günaydın sabh gördüm seni dedim unutp giti galiba
ayça kutlarım ne şanslısınız ya daha hayatımda hiç bir sanş oyununda kazanmadım bana çıkmaz hiç öyle şeyler.(( tadını çıkarın doya doya..
valla heyecandan unuttum cnm burayı.....
tlf.num çaldı arayan bir bayan ....
biz geçen ay adanada bir fuar vardı ev tekstili üzerine....oraya gitmiştik ...
orda bir çekiliş vardı...veeeee 4 GECE 5 GÜNDÜZ AYDIN DİDİM DE GARDEN OF SUN OTELDE TATİL KAZANMIŞIZ.....çok sevindimmmm yaaaa HEMEN EŞİMİ ARADIMNASILL SEVİNDİİİİ..
dedim bak gördünmü sen üşenip doldurmamıştın formu ben doldurmuştum....iyi yapmışsın aşkım deyip deyip durdu...
BEBİŞLE İLK TATİLİMİZİ YAPACAZ...ohhh ya 2010 yılında istediğimiz zamanda yapabilecekmişiz
orda bir çekiliş vardı...veeeee 4 GECE 5 GÜNDÜZ AYDIN DİDİM DE GARDEN OF SUN OTELDE TATİL KAZANMIŞIZ.....çok sevindimmmm yaaaa HEMEN EŞİMİ ARADIMNASILL SEVİNDİİİİ..
dedim bak gördünmü sen üşenip doldurmamıştın formu ben doldurmuştum....iyi yapmışsın aşkım deyip deyip durdu...
BEBİŞLE İLK TATİLİMİZİ YAPACAZ...ohhh ya 2010 yılında istediğimiz zamanda yapabilecekmişiz
canım faccedeyazmışın sanırım sabah bişiy okududum bu ek gıdayla ilgili orayadayazarım emme benim oğlan 4 ocak doğumlu ben 1 haftadır başladım annem geldiğinden beri 2 hafta öncesinde sadece günde 10 kaşık meyve püresi veriyodum şimdi günde 1kez pirinç unu bir kez 2 tane cicibebeyi suda ertip veriyom bşir kezde yarım kavanoz herobaby meyve püresi bazen meyveyi evdende veriyom karpuz kayısı elma vs vallaha iyki başlamışım ek gıdaya bizim doktorada kalsa daha bir ay daha verdirmicek bişiy ama kusura kalmasın çağan ağzına bişiler girmeye başlayalı daha mutlu bebek oldugazımızda buaralar azaldı anneanne istermiş benim oğlumda ben bilmezmişimdelikafadulden annemi görünce bi çığlık atıyo al beni diyee görseniz gülersiniz hiçbirimizi görünce okaaa sevinmiyo anam ben gene hiç entıra basmamışım esmer görmesin enter enter enter basmış kaaa olsum şlincii
son olarak ben yaşasın ek gıdalar diyorum:)))))) heee bide dün sabahta 2 çay kaşığı yumurta sarısı yedi çayla karışık:))))zemuszemus
cadoloz, hayırlı olsun , bi de ben yapabilsem, günlük işlerden nefes alamıyom, yazlıkları kışlıkları ayırsam, küçük gelenler seçilecek, daha bir sürü şey, buzdolabının içine örtü koyuyorum demişsin, bir ara ben de yapacaktım, raflar arasında soğuk hava akımını engellediğini duydum, sakıncalı dediler, yapmadım, sen bilirsin ama bana mantıklı geldi...hoşgeldin canım ay ben izleyemiyorum yaa izleyince 3 gün kendime gelemiyorum çok etkileniyom ben nasılsın feyzacım iyisin demi temzilik nasıl gidiyo ben dün kaneplerimi yıkadım hepsini bugünde buzdolımı silerim bi ara içine örtü seriyom çok hoş duruyolar onları attım maikeney yıkanıyolar sora silip sericem pazarteside 2 kadın gelcek odayla mutfağın duvarları silincek tüller camlar kapılar halıalrımda pazartesi akşam üstü gelcek iş bitcek halılarımı sercem oldudda bitti yaz temizliği hayırlı olsun sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?