2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın sabh gördüm seni dedim unutp giti galiba

evet evet heyecandan....hihoyyythihoyyythihoyyyt

ayça kutlarım ne şanslısınız ya daha hayatımda hiç bir sanş oyununda kazanmadım bana çıkmaz hiç öyle şeyler.(( tadını çıkarın doya doya..

valla cnm 25 yaşındayım hayatımda ilk defa bir çekilişten bişey kazandım....sositosositosositososito
ve bu en bombası oldu valllaaaazemuszemus
çok mutluyum çok çok.....hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:

ayça çok güzel bi haber ne mutlu bizde eylülde gitcez didime siz ne zaman düşünüyorsunuz

ayça tebrik ederim valla süper olmuş çok sevindim sizin adınıza ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz

tebrikler canım

ayça tebrik ederim cnm,senin adına çok sevindim.inş. iyi bir tatil geçirirsiniz...

ohh canım çok ıyı yapmıssın valla bede baslarsan benım kızda cok mutlu bır bebe olcak cunku acc dıye dusunuyorum ben hep yada cocugun mıdesı kucuk hep aza kanaat etmeyı bıldı fazlasını kaldırmıyor mıgdesı sanırım bende artık baslıycam az az meyve sularına yaa valla en ıyısı

cssa linki verdiğin topiğe bakıyorum,paylaşımın için sağol ,çok faydalı,ne hamarat hatunlar varmış ya..

cadoloz, hayırlı olsun , bi de ben yapabilsem, günlük işlerden nefes alamıyom, yazlıkları kışlıkları ayırsam, küçük gelenler seçilecek, daha bir sürü şey, buzdolabının içine örtü koyuyorum demişsin, bir ara ben de yapacaktım, raflar arasında soğuk hava akımını engellediğini duydum, sakıncalı dediler, yapmadım, sen bilirsin ama bana mantıklı geldi...

selam kızlar nasılsınız?
gıremıyorum nete artık yaz oldugundan kosturuyoruz artık kızla sıcak basıyo oturamıyorum bılg. basında valla..

ayca super yaa benım hıc sansım yoktur bır kere benzınlıkten sıfre yollamıstım 1 sene sonra bır bayan aradı saglık sıgortanızı uzatmak ıster mısınız ıste yıne full paket mı verelım fılan dedı..
ben de ne sıgortası yaw deyınce 1 senelık full ferdı kaza sıgortam varmıs
tabıı ınsan bılmeyınce kullanamıyor da ahahahah yanı sansa bak
en azından sıze haber veren olmus super valla bebegın sansına bence bu tatıl sansı da bahtı da acık olsun ınsallah hep..

anam kız ayçaa çok sevindim hatta eşimede söledim vayybe bebek şansı bence dedii ohhh sefan olsunn benim yerime 2 kulaç at yoksa kıskanç smile gelir bana vallaha çok sevişndsim kendim kazanmış gibi oldum zemuszemus:icecream:

Chicco Key1 X Plus Oto Koltuğu aldık birde chicco polly mama sandalyesi geldikkk rahatladıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…