2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esracım haticecim minadan aldık bizde mama sandalyesini bize de 185 den verdi adam bayağı uğraştık ama kaydirigubbakcemile3

geldimmm.

gittim doktora, gebeysem sakın söyleme dedim adam, anında uyutup yoket dedim. adam deli deli baktı suratıma.
değilmişim neyseki, adet söktürücü ilaç verdi. adet görünce gidecem spiral taktıracam.

dün gece de 2 ayak parmağım çıktı, bileğim zedelendi.
akşam 20:00 gibi ayaza bez almaya odaya gittim, ağladı. ona koştururken ayağımı yatağın kenarına çarptım ama çoook feci acıdı.
şişti, mosmor oldu, ayağımın üzerne basamadım hiç.
neyse dedim geçer elbet. ağrı kesiciler, krem falan bana mısın demedi. en son sabaha karşı 04:30'da kocaya dedim ben dayanamıyorum hastaneye gidiyorum kırıldı herhalde. çünkü feci bişey batıyordu içerden.
koca aazla evde kaldı ben taksiyle gittim.

gittim kartal devlete -lanet olsun oraya-. 2 parmağım çıkmış, bileğim zedelenmiş.
adam çıkığı oturturken canım yandı çığlık attım ne bağırıyorsun dedi.
dedim sanane yasak mı, canım yanıyor.
bağırırsan müdahele etmem ona göre dedi.
dedim sıkıyorsa etme, şikayet ettiğimde savunma verirken çığlığından rahatsızoldum dersin; hadi bkalım yapma da gçreyim dedm.
seve seve yaptı ama acayip sert davrandı yaparken tabi.
eve geldim 06:30'da. yattım 20 dk sonra ayaz kalktı.
sonuç dün gece hiiiçç uyumadım. cuma sabahı 06:00'dan beri ayaktayım hala

ayçaa ben de gelem mi sizle.

cadı sabah 10:30 pire değil gözümün önünde yıldızlar uçuşuyordu uykusuzluktan bacım.

delfcim bende de polly var, arkadaşım verdi. ama ayaz oturamadı, kayboldu içinde kaykıldı.
1 ay sonra falan oturur sanırım.
ama çok beğendim ben.

ahh canımm geçmiş olsun çok. çok üzüldüm. ağrın var mı şimdi? hamile olmadığına da sevindim ayrıca .

uzun süredir hiç yazmadan sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Nasılsınız bayanlar? Ayça ne kadar şanslısın,tebrik ederim.keşke bana da bir yerlerden tatil çıksa,o kadar özledim ki yüzmeyi....

güzel evt canım face e profilime koydum foto baksana çok komik

ahh canımm geçmiş olsun çok. çok üzüldüm. ağrın var mı şimdi? hamile olmadığına da sevindim ayrıca .

sağol canım.
sadece acıyor, oda zedelenme olduğu için sanırım.
bende çok sevindim, spiral takılana kadar en kesin yönetmle korunacağım; hiç yapmayacağı :roflol:
bi daha bu stresi yaşayamam valla.

hoşgeldinnnn
niye yazmıyorsun özgecim, biri bişey mi dedi farkında olmadan; dargınlığın falan mı var

güzel evt canım face e profilime koydum foto baksana çok komik

ayy şurayı okuyam oraya da bakacem.
pc başında uyuyakalmazsam tabi mirmirmirmir

olsun sne gene de arada bi cee yap bize.

esmer geçmiş olsun üzüldüm ya.

sağol canım

valla ben hamile olmamanın mutluluğunu yaşıyorum.
4 aydır dert olmuştu içime sempatiksalakcinni

ayça bizede öyle bir tatil çıkmıştı gıttık cagırdılar kokteyl var konusalaım falan dedıler tatıl kazandık dıye bızde sevındırık olmustuk amasevıncımız ytarım kaldı duzmece gıbı bırsey cıktı para falan ıstedııler valla vazgectık bızde hevesımız yarım kalmıstı umarım sızınkı gercektır:):

çok geçmiş olsun esmer, ben de bugün tuna koltuktan düşecek diye panik yapınca çamaşır askısını çamaşırlarla birlikte devirdim, parmağım sıkıştı, çıkaramadım, zorla çektim, tunaya koştum, ciddi birşey yok ama tırnağıma kan oturacak gibi, bizim ev kazalarına karşı sigortalanmamız gerek, bütün hanımlar, özellikle anneler...

yumoşun halı, tül , koltuk için spreyi var ya, ondan kullanmıyor musunuz, sarısı çok güzel, ben kıyafet dolaplarına da ondan püskürtüyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…