yok canım görmedım nasıl görebılırım merak ettıma.s.??
ben gördüm özge..yatırıp fileye yıkıcaz işte:)))))))
canım facede 2010 ocak annelerine kayıtlıysan oradan bakabilirsin...
ben üyeyim ama nerde bulamadımm
Bugün hastaneye gittim kizlar,
Hersey güzel normal saglikli..... Kiloyu keisn söyleyemem dedi sadece yaklasik söyleyebilirim dedi, 2.8, 3 arasi dedi.
Kilosu 4 olursa dogumdan önce sezeryan olmak zorunda kalirmiyim dedim nst yi sordum, doktor güldü :kedi: bu kadar stress yapmayin 4 kilo cok normal dedi. NST de eskide kalmis bisey dogumda takariz dedi.
bebegin kafasi assagidaymis,
ultrasonda gördüm bebisi, Aklima baska bisey gelmiyor. bir daha ayin 14 ünde gidicem ins.
offf çok bunaldım havada karardı..
merabayın kızlar
nasılsınız
kızlar hadi yarin görüşürüz işallah biz çıkıyorz kendinize iyi bakın size iyi sohbetler
maşallah bebişine cnm
karnımda kasılma bende de oluyor ama ben ayrisin hareketi diye düşünüyordum ne cahilim yaaa..acaba hareketmi kasılmamı:)
yalelcim ne yapayım ben kosturuyorum hala eve yerlesme telası erken dogumları duydukca yerlessem de dogurmadan once diyorum ama sanırım 1 haftaya yerlesmis olacagız insallah ıvır zıvır eksikler cıkar tabi de onları da artık annemelr falan tamamlar evin eksigi btmez ben yılbasından sonra artık dinlenmeye cekilecegim insallah 23 ocaga sezaryan gunu aldık o zaman bekelr insallah oglusum begumcuk de bekelr insallah yalelecim evet valla bulusalım derken teker teker dogurdu herkes artık bebislerle bulusuruz insallah canım evlerde kısın dısarda zor olur da evlere gelir gideriz insallah yeterki saglıkla dogsunlar da canım
yalelcim hoş geldin çok merak ettik seni canım kendine ve bebişimize iyi bak merak etme yavaş yavaş kilo alır canım sıkıntıya sokma kendini sen ye iç yat bizide habersiz bırakma canı kendine iyi bak
selam kızlar
yalel çok geçmiş olsun
merhaba kızlar nasılsınız? sayfa sabahtan beri açık ama ancak bakmaya fırsat bulabildim. yine çok yazmışsınız okuyamıyorum artık geçmişi ne var ne yok yeni haberler var mı?
kızımın göbişi düştü dün de ilk banyosunu yaptırdık tertemiz oldu.
Allah razi olsun Rylai, ayy o kadar merak ettim bebisi 1 aydir görmemistim o kadar ümitlerle gitmistimki hastaneye sanki bebegi cikarip verecekler ben biraz sevecem sonra geri koyacaklar gibi geliyordu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?