2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk 86
bocuk
hosgeldınız

demet sorma sabah berı rahmıme ıgne batırmıslar sankı o kadar agrıdı
kalktım bıraz iş yaptımda gectii
çok ılgınc

hoşbuldum canım nasılsın iyimisin bugün bende yatarken tam vajinaya sonra kalktım içeri kolkuğa geçip oturdum geçti anlamadım ne olduğunu canım ya seninde az kaldı artık say günlerini bellimi nezaman olacağı

seda senınle aramız yakın gıbı bebegın kafası ınmısmı asagıya senın kanala gırmısmı
canım ben 10 gün önce gitmiştim bebeğin kafası aşağıda o zaman kanala inmiş demişti ama çok fazla baskı hissi vardı alt tarafımda... arada yine oluyor ama kanala girince yukarı çııkmazmı geri
dikkat et şekericim kendine ya
dur zaman zayıflama zamanı değil şu göbektekileri bi çıkaralım ondan sonra zayıflıcaz inşallah

zayıflarsınız kızlar o kadar dert etmeyın bebişleri dusunun yazık onlaraa

:roflol: kızlar benim zayıflama muhabbeti esprisine dedim :) akşama kadar gezdim ya ondan gırgır olsun diye yani

valla kanala gırınce cıkmaz galıba bende bılmıyorum ama benım bebek gırmıs kanala ve 1haftada one gecmıs haftasından doktor erken gelır dedı demekkı bırdaha cıkmıyor yerınden

sudembebiş senin SAT ın ve beklenen doğum tarihin ne zaman?

valla kanala gırınce cıkmaz galıba bende bılmıyorum ama benım bebek gırmıs kanala ve 1haftada one gecmıs haftasından doktor erken gelır dedı demekkı bırdaha cıkmıyor yerınden

hmm ozaman benimki kanala tam inmemiş ama çok aşağıdaydı dikkat et dinlen yoksa beklenenden erklen doğar demişti

hmm ozaman benimki kanala tam inmemiş ama çok aşağıdaydı dikkat et dinlen yoksa beklenenden erklen doğar demişti

evet benımkı gırmıs ıste kanala 1 haftadır yerımden kalkmıyorum onun ıcın sende dıkkat et ıhmale gelecek bırsey degıl yanı ben ayakta cok kalınca sancım falan cok oluyor

artık topige takılanlar 33 34 haftalarda olanlar anam bi ben mi kaldım bu haftalarda olan...

valla senin daha işin var şekerim allah kolaylık versin gerçi para olduktan sonra hepsi 1 günde hallolur
biz çok sıkışmadan yavaş yavaş yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık şartlar dahilinde
mesela evimiz kira ve odamız küçük olduğundan uygun fiytlı bir oda yaptık ama diğer şeylerdedaha rahat davrandık 2-3 ayda yavaş yavaş toparlandık en son arabayıda aldık ya benim işim artık bitti sayılır bi hastane çantamı hazırlıcam hala halledemedim gitti:)) bu arada perdem sabaha kaldı galiba ya
şu oğlumun perdeden yana hiç şansı yokmuş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…