2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

akşamcılar bocuk ve sedoş
neler yaptınız bakalım bugün :))

sabah sağlık ocağına gittim sonuçlarımı yarın alıcam 62,5 kilo olmuşum 46dan kaydirigubbakcemile3 ordan çıkıncada bu saate kadar yağmurda gezdim durdum zayıflayım diye :roflol:
hasta olmazsam iyidir
sen neler yaptın

merhaba anişler

hoşgeldiniz kızlaaaar:))

valla ev çamaşırhane gibi oldu ya sabahtan beri çamaşır yıkıyorum dün akşam 1 makine bugun 3 makine yıkadım makinede yoruldu bende şimdi sırada kuruması ve ütülemesi var:))
oğluşumun perdesi de gelicek şimdi nasıl oldu acaba
biliyosunuz bu 2.perdemiz saolsun 1sini perdeci kısa dikti bakalım bu seferki nasıl oldu başka bi yere diktirdim :))

kızlar ya kıymetini bilin bugünlerin bol bol video fotoğraf çekin
çok merak ediyordum o gnlerde nasıl olacağını
33. haftada ayrıldık biz kızımla karnım yerine kucağuımı etercih etti

bana doktorum bepanten önerdi..ben atlet almadım

dikkat et şekericim kendine ya
dur zaman zayıflama zamanı değil şu göbektekileri bi çıkaralım ondan sonra zayıflıcaz inşallah

selam kızlar
aynı gidiyoruz senle kaydirigubbakcemile3
bende 47 başladım 62 yim şuan
doğuma kadar daha alırım baya bi akannehir

cadoloz435 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam kızlar göğüs ucu için hangi kremden aldınız bende alıcam fikir verirseniz sevinirim bide şu emzirme atletleri nasıl acaba ben diğer doğumda sütyenini almıştım ama kullanamamıştım atlet alan varmı nasıl kayda değermi alıyımmı cevap ayzarsanız sevinirim netten aldırcam bu akşam eşime

ya ben mothercreden aldığım bir şeyi değiştirmiştim fiyt farkı vardı onlarda para iadesi yapmadıkları için tamda o kadar tutan bir göğüs kremi vardı o zaman onu almıştım
ama iyimidir kötümüdür bilemiyorum artık kullanınca anlıcam:)
cuma günü e-bebekten emzirme atleti aldım bugun geldi fena değil güzel yani eminim kullanışlıdır da

Kızlaaar merhaba, biz geldikkk oğluşumlaa...
Epey uzak kaldık sizden .. Önce annem rahatsızlanmıştı, sonra ben bronşit oldum 10 gün geçmedi işyerinde çok acayip yoğunluk vardı, e akşamları da yorgunluktan hiç bakamadım topiğe.. ama artık izne çıktım ben de.. Herşeyimiz hazır, oğlumuzu bekliyoruz :) Hesaba göre doğuma 3 haftamız var henüz, dobişimin kilosu 3.339 gr.. Gelişimi böyle giderse normal doğum hayal gibi...

Siz nasılsınız?? Herşey yolunda mı?? Yakın zamanda doğum yapacaklar kimler??

Bu arada baktım, bir sürü doğum olmuş... Tüm meleklere maşallah, Allah analı babalı büyütsün hepsini.. Şanslarını bahtlarını açık etsin...

akşamcılar bocuk ve sedoş
neler yaptınız bakalım bugün :))
canım ben tıp merkezine gittim idrar kültürü için idrar verdim 2tane normal tletle emzirme südyeni aldım sen neler yaptın
iyiyim bocuk sen nasılsın
iyiyim canım ne olsun popo ve göbek büyütüyorum
anam benimki bi sertleşti az önce aşırı bi agrıyla ama şekli bi tarif etsem.bi tarafta başı bi tarafta poposu hiç bu kadar net görmemiştim eşimde bakakaldı.normal demekki bocuk
bende ilkez dün oldu gitmişken sordum bende hatta ben regli olacagım zaman bacaklarımdaki sızıdan anlardım onuda sordumyalancı sancıdan oda dedi

bebişin ütülerini bitirdim babamız delince uykuseti nevresim takımı birazdaha ekstra alırım onların yıkaması ütülemesi olur artım bizdaha bebege oda alıcaz araba alıcaz perdesi halısı offf daha benim çok işim varrrrr

kızlar sizdede öyle oldumu enzevkli astıgım çamaşırlar ogluşumun kilerdi ve ütü yapmak için ilkkez bu kadar zevk aldım ve kurusunlarda ütüleyimdiye sabırsızlıkla bekledim

pamuk 86
bocuk
hosgeldınız

demet sorma sabah berı rahmıme ıgne batırmıslar sankı o kadar agrıdı
kalktım bıraz iş yaptımda gectii
çok ılgınc

sdsmt cnm bırsey sormustum sana gormedın sanırım bebeısın kanala gırmısmı senın haftalarımız yakın ya ondan sordum yakın zamanda gıttınmı dktra

kızlar emzirme südyenlerini kaca aldınız eryamanda emzirme atleti yoktu başka semte gecince alıcam 2südyen cokmu ikitanede atlet alsam

evet sudembebıs

tembellık sevmıyorum
yapmak ıcımden gelmıyor
ama kalkıncada oturmak bılmıyorummm

bocukum hadı allah kavustursun

kızlar ben yemek yapmaya kactım
hepınızı optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…