2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım ev göçüyor yemek falanda yapamıyorum dkt yatak ıstırahataı verdı o yuzden yanı yoksa aksama kadar hıc oturmazdım ohh sukurku benım bu halım yuzunden bugun annecıgım gelıyor yanımda kalcak anıden dogururum dıyekaydirigubbakcemile3

kızlarr allah sızede bır kolaylık verır ınsallahhh bakarsınız bebişlerinize sizede kocalarınız destek olur yanii

hoşgeldiniz kızlar.az önce doguruyorum zannettim yaaa agrı çekmesi ne kötüymüş.agladım valla.

bugün dr görüştüm karnımızın sertleşmesini sodum bir taraftalarda artık doguma hızırlıktır dedi

selam kızlar göğüs ucu için hangi kremden aldınız bende alıcam fikir verirseniz sevinirim bide şu emzirme atletleri nasıl acaba ben diğer doğumda sütyenini almıştım ama kullanamamıştım atlet alan varmı nasıl kayda değermi alıyımmı cevap ayzarsanız sevinirim netten aldırcam bu akşam eşime

hoşbulduk kızlar.. benimde karnım çok set oluyor taş gibi :)

anam benimki bi sertleşti az önce aşırı bi agrıyla ama şekli bi tarif etsem.bi tarafta başı bi tarafta poposu hiç bu kadar net görmemiştim eşimde bakakaldı.normal demekki bocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…