gunaydın guzel anneler
ve mınık bebişlerıııııııııııııııı
Günaydin,
bu sefer erken kalkiyim dedim
Gunaydinnnn kizlarrrrr acliktn oluyoruz ama tembellikten haZırlamaya eriniyorum iyice tembellestik ben ya
akannehirakannehir...Öğlen oldu yahuu...Sizi gidi uykucular sizi...
poseıdon nasılsın canımcım
yok ya, ben gececiyim
hem burda saat daha yeni 9 oldu :bbo:
Ah canım ..pardon...yurtdışı ayrıntısını unutmuşum..:kedi::kedi:..Şimdi akşam mı orası?CADIARZUCADIARZU
gunaydın guzel anneler
ve mınık bebişlerıııııııııııııııı
ewvt günlerimiz aynıymış şimdi gördüm.dr a en son gittiğimde ocak 5-6 gibi alırız dedi.4 ünde son kez gideceğim .o zaman bana kesin tarih verecek.sen normal mi yapacaksın doğumunu ?bebeğinin gelişimi nasıl?ben de yürümekte merdiven çıkmakta zorlanıyorum.37.haftada izne ayrılacağım kısmetse...bebeğinin kilosu filan nasıl?fazla iri değilse normal yaparsın heralde.topikte bir tek hoya normal doğum yaptı her ne hikmetse...
Doğru diyosun şimdi yiyoruz bebisin nasıl?tembellik yapma annesiii birileri acıktııııııııııı
slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s
Kizlar ya millet sirf göbegimi görmeye geliyor misafirlige :kedi:
Telefonda göbegini merak ettik göbek bakbaya geliyoruz diyorlar ya kaydirigubbakcemile3
slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?