geldimmm.
gittim doktora, gebeysem sakın söyleme dedim adam, anında uyutup yoket dedim. adam deli deli baktı suratıma.
değilmişim neyseki, adet söktürücü ilaç verdi. adet görünce gidecem spiral taktıracam.
dün gece de 2 ayak parmağım çıktı, bileğim zedelendi.
akşam 20:00 gibi ayaza bez almaya odaya gittim, ağladı. ona koştururken ayağımı yatağın kenarına çarptım ama çoook feci acıdı.
şişti, mosmor oldu, ayağımın üzerne basamadım hiç.
neyse dedim geçer elbet. ağrı kesiciler, krem falan bana mısın demedi. en son sabaha karşı 04:30'da kocaya dedim ben dayanamıyorum hastaneye gidiyorum kırıldı herhalde. çünkü feci bişey batıyordu içerden.
koca aazla evde kaldı ben taksiyle gittim.
gittim kartal devlete -lanet olsun oraya-. 2 parmağım çıkmış, bileğim zedelenmiş.
adam çıkığı oturturken canım yandı çığlık attım ne bağırıyorsun dedi.
dedim sanane yasak mı, canım yanıyor.
bağırırsan müdahele etmem ona göre dedi.
dedim sıkıyorsa etme, şikayet ettiğimde savunma verirken çığlığından rahatsızoldum dersin; hadi bkalım yapma da gçreyim dedm.
seve seve yaptı ama acayip sert davrandı yaparken tabi.
eve geldim 06:30'da. yattım 20 dk sonra ayaz kalktı.
sonuç dün gece hiiiçç uyumadım. cuma sabahı 06:00'dan beri ayaktayım hala
ayçaa ben de gelem mi sizle.
cadı sabah 10:30 pire değil gözümün önünde yıldızlar uçuşuyordu uykusuzluktan bacım.
delfcim bende de polly var, arkadaşım verdi. ama ayaz oturamadı, kayboldu içinde kaykıldı.
1 ay sonra falan oturur sanırım.
ama çok beğendim ben.
uzun süredir hiç yazmadan sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Nasılsınız bayanlar? Ayça ne kadar şanslısın,tebrik ederim.keşke bana da bir yerlerden tatil çıksa,o kadar özledim ki yüzmeyi....
ahh canımm geçmiş olsun çok. çok üzüldüm. ağrın var mı şimdi? hamile olmadığına da sevindim ayrıca .
uzun süredir hiç yazmadan sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Nasılsınız bayanlar? Ayça ne kadar şanslısın,tebrik ederim.keşke bana da bir yerlerden tatil çıksa,o kadar özledim ki yüzmeyi....
güzel evt canım face e profilime koydum foto baksana çok komik
hoşgeldinnnn
niye yazmıyorsun özgecim, biri bişey mi dedi farkında olmadan; dargınlığın falan mı var
Yok canım ya dargınlık değil. Aniden çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman tam anlamıyla sohbet olmuyor ben de hiç katılmıyorum o yüzden. Bir de bu ara yoğunum yazılılar falan vardı,teftiş de geçirdik onun hazırlığıydı derken sadece bir bakıp çıkıyordum.
Yok canım ya dargınlık değil. Aniden çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman tam anlamıyla sohbet olmuyor ben de hiç katılmıyorum o yüzden. Bir de bu ara yoğunum yazılılar falan vardı,teftiş de geçirdik onun hazırlığıydı derken sadece bir bakıp çıkıyordum.
esmer geçmiş olsun üzüldüm ya.
he esmer bide benim arkadaşım spiralle 3.ye hamile kaldıkaydirigubbakcemile3
valla heyecandan unuttum cnm burayı.....
tlf.num çaldı arayan bir bayan ....
biz geçen ay adanada bir fuar vardı ev tekstili üzerine....oraya gitmiştik ...
orda bir çekiliş vardı...veeeee 4 GECE 5 GÜNDÜZ AYDIN DİDİM DE GARDEN OF SUN OTELDE TATİL KAZANMIŞIZ.....çok sevindimmmm yaaaa HEMEN EŞİMİ ARADIMNASILL SEVİNDİİİİ..
dedim bak gördünmü sen üşenip doldurmamıştın formu ben doldurmuştum....iyi yapmışsın aşkım deyip deyip durdu...
BEBİŞLE İLK TATİLİMİZİ YAPACAZ...ohhh ya 2010 yılında istediğimiz zamanda yapabilecekmişiz
yumoşun halı, tül , koltuk için spreyi var ya, ondan kullanmıyor musunuz, sarısı çok güzel, ben kıyafet dolaplarına da ondan püskürtüyom...vallaha bacım ben mobilyalarımı yer silme deterjanıyla siliyom prontodan mrontodan daha çok parlak olii kokusuda daha güzel oliii dur bakam markasına bingo fresh evinizde bingo soft kokusu diyo bu koku benimhoşuma gidiyo az bi suya katıyom bundan peşinede kurula cam olan yerleri lcdyi falan camsille hallediyom ben böle yapıyom bende kıyafet dolaplarıma bişiy isityom yumoşun tableti bapleti ykmudurki acaba sürekli havalandıyom ama yinede açınca yumoş kokusu olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?