akşamcılar bocuk ve sedoş
neler yaptınız bakalım bugün :))
merhaba anişler
slm kızlar
selam kızlar göğüs ucu için hangi kremden aldınız bende alıcam fikir verirseniz sevinirim bide şu emzirme atletleri nasıl acaba ben diğer doğumda sütyenini almıştım ama kullanamamıştım atlet alan varmı nasıl kayda değermi alıyımmı cevap ayzarsanız sevinirim netten aldırcam bu akşam eşime
sabah sağlık ocağına gittim sonuçlarımı yarın alıcam 62,5 kilo olmuşum 46dan kaydirigubbakcemile3 ordan çıkıncada bu saate kadar yağmurda gezdim durdum zayıflayım diye :roflol:
hasta olmazsam iyidir
sen neler yaptın
sabah sağlık ocağına gittim sonuçlarımı yarın alıcam 62,5 kilo olmuşum 46dan kaydirigubbakcemile3 ordan çıkıncada bu saate kadar yağmurda gezdim durdum zayıflayım diye :roflol:
hasta olmazsam iyidir
sen neler yaptın
canım ben tıp merkezine gittim idrar kültürü için idrar verdim 2tane normal tletle emzirme südyeni aldım sen neler yaptınakşamcılar bocuk ve sedoş
neler yaptınız bakalım bugün :))
iyiyim canım ne olsun popo ve göbek büyütüyorumiyiyim bocuk sen nasılsın
bende ilkez dün oldu gitmişken sordum bende hatta ben regli olacagım zaman bacaklarımdaki sızıdan anlardım onuda sordumyalancı sancıdan oda dedianam benimki bi sertleşti az önce aşırı bi agrıyla ama şekli bi tarif etsem.bi tarafta başı bi tarafta poposu hiç bu kadar net görmemiştim eşimde bakakaldı.normal demekki bocuk
hoşgeldiniz kızlaaaar:))
hoş bulduk.........
valla ev çamaşırhane gibi oldu ya sabahtan beri çamaşır yıkıyorum dün akşam 1 makine bugun 3 makine yıkadım makinede yoruldu bende şimdi sırada kuruması ve ütülemesi var:))
oğluşumun perdesi de gelicek şimdi nasıl oldu acaba
biliyosunuz bu 2.perdemiz saolsun 1sini perdeci kısa dikti bakalım bu seferki nasıl oldu başka bi yere diktirdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?