.aklıma nasıl bakıcam kışın diye geldi hemen:))))

hayırlı olsun cnm saglıklı sıhhatlı alırsın kucağına inşallah.
ben bi problem yasamadım cnm.Zaten sakınılan göze çöp batar.
Hiç öyle kat kat giydirmedim hasta da olmadı çok şükür

kızlar günaydın;

öncelikle Allah tamamına erdirsin cnm,inş. sağ salim kucağına alırsın:Saruboceq:
kış bebeği olması bişeyi değiştirmedi,kontroller dışında pek dışarı çıkmadık,benim kızım hamdolsun hiç hasta olmadı,yalnız son zamanlarda burun tıkanıklığı oluyor,
kışın değil de baharda daha çok hasta oluyor bebekler,
grip salgını vs.,bir de nasıl giydireceğini şaşırıyon vs...

kızlar günaydın;

canım ..benim oğlum yaz bebeği..kızım da ocak 2010 da doğdu..kışın bakmak biraz daha zahmetli ve dikkat gerektiren bir durum..yazın biraz daha rahat olbiliyorsun..Allaha şükür kızım kış boyunca bir kere grip oldu..o da bronşite çevirmişti..şükür atlattı...sıcak tutmak gerekiyor..fakat abartıp da terletmemek gerekli..çünkü bu sefer de ortamın havası kurursa burun mukozaları kuruyor bebişlein..o da kötü oluyor...ayarını yapmak sana kalmış....derece bulundur evinde..kışın oda sıcaklığı 21 derecenin altına düşmesin,24 ü de geçmesin yeter....

kızlar bişi sorcam;bebek doymuyo diye 2 gün önce akşamları pirinç unlu muhallebiye basladık
normalde gece 11 gibi uyuyan çocuk şimdi 1 1bucukta ancak uyuyo
yediriyorum emziriyorum canlanıyo uyku muyku hak getire kuçuk hanımda
acaba bu çocuk önceden aç kalıyosa açlıktan baygınlık geçirip sızıyomuydu diye aklıma geliyo
:ecrin_bebek:

kızlaar hero baby de paket geldihihoyyyt
karışık meyvalı kavanoz mama
iyi geceler bisküvisi
kahvaltı saati sütlü bisküvili muzlu
1 kitapçık birde ay ay büyümesi ve gelişimiyle ilgili broşür...

kızlar günaydın;

hayırlı olsun canım
bence kış bebeği korkulacak bişey değil
kışın bebek olmasa bile dışarda gezemiyorsun daha çok evde oluyorsun
(gerçi ben kışın da gezdim ama ben istisnayım sanırım)
hazır evdeyken bebek de kendini toparlamış oluyor
ve bahar geldiğinde bebekle rahatlıkla gezebiliyorsun
evin içi zaten sıcak dışardaki soğuk da önemli değil
önemli olan hava soğuk diyerek bebeği kat kat giydirip terletmemek
terledikleri zaman daha çok hasta oluyorlar
çok şükür benim kızım hiç hastalanmadı hafif öksürük vardı o da üşütmekten değilmiş

kızlar bişi sorcam;bebek doymuyo diye 2 gün önce akşamları pirinç unlu muhallebiye basladık
normalde gece 11 gibi uyuyan çocuk şimdi 1 1bucukta ancak uyuyo
yediriyorum emziriyorum canlanıyo uyku muyku hak getire kuçuk hanımda
acaba bu çocuk önceden aç kalıyosa açlıktan baygınlık geçirip sızıyomuydu diye aklıma geliyo
:ecrin_bebek:

Hİİ Hİİİ Hİİİ:emir_bebek: senin kızında gözü açılmış demekki şekerim sempatiksalakcinni bu bıcırıklar büyüdükçe cin gibi oluyorlar l:nazar:

delf kız bizde niye öyle amca fln yoktur yaa biz ne alırsak kendimiz alıyoruz birde benim ailem sağolsun onlar destek oluyorlar. vayyy kıskandım şimdicik seni

Back
X