pamuk 86
bocuk
hosgeldınız
demet sorma sabah berı rahmıme ıgne batırmıslar sankı o kadar agrıdı
kalktım bıraz iş yaptımda gectii
çok ılgınc
ıyı canım gozun aydın sımdıden ınsallahh kalırr
canım ben 10 gün önce gitmiştim bebeğin kafası aşağıda o zaman kanala inmiş demişti ama çok fazla baskı hissi vardı alt tarafımda... arada yine oluyor ama kanala girince yukarı çııkmazmı geriseda senınle aramız yakın gıbı bebegın kafası ınmısmı asagıya senın kanala gırmısmı
dikkat et şekericim kendine ya
dur zaman zayıflama zamanı değil şu göbektekileri bi çıkaralım ondan sonra zayıflıcaz inşallah
zayıflarsınız kızlar o kadar dert etmeyın bebişleri dusunun yazık onlaraa
valla kanala gırınce cıkmaz galıba bende bılmıyorum ama benım bebek gırmıs kanala ve 1haftada one gecmıs haftasından doktor erken gelır dedı demekkı bırdaha cıkmıyor yerınden
benım sat 20 nisan en son gunu 27 ocak
hmm ozaman benimki kanala tam inmemiş ama çok aşağıdaydı dikkat et dinlen yoksa beklenenden erklen doğar demişti
benimde sat 19 nisan beklenen tarih 27-28 ocak çıkıyor çünkü satla haftam uymuyor... sanırım geç döllenme...
artık topige takılanlar 33 34 haftalarda olanlar anam bi ben mi kaldım bu haftalarda olan...
valla senin daha işin var şekerim allah kolaylık versin gerçi para olduktan sonra hepsi 1 günde hallolurcanım ben tıp merkezine gittim idrar kültürü için idrar verdim 2tane normal tletle emzirme südyeni aldım sen neler yaptın
iyiyim canım ne olsun popo ve göbek büyütüyorum
bende ilkez dün oldu gitmişken sordum bende hatta ben regli olacagım zaman bacaklarımdaki sızıdan anlardım onuda sordumyalancı sancıdan oda dedi
bebişin ütülerini bitirdim babamız delince uykuseti nevresim takımı birazdaha ekstra alırım onların yıkaması ütülemesi olur artım bizdaha bebege oda alıcaz araba alıcaz perdesi halısı offf daha benim çok işim varrrrr
evet merve az kaldı bekliyorum ama bizim ayrisin niyeti yok sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?