aynen bnde bu ara buğlem doymuyor gecde 2 kez uyanır zaten sıcak bi taraftan emzirken bayağı bi terliyor boncuk boncuk yavrum sonra kalkıyorum wc ye git afedersin su içiyorum soğuk bişey içiyorum geri uyu uyayablrsen tam derin uykuda tekrar kalkıyor tekrar emzr üff yazda geldiya emzirrken soyunup öyle emziyorum biz çok terlyoz kızmlan yaa
aynen hacı bizde öyleyik gece tülbentle hep çağanın kafayı kuruluyom manaka saat başı emii su gibi oliii ay daha şimddien pişik olmaya başladı boynu koltuk altları apış arası napcok bu ayz biz beeaa daha şimdiden askılı giydiriyom samsun acaip sıcak bide nemimiz varya mahvedi bizi((
hee annadım feyzacım
sen resmini herkese acık yapmasana ben yada bir baskadı yorun yaptığı zaman onlarında arkadasları görebiliyor
sadece arkadaslarına acık yap
selinsel bizim de 10 dk aramız ama 3 haftada bir görüşüyoruz ya biz gideriz ya onlar bazen ayda bir.:)))
bu topiğin üç gezentisi var juli esmer ecrin başkasını tanımam üstünüze bebeciklerde size benzeyecek yakındır yani
doğru diyon hacı ama ben kalktığımıda hatırlamıyom ki :1no2:
Türkçe Öğretmeniyim canım
juli ev yogurdu yap dedi normal.eger olmazsa sütaşın bebek yogurtları varmış onları kullan dedi.kavanoz mamada organil olanları kullanabilirsin ama çok tavsiye etmiyorum.evde yap dedi..
maşallah ayrise kocaman oldu bee hepsi beebciklerin ay alıntı yaptıtıdım emme gitmiş neyse aklımda kalanları entırla anlatam
çok gezengeç analar julii esmer ecrin bide havva var
en çalışan analar esmer feyza özge ceyce ve dieğr çalışanlar
en uuyumayan yani fedakar analar bildiğin bi mehlika bide ben biri daha vardı ama unuttum
haa bide özge türkçe öğretmeniymişin baa ders versene havvaya dedim ben viremem dedi esmer karısı ve bazı akdınalr benim yazdıklarımı okyumıyolar nokta virgül lazım baa nerde satilii alam parayla.
ayy julii meloş diş çıkarırken huysuzmuşya çağanda doğduğundan beri huysuz çıkaramadı dişini muhahahahahahahahaha
esmer bu enterda senin için
zemuszemus
maşallah ayrise...
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.
bizim de aramız yakın, sık gelmeye çalışıyorlar. onları seviyorum çok, aramız da iyidir maşallah ama geldiklerinde kızımı doğru düzgün göremiyorum hep onlarla olsun istiyorlar. ve yeni bir şey yaptığında kendileri öğretmiş gibi davranıyorlar. arada dışarı çıkıyoruz onlarla sanki ben hiç çıkarmıyomuşum, bi onlarla çıkıyomuş gibi "ay yavrum dört duvar arasında kalıyosun sıkılıyosundur kim bilir" falan diyolar. çok üzülüyorum ben de.
şu an ev 31 derece gösteriyor akannehir
oh mis gibim corbamı yaptım yanına yemek lazım ne yapsam acep
basit kolay malzemeli ve kalorisi düşük yemek tarifi istiyorum hacılar
kalorisiz yemek taş var yiyin kocanla muhahahahaha dur bide ciara içem balkonda öle girişem işlere nasıl olsa anam çene kurusu oldu kadfın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?