• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim mesela ben birincide anestezi uzamanından bi şey görmedim ya....hemen sordum doktoruma 4,5 sene geçmiş sonuçta kim geliyor nasıl memnunmusunuz diye....hemen özel olarak konuştu benimle doktorum işte hiç merak etme anestezi uzamnımız çapada hala görev alan bir doktor zaten hiçbir hastane böyle bir riski göze almaz......uzmanı olmayan herhangi birini kim alır ....2,5 senedir bizimle ve çalışma arkadaşımız gözün kapalı emanet et kendini....sakın merak etme dedi ama merak ediyorum tabi uzamanda olsa hep riski vardır allahada emanetiz yani işin o kısmıda var sonuçta bunlar birer operasyon ve doktorların hepsi her operasyonda risk vardır. der....

Hangi hastane ve anestezi uzmanının adı ne canım?

özge06
coook guzell pıjamaların gule gule kullan

bende emınonuden aldım 25 tl guzel ama
suanda tam popoya gore gelıyor
yanı dar
dogumdan sonra yanı normal zamanda gıyerım ınsallah
paketı acmadan aldım cok pısmanım
uzak dıyede goturup degıstıremedımm

KIZLAR HEPİYİZİ ÖPTÜM Şeniz....BEN KAÇIYORUM....HATTA KAÇTIM YETER BU KADAR BANA .:gitme:...KIZIM GELİR OKULDAN HAZIRLANIYIM YAVAŞ YAVAŞ=)zemuszemus

özge06
coook guzell pıjamaların gule gule kullan

bende emınonuden aldım 25 tl guzel ama
suanda tam popoya gore gelıyor
yanı dar
dogumdan sonra yanı normal zamanda gıyerım ınsallah
paketı acmadan aldım cok pısmanım
uzak dıyede goturup degıstıremedımm

Teşekkür ederim canım. Keşke açıp alsaydın canım. Neyse çok pahalı almamışsın allahtan,doğum sonrasında giyersin artık...

evet cnmm
gozum yemedı teee
gebzeden emınonune pıjama degıstırmeye
gıyemezsemde kızkardesım verırım
nede olsa ogrencı

rüzgar bebeğin kocaman oldu ya maaşallah biz daha doğuracaz:utangac:

hosgeldın ruzgar

delf feyzae ruzgar
sızı gorunce cok heyecanlanıyorum ah ah ah

geldimde yazamıyorumki başladı aranmaya kızım bilg düşmanı mışıl mışıl uyurken kıpırdanmya başlıyo ben bilg başına oturunca
Allah sizlerede nasip etsin inş.

Canım anestezi uzmanının ismini bilmiyorum. Hastanenein web sayfasında da yazmıyor,arayıp sorsam mı acabaCADIARZU
,

canım gittiğin yer kötü bi yer değil
doğum konusundada gayet iyi bi yer yılların hastanesi
ist. ara sokaklarında 2 katlı bi özel hastane değil
dr. unda iyi biri doğacak bir sorunu kimse göze alamaz eğer epidural olmak istiyorum diyosan ol canım hiç kafanı karıştrma
konuş dr la düşüncelerii söyle o zaten seni rahtlatır

merhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..

ooo maşallah canım bebişin çok iyi başınımı ellemiş ayyy kıuyamam ya
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar doğumhanede çalışan biri olarak kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum spianl ayada epidural olamnıza bi engel yoksa bunu tercih edin çok hetcanlanırsanız zaten size dormicumm yapıolar oda yatıştırmazsa bi on dakika uyutuyolar

ben genel yaptım hiç de bi sorun yaşamadım
geçen günde öyle bişey yazmıştın merak ettim neden öyle diyosun

anneolmak ıstıyorum cıcıslerınız cok guzel
gule gule kullanın
ama bebek arabası cok pahalı geldı bana

Biz kaçtık kızlar. Bişeyler yeyip duş alıp dışarı çıkıcaz... Size iyi sohbetler....opuyorumnanaktan

ben uzanayım kızlar doktorum yatçan dinlencen dedi ben oturdum kaldım yine burda. hadi hepinizi öptük.

ben genel yaptım hiç de bi sorun yaşamadım
geçen günde öyle bişey yazmıştın merak ettim neden öyle diyosun

cnm zaten sorun olcak anlamında söylemiyorum ben bunu annelerin daha rahat olduğunu görüyorum tabiki hjerkesde aynı olmayabilir bizim kadın doğum doktorlarıda anestezi doktorlarıda bebek için böylesini tavsiye ediyolar

cnm zaten sorun olcak anlamında söylemiyorum ben bunu annelerin daha rahat olduğunu görüyorum tabiki hjerkesde aynı olmayabilir bizim kadın doğum doktorlarıda anestezi doktorlarıda bebek için böylesini tavsiye ediyolar

doğru canım
ben bebeği hemen yanıma getirmediler diye anlamadım bişey
bende bi telaşla girdim doğuma planlı olsa kesinlikle epidural isterdim diyırum

hoşbulduk kızlar
aşkitom oğlumun adı demir olacak kısmetse siz karar verdiniz mi isimlere

şekerim nerelerdesin ya:))

anneolmak ıstıyorum cıcıslerınız cok guzel
gule gule kullanın
ama bebek arabası cok pahalı geldı bana

saol canım benim inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur
arabanın fiyatı yüksek evet ama iyi bişi olsun istedik ondan buna karar verdik dediğim gibi sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim hepimizin meleklerine inşallh

çok fazla okuyamadım geçmişi okurken sayfalar akıp gidiyo normal konuşmaya katılamıyorum
ama aşağı yukarı baktığım kadarıyla yaramaz bişi yok keyifler yerinde bebişler yavaş yavaş geliyo:))

bizde bugun doktor amcamızdaydık
oğluşum 3200 gr 49 cm olmuş mşllahımız var yani anlıcağınız

Back
X