slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s
Kızzlaaar....Bebek şekeri düşündünüz mü?...Hediyelik...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bakıyorum da en küçük benim kıslar 33+3...
siz bayaaaa yaklaşmışınız ahhh allahım en son ben doğurcam heralde bu durumda son dönemde yamiz kalarım burda:gitme:
Aynen canım banada dogurmadan göbeğini görelim diyolar:)
bakıyorum da en küçük benim kıslar 33+3...
siz bayaaaa yaklaşmışınız ahhh allahım en son ben doğurcam heralde bu durumda son dönemde yamiz kalarım burda:gitme:
37+6....ne temisliği doğurtcan mı kendini.ben burdaki hamişlerin neden 40 hft.yı bulamadan doğurduğunu anladım.hep son anda bi temizlik telaşı.yapma annesi al birini yada cağır bi yakınını yazıııııık sanadakaydirigubbakcemileposeıdonnn
dugune gıttıkkk
ordan mısafırlıge gıttık yemege
12yı gecıyodu geldıgımızde
yatmamız bır oldu
çok guzel bır aksamdı
burası da soguktu ama
ben dugun çıkısı eşimle 10dk yuruyerek gıttım
misafırlıge
allaha sukur hersey ıyı
bugun kalktım sobayı yaktım
daha kahvaltı etmedım
bugun temızlık yapacagım az az ve yavas yavas
bazı sitelerde malzemelerini satıyolar.ordan alıp kendim mi yapsam diyorum.hazır evde boşken.kaydirigubbakcemile2
Kızzlaaar....Bebek şekeri düşündünüz mü?...Hediyelik...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
poseıdonnn
dugune gıttıkkk
ordan mısafırlıge gıttık yemege
12yı gecıyodu geldıgımızde
yatmamız bır oldu
çok guzel bır aksamdı
burası da soguktu ama
ben dugun çıkısı eşimle 10dk yuruyerek gıttım
misafırlıge
allaha sukur hersey ıyı
bugun kalktım sobayı yaktım
daha kahvaltı etmedım
bugun temızlık yapacagım az az ve yavas yavas
gunaydın guzel anneler
ve mınık bebişlerıııııııııııııııı
Günaydin,
bu sefer erken kalkiyim dedim
Günaydın herkese.H1n1 aşımızı olduk geldik.Lohusalıkta da risk altındaymışız,doktorum yaptırabilirsin dedi.Kendimden çok bebeğimi korumak adına oldum aşıyı.Aşı için gelen bayağı hamiş vardı.Gebelerde aşılanma daha yüksek dedi.
Listeyi kim güncelliyordu ki?Doğum yapanlar yapmayanlar belli olurdu düzenlense iyi olur aslında.
günaydııııınzemuszemus
slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s
Doğru diyosun şimdi yiyoruz bebisin nasıl?
Özel mesajlara gir,
sol tarafta ortada Avatar resmini degistir yaziyor ordan uygun büyüklükteki bir resmi yükleyebilirsin.
günaydın kızlar biz geldik dr taydık herşey yolunda maşallah bebeyime sezeryan olucaz çünkü ters duruyomuş düzelmesi bi mucizeymiş
günaydın kızlar biz geldik dr taydık herşey yolunda maşallah bebeyime sezeryan olucaz çünkü ters duruyomuş düzelmesi bi mucizeymiş
Herkeks yapiyor mu bu sekerden, kime veriliyor seker bebegi görmey egelenlere mi ?
ben bu tarz seylerden bihaberim de:kedi:
İsteğe bağlı canım...Yakın arkadaşlarım ve yakın akrabalar için düşünüyorum ben...İnternette geziniyorum fikir almak için...sositosositosositososito..30 ya da 40 tane falan yapabilirsem yapmayı düşünüyorum...yerimseniben
yaparsın şekerim neden yapamayasın.orda yapılmışları da oluyo kopya çekersin olmadıalkisalkisalkisAslında olabilir...Kendimizin yapması mantıklı ...Ama kendi adıma becerebilir miyim diye düşünüyorum..?CADIARZUCADIARZU...
pardon bulamadım ya.kullanıcı profilinden mi giricem.daha detaylı anlatırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?