:1hug:hoşgeldiinnnnmerhabalar teyzoşlar.
sizi çok özledik Begümle ben.
şimdi baktık, 16 tane ocak annesi, doğumunu yapmış ocak ayını bekleyemeden..
neredeyse biz de o listeye katılacaktık ama, hala daha ilaçlarla durumu kontrol altında tutuyoruz, erken doğmaması için Begüm'ün...
Çok strese girdi tabi yavrum bu durumda, kilo alışı yavaşladı. Sadece 2 kilo henüz... Offfff
Ne oldu da, birden böyle ters gitmeye başladı işler bilemiyorum. çok içim daraldı.
gelemedim de yanınıza... hastahanedeydik epeydir.. şekerim de coştu, tansiyonum da çıkmaya çalıştı... alt üst olduk Begümle ben..
iki üç gündür iyiyiz diye, eve çıktık bakalım...
geçmiş olsun yalel geçen seni merak ettik hatta eşinni adına tel bile aradım bulamadım arıcaktım.telini atsana bana özelden..dikkat et kendine bıol bol yat dinlen..
:1hug:hoşgeldiinnnn
yalel dogurdunmu diye hisar hastanesinde dogan bebeklere bilem baltım begüm yoktu:))
yalel cim kilosu önemli değil sağlıklı doğsunda alır kilo
doğum için ne dediler konuştunuz mu sezeryan mı olacak
yalel..iyimisin canımm..çok merak ettirdin kendini..geçmiş olsun,şimdi iyisiniz,gününüzü bekliyorsunuz öyle mi??yeni yeni isimler görüyorum...
eskilerden, bizim ekipten.... ecrin, hako, merve, seda, womarch... nabersiniz kızlar?
bugün 35+0 olduk....Senin bebiş kaç kilo?
hula kocaelinin neresindensin?bizde derince inşaat yapıyoruz sık geliyorum..
kızlar bu göbeğimin sertlıgıne dayanamıyorum artık, sürekli duvar gibi taş gibi.. hem rahatsız edıyor halıyle hem korkuyorum kasılmalarmı baslıyor dıye...? nasıl bırsey bu sızlerde de böle sık oluyor mu???(
julii..nasılsın,düzeldi mi göğüsler??alıştın mı anneliğe..selam kzlar
nassınız
gecmişe gidemiyom
gelişme ve yeni haberler varmı die bakmaya geldim
cnm kaç haftalıktın
julii..nasılsın,düzeldi mi göğüsler??alıştın mı anneliğe..
canım sat 'ım 8 nısan ama ultrasonlara göre 36 haftalıgız...a.s.
merhabalar teyzoşlar.
neredeyse biz de o listeye katılacaktık ama, hala daha ilaçlarla durumu kontrol altında tutuyoruz, erken doğmaması için Begüm'ün...
Çok strese girdi tabi yavrum bu durumda, kilo alışı yavaşladı. Sadece 2 kilo henüz... Offfff
Ne oldu da, birden böyle ters gitmeye başladı işler bilemiyorum. çok içim daraldı.
gelemedim de yanınıza... hastahanedeydik epeydir.. şekerim de coştu, tansiyonum da çıkmaya çalıştı... alt üst olduk Begümle ben..
cnm son günlerde böle kasılma ve sertleşmeler oluyo ama 36 da çok olmaması lazım doktoruna sordunmu bunu karnın sert olmaması gerek die biliyorum ben :sm_confused:
canım tum dualarımız seninle hepimiz doguma girerken de senin icin dua edecegiz deniz kemalimize hemencecik bir kardes gondersin allahım diye cok zor dayanmak eminim ama dualarla esin ve yeni bebiler icin ayakta durman lazım canım kocaman opuyorum senimeraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.
ecrincim ne bu acele hayatım dur daha 40 hafta olsun bir erken bekleme ayrisini icerde ne kadar kalırsa o kadar iyi canımbugece ruyamda dogum yapmıştım ayris pembe giymişti yatagıma yatırmıştım.ev okadar kalabalıktıki çok gelen giden vardı acep nezmana dogurcam.akşam sancım başladı geliyor dedim gece kesildi biizm kızda ık yok anammmm:))
canım biz de seni ve begumu cok ozledik cok sukur atlatmıssın insallah begumcuk aceleci davranmaz ve biraz daha bekler annesinin sıcak yuvasında bu arada 2 kilo haftana gore az degilki canım niye dert ettin ben de 33+5de gittim doktora en son 2340 grdı cok iyi dedi doktorumuz haftasıyla tam uyumlu dedi onemli olan saglıklı olmaları bir dogsunlar insallah saglıkla bak biz onlara nasıl kilolar aldırırızmerhabalar teyzoşlar.
iyiyim canım sen neler yapıyorsun yok bitmedi daha da az kaldı mobilyaların bir ksımı geldi beyaz esyalar tamam diger mobilyalar cuma geliyor perdeler de cmt besigimiz de 31 aralık da gelecek insallah yılbasına kadar tamamlanacak yılbası gecesi annemelr kardesler kayınvalidemler bizde olacagız insallah hep birliktejasmin nasılsın canım neler yapıyorsun?bitmedimi evin?
daha iyi canım
rahat bi gece gecirdik
insalah böle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?