2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet yazi guzelde ben sahsen yaz gelsede turkiyeye gitsem tatile diyorum yani dedigi gibi yazin insan uyuyamiyo sinir oluyoo bende bunalima giriyodumda artik alistim poseidon beni esim cagiriyoo kalkmam gerek bu gece az kaldimmm görusuruz yarin gece dogurmassammkaydirigubbakcemile3

Pringles doguma 4 gün kalmis :1shok: hala hareketlenme yok mu

bilg. basinda rahatsiz olmuyor musun? beni rahatsiz etmeye basladi bilgisayar,benneyaptımki

Bence de yat az kalmis senin, ayy benim 4 günüm kaldigini düsünemiyorum

iyi geceler.

günaydın sessiz topiğimizin annecikleri....sevcan gökseli de merak ediyorum ben...uzun zamandır o da yok...

Günaydınlar, iyi haftalar herkese, umarım bu hafta da çok güzel doğum haberleri alırız zamanında ve sağlıkla yapılan doğum haberleri.....

kaduc cüm Sevcan izine ayrıldı ve evde de pc yokmuş o nedenle aranızda olamıycam artık ama arada fırsat bulursam kardeşimin bilgisayardan bakarım size demişti

sağol rapunzelciğim cevabın için.sen nasılsın?nasıl gidiyor kaç haftalık oldun bebiş nasıl?

Bugün annişler yorgun mu,uykusuz mu..?:sinifsinif:Nerdesiniz....?:ecrin_bebek:

canım artık doğum yapan annelerin sayısı arttıkça topicte kalan annelerin sayısı aza iniyor :)

sağol rapunzelciğim cevabın için.sen nasılsın?nasıl gidiyor kaç haftalık oldun bebiş nasıl?

kadus cüm sağol iyiyim bu sıralar tabi artık yürümek eğilmek kalkmak nefes almak bile zorlaştı ama idare ediyorum umarım sende iyisindir seninle günlerimiz birebir aynı sat 12 nisan sanırım seninde :) dün akşam nihayet çantamı hazırladım bende ... iş yerinde de bu son haftam dileğim evde biraz dinlenmeye fırsat bırakır umarım bizim bızdık zamanında gelir :))

ewvt günlerimiz aynıymış şimdi gördüm.dr a en son gittiğimde ocak 5-6 gibi alırız dedi.4 ünde son kez gideceğim .o zaman bana kesin tarih verecek.sen normal mi yapacaksın doğumunu ?bebeğinin gelişimi nasıl?ben de yürümekte merdiven çıkmakta zorlanıyorum.37.haftada izne ayrılacağım kısmetse...bebeğinin kilosu filan nasıl?fazla iri değilse normal yaparsın heralde.topikte bir tek hoya normal doğum yaptı her ne hikmetse...

lady lawyer aşağıda ismin var.nasılsın?bebekten fırsat bulup girmişsin maşallah....diğer doğum yapan arkadaşlar pek giremiyorlar girseler bile fazla durmadan çıkıyorlar malum taze anneler onlar.eee tabi bi de ortak konu da kalmadı.anca hepimiz doğurduktan sonra bebeklerimizle ilkgili yeni topik açılınca konuşacak ortak konumuz olacak gene bo bol hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…