- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
merhaba bende geldim
Hadi ya,
Ben Viyanadayim, burda saat 1.30
Arkadasim bir süre Finlandiyada kaldi bunalima giricektim nerdeyse yazin hep aydinlik kisin hep karanlik, yazin aksam olunca hala aydinlik oluyor perdeleri kapatip uyumaya calisiyoruz diyordu.
Ama Turistik olarak yazin cok güzel bir yer oluyormus, yazin tadini cikakrirsin sen de yerimseniben
evet yazi guzelde ben sahsen yaz gelsede turkiyeye gitsem tatile diyorum yani dedigi gibi yazin insan uyuyamiyo sinir oluyoo bende bunalima giriyodumda artik alistim poseidon beni esim cagiriyoo kalkmam gerek bu gece az kaldimmm görusuruz yarin gece dogurmassammkaydirigubbakcemile3
günaydın sessiz topiğimizin annecikleri....sevcan gökseli de merak ediyorum ben...uzun zamandır o da yok...
sağol rapunzelciğim cevabın için.sen nasılsın?nasıl gidiyor kaç haftalık oldun bebiş nasıl?Günaydınlar, iyi haftalar herkese, umarım bu hafta da çok güzel doğum haberleri alırız zamanında ve sağlıkla yapılan doğum haberleri.....
kaduc cüm Sevcan izine ayrıldı ve evde de pc yokmuş o nedenle aranızda olamıycam artık ama arada fırsat bulursam kardeşimin bilgisayardan bakarım size demişti
canım ben yanlış hatırlıyorum demekkı sankı biri keçiören hast. doğum yapacam dedi gibi geldi..
Bugün annişler yorgun mu,uykusuz mu..?:sinifsinif:Nerdesiniz....?:ecrin_bebek:
sağol rapunzelciğim cevabın için.sen nasılsın?nasıl gidiyor kaç haftalık oldun bebiş nasıl?
Gunaydinnnn kizlarrrrr acliktn oluyoruz ama tembellikten haZırlamaya eriniyorum iyice tembellestik ben ya
canım artık doğum yapan annelerin sayısı arttıkça topicte kalan annelerin sayısı aza iniyor :)
Öyle tabiki.:kedi:..Zaten ben doğumu yaklaşanlara sesleniyorum..zemuszemus..Sağlıklı haberler bekliyoruuzzz hamişşlerr...kaydirigubbakcemile5
ewvt günlerimiz aynıymış şimdi gördüm.dr a en son gittiğimde ocak 5-6 gibi alırız dedi.4 ünde son kez gideceğim .o zaman bana kesin tarih verecek.sen normal mi yapacaksın doğumunu ?bebeğinin gelişimi nasıl?ben de yürümekte merdiven çıkmakta zorlanıyorum.37.haftada izne ayrılacağım kısmetse...bebeğinin kilosu filan nasıl?fazla iri değilse normal yaparsın heralde.topikte bir tek hoya normal doğum yaptı her ne hikmetse...canım artık doğum yapan annelerin sayısı arttıkça topicte kalan annelerin sayısı aza iniyor :)
kadus cüm sağol iyiyim bu sıralar tabi artık yürümek eğilmek kalkmak nefes almak bile zorlaştı ama idare ediyorum umarım sende iyisindir seninle günlerimiz birebir aynı sat 12 nisan sanırım seninde :) dün akşam nihayet çantamı hazırladım bende ... iş yerinde de bu son haftam dileğim evde biraz dinlenmeye fırsat bırakır umarım bizim bızdık zamanında gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?