• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Selam kızlar 19+4 oldum, sizi saglik ocagindan aşı için aradilar mi?
Ben bundan 2 sene önce bir doz tetanoz aşısı olmuştum iş yeri için istemişlerdi, bu nedenle tekrar hamilelikte aşı olmama gerek yokmuş bunu bana kadın doğum doktoru söyledi. Yani kısacası 2 yıl önce olduğum aşı “hatırlatma aşısıymış” ve beni 5 yıl korurmuş.. biraz kafamı kariştirdi.. konu hakkinda bilgisi olan var mı? Her doktora güvenilmez🤪

Bu arada bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim, fena takmış durumdayım elim karnımda geziyorum😂 benim karnımın içi çok mu geniş neee
Bende smdi sağlık ocağından geldim tek doz olacakmisim 2.cocuktada tek doz olmuştum ekimdeymiş aşım bugün olursam geri nasıl geleceğim arabayı nasıl.kullanacam diye düşünüyordum🤣

Selam kızlar 19+4 oldum, sizi saglik ocagindan aşı için aradilar mi?
Ben bundan 2 sene önce bir doz tetanoz aşısı olmuştum iş yeri için istemişlerdi, bu nedenle tekrar hamilelikte aşı olmama gerek yokmuş bunu bana kadın doğum doktoru söyledi. Yani kısacası 2 yıl önce olduğum aşı “hatırlatma aşısıymış” ve beni 5 yıl korurmuş.. biraz kafamı kariştirdi.. konu hakkinda bilgisi olan var mı? Her doktora güvenilmez🤪

Bu arada bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim, fena takmış durumdayım elim karnımda geziyorum😂 benim karnımın içi çok mu geniş neee
Beni ilk sağlık ocağına gittiğim zaman bilgilendirmişlerdi, geçen sene tetanoz oldum, bana hem tetanoz hem de boğmacalı tetanoz olman gerekiyor dediler ben de kadın doğum doktoruma sordum geçen yıl olduğumu da belirttim, muhakkak olman lazım bir doz tetanoz bir de boğmacalı tetanoz var 1 sene öncesine kadar devlet ödemiyordu özel olarak ben tavsiye ediyordum onu dedi şuanda devlet karşılıyor her ikisini de dedi, muhakkak boğmacalıyı da yaptır dedi ben yaptırıcam her iki aşıyı da ama boğmacalı olanı doğuma yakın bir haftada önerdi
Hareketleri 20den sonra hissediyormuş ilk kez gebe olanlar normal o yüzden herhalde ☺️

Benim de öyle gerçekteen :KK43: Duştan çıkınca bir saat geçince sanki kokmaya başlıyorum sinirim bozuluyor. Siveno gerçekten işe yaramıyor belki dee
Bende asla kokmayan insandım hamilelikte. Sonra kendimden huylanır oldum rexona ctick iyi geldi bana bakalım dene istersen canım

Kızlar crp si yüksek çıkan biri vardı noldu durumu nasıl acaba şimdi bu tedavi oldu mu acaba
Benim 12 çıkmıştı doktor iki antibiyotik verdi birer tablet kullandım bıraktım çok kullanmak istemedim. Bir hafta sonra tahlil veririm bakalım kaç olmuş bir gün sonrasında da detaylı için gideceğim bakalım 🌸

Back
X