şekerim nerelerdesin ya:))
saol canım benim inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur
arabanın fiyatı yüksek evet ama iyi bişi olsun istedik ondan buna karar verdik dediğim gibi sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim hepimizin meleklerine inşallh
anneolmakıstıyorum
masallah
bızde persembe gıtcez
25gun once 2400du
acaba ne kadar olmustur
canım benim bilg.bozuldu c.tesi geldi tamirden o yüzden giremiyordum sen nasılsın sende çok sık girmiyorsun galiba
demir paşaya maşallah valla tosun olacak adaş bizim demir 36.haftada 2700
anne olmak seninki tam tosun olcak sanırsam:)))
ben biliriminde çok tombikti neyle besliyonus bunları yaww..
canım tebrikler Allah analı babalı büyütsüngenel oldum perşembe gecesi suyum geldi gittk doktora ne açılma vardı ne sancı hemen sezeryna alcaktılar ama geç yemek yedğim için sabaha kadr nst beklettiler sabah sezerya ile dünyaya geldi .3050 gr 49 cm çok tatlı meleğim .darısı sizlre hayırlı doğumlar
aynen bende salıya kadar bekle tamammı diyorum :asigim:valla mümkünse istemesinler cnm yaa benimki bazen öle sancı ve baskı yapıyoki aşığıya doğru çıkıcak sanıyorum ordan çıkmıcaksın inme aşağılara diyorum ama dinlemiyo beni sırnaşık şey
canım merhabamerhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..
cidden 41 kere maşallah canım
maşallah bebeişlere
bu kilo derdi hiç bitmiyo
doğuncada sürekli kaç kilo olduki diye merakla gidiliyo dr.a
anne olmak seninki tam tosun olcak sanırsam:)))
ben biliriminde çok tombikti neyle besliyonus bunları yaww..
merak ettim benimki 3250 gram daha dogcak yakında milletinki tosuncan::)neyse kuçuk olsun onu dogurmasıda var::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?