Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgecim mesela ben birincide anestezi uzamanından bi şey görmedim ya....hemen sordum doktoruma 4,5 sene geçmiş sonuçta kim geliyor nasıl memnunmusunuz diye....hemen özel olarak konuştu benimle doktorum işte hiç merak etme anestezi uzamnımız çapada hala görev alan bir doktor zaten hiçbir hastane böyle bir riski göze almaz......uzmanı olmayan herhangi birini kim alır ....2,5 senedir bizimle ve çalışma arkadaşımız gözün kapalı emanet et kendini....sakın merak etme dedi ama merak ediyorum tabi uzamanda olsa hep riski vardır allahada emanetiz yani işin o kısmıda var sonuçta bunlar birer operasyon ve doktorların hepsi her operasyonda risk vardır. der....
özge06
coook guzell pıjamaların gule gule kullan
bende emınonuden aldım 25 tl guzel ama
suanda tam popoya gore gelıyor
yanı dar
dogumdan sonra yanı normal zamanda gıyerım ınsallah
paketı acmadan aldım cok pısmanım
uzak dıyede goturup degıstıremedımm
rüzgar bebeğin kocaman oldu ya maaşallah biz daha doğuracaz![]()
hosgeldın ruzgar
delf feyzae ruzgar
sızı gorunce cok heyecanlanıyorum ah ah ah
,Canım anestezi uzmanının ismini bilmiyorum. Hastanenein web sayfasında da yazmıyor,arayıp sorsam mı acabaCADIARZU
merhaba kızlar,
doğuranları tebrik ediyorum...ben de bugün dr. a gittim, çatala oturmak diyorsunuz ya ona oturdum,hem vajinal ultrason hem de çatı muayenesi yaptı dr. gayet iyi açıklık yok ama sanki yumuşama var, kafasına dokundum dedi,nst ye girdim ilk defa...kısaca herşey yolunda görünüyor..
kızlar doğumhanede çalışan biri olarak kesinlikle geneli tavsiye etmiyorum spianl ayada epidural olamnıza bi engel yoksa bunu tercih edin çok hetcanlanırsanız zaten size dormicumm yapıolar oda yatıştırmazsa bi on dakika uyutuyolar
rylai
neden canım
ben genel yaptım hiç de bi sorun yaşamadım
geçen günde öyle bişey yazmıştın merak ettim neden öyle diyosun
cnm zaten sorun olcak anlamında söylemiyorum ben bunu annelerin daha rahat olduğunu görüyorum tabiki hjerkesde aynı olmayabilir bizim kadın doğum doktorlarıda anestezi doktorlarıda bebek için böylesini tavsiye ediyolar
doğru canım
ben bebeği hemen yanıma getirmediler diye anlamadım bişey
bende bi telaşla girdim doğuma planlı olsa kesinlikle epidural isterdim diyırum
hoşbulduk kızlar
aşkitom oğlumun adı demir olacak kısmetse siz karar verdiniz mi isimlere
anneolmak ıstıyorum cıcıslerınız cok guzel
gule gule kullanın
ama bebek arabası cok pahalı geldı bana