rengarenk muhallebi gaz yapıyor olabilir mi acaba? gerçi huysuzlanıyor yazmamışsın ama
sen mi istemiştin?yoksa reklam amaçlı mı gönderiyorlar?kızlaar hero baby de paket geldihihoyyyt
karışık meyvalı kavanoz mama
iyi geceler bisküvisi
kahvaltı saati sütlü bisküvili muzlu
1 kitapçık birde ay ay büyümesi ve gelişimiyle ilgili broşür...
yok cnm huysuzlanmıyo gayet zinde babaya gülücükler saçıyo bana gelince üzerimde ne varsa tutmaya çalışıp göğüsüme dokunuyo
biliyo tabi sıpa sütün yerini .)
sanırım ikimizin kızı da 14 ocak doğumlu....benim kızım da senin kızın gibi 4 gündür geç yatıyor..ben de senin gibi kendime sordum..daha önceden nasıl erkenden yatardı bu kız diye...:1shok:
evet cnm 14 ocak doğumlu
acaba dönemsel bişeymi hani her ay huy değiştirirler falan diyolar ya
Hİİ Hİİİ Hİİİsenin kızında gözü açılmış demekki şekerim sempatiksalakcinni bu bıcırıklar büyüdükçe cin gibi oluyorlar l
delf kız bizde niye öyle amca fln yoktur yaa biz ne alırsak kendimiz alıyoruz birde benim ailem sağolsun onlar destek oluyorlar. vayyy kıskandım şimdicik seni
kesinlikle her gün yeni bişeyler keşfedip uyguluyorlar.....huyları da saati saatine uymuyor..sürekli değişiyor...1 yaşına kadar böyle gider herhalde...oğlumdan biliyorum..gerçi kardeş kardeşe benzemez....sositososito
Ayaz inşallah çabucak iyileşir
anasını babasını üzmez
eşim cok taraf tutuyor canım yaa.. Cok annesini savunuyo haklıda olsa haksızda...eskıden konuyu anlatırdım annesını savunmak adına bana kıza r bagırıdı sımdı daha mevzuyu anlatmadan bana kızmalay bagırıp cagırmaya basladı...esımle suan hıc konusulacak gıbı degıl.. Benı en son anlayacak ınsan konumunda.. Evın ıcınde kendımı öle yalnız hıssedıyorum kı. Oglum olmasa kafayı yemıstım... Kaynanam cok sey var hangı bırını anlatayım bılemedım.... Ben cocugun agzına yıyecek bısey surmeyın bazı seyler 1 yasına kadar yasak dedım dıye suclu oldum hem kocam hem annesı sureklı karsı safhamda... Bezı sık acıyorum dıye gecımsız oldum ıdare etmeyı bılmeyen müsrif oldum... Vs vs... Bugun de kaanı tek basına yıkayacakmıs ben okuldayken . Yıkama dedım tek basına sıkıntılı olur. Hem cocuk ıcın tehlıkelı daha oturmayı bılmıyo tutunmayı bılmıyohangı elınle dökup hangı elınle yıkayıp duruluycan... Dedım ıste ben kendı cocuklarımı nasıl yıkadım buyuttum dedi. Benım yanımda yardım etcek kımse yoktu falan dedı. Olsun sen genede kaanı tek basına yıkama bızı bekle dedım. Aksam eve gelır gelmes elımı yuzumu yıkamadan kaanı yıkadım ben dıye kıkır kıkır guluyor...yok yıkamamıssındır dıyorum yıkadım bı gusel oglumu ben dıye böbürlenerek anlatıyor... Cıldırdım kocam geldı ordan yıkasın ne var bunda dıye... Yok ali biz daha önce konusmustuk ondan dıyor annen yıkamamıstır. Yanı yıkama dedım yuh yanı hemen yıkamnırmı.? Guldu kahkha attı ben orda sınırlenırken. Yıkadım dedı sor bakayımdıyo ogluna ben sızlerı nası yıkamısım tek basım falan .... Sonra 10 dk ben cıldırdıktan sonra yıkamadım dıye karsımda kahkaha larla guluyo... Benle dalga gecıyor yanı sınır olmamdan haz alıyor. Kocamda bun akrsın bana sadece bıktım senden dedı.... Bu olayda ben ne yaptım sölermısınız... Aglıyorum suan dayanamıyorum .....
canım bizde öyle aslında aradıkalrı zaman çok şaşırdım ama iyi geldi ne yalan söyleyeyim.hihoyyyt
kızlar esmerin bebeği hakkında bilgisi olan varmı
slm kızlar nasılsınz
slm canım. asıl sen nasılsın? nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?