2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:1hug:hoşgeldiinnnn

Son düzenleme:
geçmiş olsun yalel geçen seni merak ettik hatta eşinni adına tel bile aradım bulamadım arıcaktım.telini atsana bana özelden..dikkat et kendine bıol bol yat dinlen..

:1hug:hoşgeldiinnnn

yalel dogurdunmu diye hisar hastanesinde dogan bebeklere bilem baltım begüm yoktu:))

yalel cim kilosu önemli değil sağlıklı doğsunda alır kilo
doğum için ne dediler konuştunuz mu sezeryan mı olacak

sağolasınız valla....
ecrincim gönderiyim canım telefonumu özelden birazdan, sen de gönder...
annen de bizim buraya yakındı bildiğim kadarıyla.. kızlar da oyun arkadaşı olurlar, gelir gideriz birbirimize :)

henüz doğurmadım ama, az kaldı gibi geliyor bana... tutuyoruz bakalım mümkün olduğunca. doktorumuzdan allah razı olsun, iyiki ona denk gelmişiz.. başka doktor bu kadar ilgilenir miydi bilemiyorum, doğurturdu olur biterdi sanırım..
bir daha hamile olsam, yine ayşe kara'ya giderim.

normal doğum istiyoruz mervecim, hayırlısıyla.. her şey yolunda giderse... bu bizim zilli aksilik etmezse, bi terslikler olmazsa, şimdilik her şey normal gibi görünüyor.

kilosu da önemliymiş, 2,5 kilo olduğu zaman, kendi kendini idare edebilir duruma geliyormuş... vücut sıcaklığını falan koruyabiliyormuş yani... 2 kilo bebek, çok minnacık. offf valla çok zor günler geçirdik kızımla ama, neyse evimizdeyiz dünden beri çok şükür...

yeni yeni isimler görüyorum...
eskilerden, bizim ekipten.... ecrin, hako, merve, seda, womarch... nabersiniz kızlar?
yalel..iyimisin canımm..çok merak ettirdin kendini..geçmiş olsun,şimdi iyisiniz,gününüzü bekliyorsunuz öyle mi??
ben melekler topiğinin listesini yapmaya çalıştım kendimce..iki saattir geçmişe bakıyordum..

selam kzlar
nassınız
gecmişe gidemiyom
gelişme ve yeni haberler varmı die bakmaya geldim

kızlar bu göbeğimin sertlıgıne dayanamıyorum artık, sürekli duvar gibi taş gibi.. hem rahatsız edıyor halıyle hem korkuyorum kasılmalarmı baslıyor dıye...? nasıl bırsey bu sızlerde de böle sık oluyor mu??? (

cnm kaç haftalıktın

canım gecmıs olsun, neyse kı atlatmıssınız, umarım kızışın az daha sabırsızlık etmez dınlendırır anneciğini... insan böle takıp ederken yazılanları birimizin basına gelen herkesın basına gelmıs gıbı oluyor ve cok duygulanıoyrum.. okurken gözlerım doldu...:gitme: aallah hepimizin yardımcısı olsun...

cnm son günlerde böle kasılma ve sertleşmeler oluyo ama 36 da çok olmaması lazım doktoruna sordunmu bunu karnın sert olmaması gerek die biliyorum ben :sm_confused:

birkeresınde sordum, nst ye bakalım demıstı, baktı ve o konu kapandı, nst de buyuk bır problem yok dedı ama sertleşme halen devam edıyo..10 gün önce bebısın kılosu 2700 u bulmustu yoksa yanımıza gelmek ıcın mı cabalıyor bu velet.. yanı sertlesmenın olması dogumun yaklastıgını mı gösterır??:uhm:

canım tum dualarımız seninle hepimiz doguma girerken de senin icin dua edecegiz deniz kemalimize hemencecik bir kardes gondersin allahım diye cok zor dayanmak eminim ama dualarla esin ve yeni bebiler icin ayakta durman lazım canım kocaman opuyorum seni
ecrincim ne bu acele hayatım dur daha 40 hafta olsun bir erken bekleme ayrisini icerde ne kadar kalırsa o kadar iyi canım
canım biz de seni ve begumu cok ozledik cok sukur atlatmıssın insallah begumcuk aceleci davranmaz ve biraz daha bekler annesinin sıcak yuvasında bu arada 2 kilo haftana gore az degilki canım niye dert ettin ben de 33+5de gittim doktora en son 2340 grdı cok iyi dedi doktorumuz haftasıyla tam uyumlu dedi onemli olan saglıklı olmaları bir dogsunlar insallah saglıkla bak biz onlara nasıl kilolar aldırırız
jasmin nasılsın canım neler yapıyorsun?bitmedimi evin?
iyiyim canım sen neler yapıyorsun yok bitmedi daha da az kaldı mobilyaların bir ksımı geldi beyaz esyalar tamam diger mobilyalar cuma geliyor perdeler de cmt besigimiz de 31 aralık da gelecek insallah yılbasına kadar tamamlanacak yılbası gecesi annemelr kardesler kayınvalidemler bizde olacagız insallah hep birlikte
daha iyi canım
rahat bi gece gecirdik
insalah böle devam eder

oh massallah cajnım insallah hep boyle uslu olur melisacık annesi yanaklarına bittim yalnız tam ısırmalık nasıl geciyor gunler melisayla canım anlatsana biraz alıstınmı annelige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…