dogru dıyosunuz ben her alısverısten sonra bu sefer son dıyorum:):):)pısman oluyorum:):):)ıkınıcye gıydırırım dıyorum moralımı yerıen getırıyorum:):):)hahhahahaha kızlara kıayeft cok erkek analarıı paranız cepte kalıyor ıste ne guzelll....
o zaman esmere kısaca hlhbe diyebiliriz:roflol::roflol:
esmersengözlerimebaksanab:1ninca::tomato:
İVET İVET SIKILDIM NE BU YA YİTERRR orucum zaten asebiyim ecrin mehlika hazır eliniz değmişkene çağana alın kıyafet:))))
biz doktor kontrolumüzden geldik çok şükür ciğerleri temiz dedi ama hala ara ara hırıltısı oluyo dedim boğazında akıntı var sanırım abisi gibi buda bademciklerden çok sık gelcek beni görmeye dedi bademcikleri geniz eti büyükmüş boğazları iyi olunca daha iyi belli oldu dedi bitane serum gibi bişiy verdim 1 hafta 2 cc bundan 1 cc ventolinden ver dedi sorada ihtiyaç oldukça verirsin dedi çoktaa kullanma ventolini dedi rahatsız ederse hırıltı kullan dedi 1 ay sora getir gene dedi
mehlikacım kilomuz 10 kilo geldi 100greamda gitmiş dedim almadığı gibi geriledi bide dedim boyumuz 73 cm doktorda kiloyu hiç takma ek gıdalarada takılma hastalığı geçmiş çok az akıntı var dedi oda geçer dedi zaten kilolu bi bebek uykusuz olduğu içn sürekli hareket halinde olduğu için bide boğazlardan antibiyotik kullandık normal kilo almamsı dedi ama önemsencek bi durum yok depodan harcıyo halsizliği yok dedi:))) ama ben ne kadan pırlanta değerinde süt verdim doktor bey ona dedim gidiler canım sıkılıyo dedim :)))) bakalıkm şimdi nasipse bugün oruca başladım suyu çok içtim ama sahurda 1.5 litre rahat vardır yani sabahta cicibebli süt içirdim bi biberon bakalım az emzik bol gıda denicem nasıl olcek belkim süt olmayınca yher bişiler gerçi daha var sütü
m göğüslerim dolu yeter rabbimi,n iznile
cadı geçmiş olsun..kilo almasada olur merak etme iyileşsinde...
hee işte budur mehlikacım :lepi:
canım geçmiş olsun bak iyimiş işte çağan iyileşsinde boşver kilolarını alır tekrardan yavaş yavaş sağlıklı sıhatli olsun o yeter. hem senin gibi 25 lik bir anası var daha ne ister çağan sempatiksalakcinni
zuhahahahahaha diim başkada bişiy demiyim saa ceycee anacım daha 24üm ben gece doğmuşum gece 3 10da 25 olcem zuhahahahahhah
neyse acuk evimi toplıyım bugün beni kocem götürdü getirdi sıcakta taksilerde ziyan olmayım die gelürkende karpuz armut üzüm şeftali aldı sanki akşam alsa ne vardoın hepiciğini istii şimdi canımaklinialirimsmile
ecrin usta yarın akşam iftara misafirlerim olacak sence ne yemek yapayım kız bana menü çıkarsana şöyle ortalama 15 kişilik
hemen gitmeden menü evrem sanada ciciş hepisini ara çok sıcak kışa gelin desırnaşık şeybuyrunnnnnnnnn
o zaman esmere kısaca hlhbe diyebiliriz:roflol::roflol:
esmersengözlerimebaksanab:1ninca::tomato:
evet canım sağlıklı olsunda kilosu olmasın napaam uzun boylu yağız yakışıklı erkeklerim olsun rabbimin iznile tabii
kız esmer karısı ne diye karıya çömkürüyon len sen rezüll kadın gelen misafire saygı göster çay kram et bırak laflarıda ben geçirem:))))
çok geçmiş olsun canım sağlıkları olsunda bikaç kilo eksik olsunlar boşverİVET İVET SIKILDIM NE BU YA YİTERRR orucum zaten asebiyim ecrin mehlika hazır eliniz değmişkene çağana alın kıyafet:))))
biz doktor kontrolumüzden geldik çok şükür ciğerleri temiz dedi ama hala ara ara hırıltısı oluyo dedim boğazında akıntı var sanırım abisi gibi buda bademciklerden çok sık gelcek beni görmeye dedi bademcikleri geniz eti büyükmüş boğazları iyi olunca daha iyi belli oldu dedi bitane serum gibi bişiy verdim 1 hafta 2 cc bundan 1 cc ventolinden ver dedi sorada ihtiyaç oldukça verirsin dedi çoktaa kullanma ventolini dedi rahatsız ederse hırıltı kullan dedi 1 ay sora getir gene dedi
mehlikacım kilomuz 10 kilo geldi 100greamda gitmiş dedim almadığı gibi geriledi bide dedim boyumuz 73 cm doktorda kiloyu hiç takma ek gıdalarada takılma hastalığı geçmiş çok az akıntı var dedi oda geçer dedi zaten kilolu bi bebek uykusuz olduğu içn sürekli hareket halinde olduğu için bide boğazlardan antibiyotik kullandık normal kilo almamsı dedi ama önemsencek bi durum yok depodan harcıyo halsizliği yok dedi:))) ama ben ne kadan pırlanta değerinde süt verdim doktor bey ona dedim gidiler canım sıkılıyo dedim :)))) bakalıkm şimdi nasipse bugün oruca başladım suyu çok içtim ama sahurda 1.5 litre rahat vardır yani sabahta cicibebli süt içirdim bi biberon bakalım az emzik bol gıda denicem nasıl olcek belkim süt olmayınca yher bişiler gerçi daha var sütü
m göğüslerim dolu yeter rabbimi,n iznile
hoşgeldin cnm nasılsın....
ceyce geldim geldim:))
süzme mercimek..
etli nohut
pilav
kürdan kebabı
avcı böregi
salata
revani...
pamukcum hoşgeldin canım tatil süper geçmiş gördüm faceden ege beyin keyfini.nasılsın neler yapıosunuz oğluşunla
kızlar ACİLLL YARDIM
zehra bizim yataktan düştü napsam eşimi arayıp doktora götürsemmi(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?