• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gece 12 de gelcek.5 te gitti.hiç olmadı mı sizde bende arada oluyo.hatta daha da fena oldugum zamanlarda oldu gözlerim karardı bi keresinde mutfaga halının üzerine uzandım nolur baAyılmayayım diye dua etmiştim.ya şekerim yada tansiyonum düşüyo sanırım ama çok nadir.

gece 12 de gelcek.5 te gitti.hiç olmadı mı sizde bende arada oluyo.hatta daha da fena oldugum zamanlarda oldu gözlerim karardı bi keresinde mutfaga halının üzerine uzandım nolur baAyılmayayım diye dua etmiştim.ya şekerim yada tansiyonum düşüyo sanırım ama çok nadir.

Bende hiç olmadı da. Dr hiç sormadın mı arada sırada böyle oluyorum diye?

bugün midem çok yanıyor yaa.... 2 tane maden suyu içtim 2 kere 2 ölçek şuruptan içtim :umursamaz: banamısın demiyor :1no2:

sdsmt benımde cok mıdem yanıyor sorma,butun gun yandı

ayrıca rahmıme ıgne batıyor sankı durmadan
drma sordum bunlar normal dedıı

aklıma gelmedi nadir old için yazıyorum genelde sorcaklarımı bunu atladım .haftaya sorayım.of bide yarın saglık ocagına gitmem gerek takip için

Canım yarın sağlık ocağına gideceksen hem tansiyon hem de şekerini ölçtür bakalım. Çünkü tansiyon olursa ihmale gelmez diyorlar. Bu arada sağlık ocağına ne takibi için gidiyorsun?

Son düzenleme:
sdsmt benımde cok mıdem yanıyor sorma,butun gun yandı

ayrıca rahmıme ıgne batıyor sankı durmadan
drma sordum bunlar normal dedıı

benimde bu sabah oldu o iğne batması gibi.... şimdide kafasını nasıl dayıyorsa yine ağrı yapıyo çok fena...

birde sizdede oluyormu sanki hıçkırıyor gibi tekmeleme falan değil sabit bi noktada 5 dk falan sürüyor periyodik şekilde yani arası 2 sn sürüyor pıt pıt ediyor böyle sanki seyirme gibi...ç

benimde bu sabah oldu o iğne batması gibi.... şimdide kafasını nasıl dayıyorsa yine ağrı yapıyo çok fena...

birde sizdede oluyormu sanki hıçkırıyor gibi tekmeleme falan değil sabit bi noktada 5 dk falan sürüyor periyodik şekilde yani arası 2 sn sürüyor pıt pıt ediyor böyle sanki seyirme gibi...ç

bende oluyor canım hatta şuan yaşamaktayım kuzujum hıckırıyor

Bende de oluyor ama hep karnımın alt kısmında hissediyorum. Hıçkırıksa bebeğimin kafası yukarıda olmasına rağmen neden yukarıda bişey hissetmiyorum? kafam karıştı. Dra soracağım gittiğimde...

Canım yarın sağlık ocağına gideceksen hem tansiyon hem de şekerini ölçtür bakalım. Çünkü tansiyon olursa ihmale gelmez diyorlar. Bu arada sağlık ocağına ne takibi için gidiyorsun?

bende onu anlamıyorum her ölçüldügünde taş gibi çıkıyo maşallah tansiyonum şekerimde normal çıkıyo ama.bi sorayım yarın.kilo bebişin kalp atışına falan bakıyo ebe bide yarın emzirme egitimi vericekti

hergün oluyo pıtpıtlar.bide kaşıntı igne batması oluyodu dr hap verdi.az kaldı sabrediyorum artık deger bebişim bu sıkıntılara

slm guzel annisler kac gundur girememistim neelr oldu acaba gecmise de bakamıyorum cok yazılmıs doguranlar kimler. haftasonu benim de kocacıgım geldi 2 gunlugune biraz evin eksiklerini tamamlama alısverisi yaptık hastane cantamızı da aldık cok sukur simdi yıkanıp utulenip cantanın yerlesmesi kaldı bu arada cuma gunu doktor amcamızda randevumuz vardı oglusumun dogum tarihi icin 23 ocak gununu belirledik doktorumuzla ben 19 ocaga kadar olsa olmaz mı dedim ama :) oglak olsun diye olmaz 39. haftayı beklememiz lazım dedi doktorum hastanede odamızı ayırttırmak icin erkenden belirledik gunu tabı oglus acele edip daha erken gelmeye kalkmazsa

gelir gelri eli kulğındadır bak melisaya annesini bi anda şok etti geldi
juli hala şoku atlatamadı sanırım:))
aaa julii dogurdu mu esracım valla surda cok az kisi kaldık galiba dogurmayan bu ocak annelerinin hepsi oldu aralık annesi sen de bitirmissin hazırlıkları ne guzel
aman durdukça tombik olur doguramam ozaman sezeryan olmam gerekir korkuyorum o nedenle :))
ecrin canım durdugu kadar dursun icerde en iyi gelisimi icerde tamamlanıyormus bebislerin onemli olan gelisimi dogum sekline zaten ayris hanım karar verecek sen ne istersen iste

Back
X