- 7 Şubat 2025
- 631
- 539
- 18
Pıt pıt şekilde vurdu 2-3 kez aynı yereAyy inşallahilk nasıl hissettin hareketini
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıt pıt şekilde vurdu 2-3 kez aynı yereAyy inşallahilk nasıl hissettin hareketini
![]()
bugün inşallah doktorum söylerPozisyona göre 12. haftadan sonra cinsiyet belli olur canım
Bende smdi sağlık ocağından geldim tek doz olacakmisim 2.cocuktada tek doz olmuştum ekimdeymiş aşım bugün olursam geri nasıl geleceğim arabayı nasıl.kullanacam diye düşünüyordumSelam kızlar 19+4 oldum, sizi saglik ocagindan aşı için aradilar mi?
Ben bundan 2 sene önce bir doz tetanoz aşısı olmuştum iş yeri için istemişlerdi, bu nedenle tekrar hamilelikte aşı olmama gerek yokmuş bunu bana kadın doğum doktoru söyledi. Yani kısacası 2 yıl önce olduğum aşı “hatırlatma aşısıymış” ve beni 5 yıl korurmuş.. biraz kafamı kariştirdi.. konu hakkinda bilgisi olan var mı? Her doktora güvenilmez
Bu arada bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim, fena takmış durumdayım elim karnımda geziyorumbenim karnımın içi çok mu geniş neee
Beni ilk sağlık ocağına gittiğim zaman bilgilendirmişlerdi, geçen sene tetanoz oldum, bana hem tetanoz hem de boğmacalı tetanoz olman gerekiyor dediler ben de kadın doğum doktoruma sordum geçen yıl olduğumu da belirttim, muhakkak olman lazım bir doz tetanoz bir de boğmacalı tetanoz var 1 sene öncesine kadar devlet ödemiyordu özel olarak ben tavsiye ediyordum onu dedi şuanda devlet karşılıyor her ikisini de dedi, muhakkak boğmacalıyı da yaptır dedi ben yaptırıcam her iki aşıyı da ama boğmacalı olanı doğuma yakın bir haftada önerdiSelam kızlar 19+4 oldum, sizi saglik ocagindan aşı için aradilar mi?
Ben bundan 2 sene önce bir doz tetanoz aşısı olmuştum iş yeri için istemişlerdi, bu nedenle tekrar hamilelikte aşı olmama gerek yokmuş bunu bana kadın doğum doktoru söyledi. Yani kısacası 2 yıl önce olduğum aşı “hatırlatma aşısıymış” ve beni 5 yıl korurmuş.. biraz kafamı kariştirdi.. konu hakkinda bilgisi olan var mı? Her doktora güvenilmez
Bu arada bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim, fena takmış durumdayım elim karnımda geziyorumbenim karnımın içi çok mu geniş neee
Bende asla kokmayan insandım hamilelikte. Sonra kendimden huylanır oldum rexona ctick iyi geldi bana bakalım dene istersen canımBenim de öyle gerçekteenDuştan çıkınca bir saat geçince sanki kokmaya başlıyorum sinirim bozuluyor. Siveno gerçekten işe yaramıyor belki dee
Ay ben ben birkaç gündür öyle hissediyorumBi de yatakta sagdan sola donerken hafif sizlamalar hisseden var mi sanki benimle birlikte bir agirlik daha donuyor diger tarafa onu hissetmeye basladim![]()
Bende öyle hissediyorumBi de yatakta sagdan sola donerken hafif sizlamalar hisseden var mi sanki benimle birlikte bir agirlik daha donuyor diger tarafa onu hissetmeye basladim![]()
21+3 e aldim benDetaylı için gün alanlar var mı tarihleriniz neler ?
21+2'ye almayı planlıyorum beenDetaylı için gün alanlar var mı tarihleriniz neler ?
Benim 12 çıkmıştı doktor iki antibiyotik verdi birer tablet kullandım bıraktım çok kullanmak istemedim. Bir hafta sonra tahlil veririm bakalım kaç olmuş bir gün sonrasında da detaylı için gideceğim bakalımKızlar crp si yüksek çıkan biri vardı noldu durumu nasıl acaba şimdi bu tedavi oldu mu acaba
21+3 e aldim ben
Ben de 22+4e aldım 9 gün sonra yani21+2'ye almayı planlıyorum been
Detaylıyi düşününce biraz stres oluyorum yaBen de 22+4e aldım 9 gün sonra yaniinşallah güzel geçer herkesin
Evet ben de aynı şekildeDetaylıyi düşününce biraz stres oluyorum ya![]()
Ben yarın giriyorum dualarınızı beklerim heyecanlıyım bayaDetaylı için gün alanlar var mı tarihleriniz neler ?
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızBen yarın giriyorum dualarınızı beklerim heyecanlıyım baya![]()