birkeresınde sordum, nst ye bakalım demıstı, baktı ve o konu kapandı, nst de buyuk bır problem yok dedı ama sertleşme halen devam edıyo..10 gün önce bebısın kılosu 2700 u bulmustu yoksa yanımıza gelmek ıcın mı cabalıyor bu velet.. yanı sertlesmenın olması dogumun yaklastıgını mı gösterır??:uhm:
oh massallah cajnım insallah hep boyle uslu olur melisacık annesi yanaklarına bittim yalnız tam ısırmalık nasıl geciyor gunler melisayla canım anlatsana biraz alıstınmı annelige
kilosu iyiymiş maşallah cnm doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyo bilmiyorum ama sancım falan olduğunda hep karnımın sert olup olmadığına bakıyolardı
herkes arıyor hala dogurmadınmı diye sıkıldım yaaa telefonlara bakmaktan.manda yogurdumu yedim ne 10 ayda dogurcam..:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım kac kilo oldu simdi ayriscik cok iri bebk miki hemen dogsun istiyosunjasmin artık dogsun yaaa zamanıdır iyice tombalak bişi olur onu doguramam sonra:)))))))))))
39 haftalıgız artık zamanıdır..
saol jasmin teyzesiopuyorumnanaktan
2 saatte bir en az yarım saat emiyo gaz cıkarıyoz altını alıyoz uyuyoz
rutin hep böle devam ediyo
uyandırması cok zor oluyo
uyurkende emmiyo
millet uyuttmak için savas verir ben uyandırmak için
ters anadan ters bebek işte :umursamaz:
saol jasmin teyzesiopuyorumnanaktan
2 saatte bir en az yarım saat emiyo gaz cıkarıyoz altını alıyoz uyuyoz
rutin hep böle devam ediyo
uyandırması cok zor oluyo
uyurkende emmiyo
millet uyuttmak için savas verir ben uyandırmak için
ters anadan ters bebek işte :umursamaz:
hmm.. sagol canım, senın dogumun olmusmuydu??:CüvCüv:
yalel..iyimisin canımm..çok merak ettirdin kendini..geçmiş olsun,şimdi iyisiniz,gününüzü bekliyorsunuz öyle mi??
ben melekler topiğinin listesini yapmaya çalıştım kendimce..iki saattir geçmişe bakıyordum..
bu arada yalel geçmiş olsun sancın mı oldu?ondan mı yattın?
selam kzlar
nassınız
gecmişe gidemiyom
gelişme ve yeni haberler varmı die bakmaya geldim
canım gecmıs olsun, neyse kı atlatmıssınız, umarım kızışın az daha sabırsızlık etmez dınlendırır anneciğini... insan böle takıp ederken yazılanları birimizin basına gelen herkesın basına gelmıs gıbı oluyor ve cok duygulanıoyrum.. okurken gözlerım doldu...:gitme: aallah hepimizin yardımcısı olsun...
yok cnm olmadı pazartesi demişti doktorum bugün son kontrol var bakalım ne dicek
inşallah hayırlısıyla vaktin de gelir bebiş sağlıklı olsunda kilosu az olsun.sen yedirir büyütürsün onu annesi.bizim komşunun oğlu 2400 gr doğmuş.bebeklik resimlri var dobişko.bir ay erken gelmiş.abisi 3500 doğmuş ama şimdi onu geçecek nerdeyse. allah sağlık versin.opuyorumnanaktanah canım, erkenden çıkıp gelip, bizi üzecek diye... ödümüz koptu ama, allahıma hamdolsun, hala içimde yatmakta kuzu kuzu...
sancım oldu evet, çok kasılmam oldu bir gece... begüm de rahatsızdı, çok huysuzluk yaptı, sakinleşemedi bi türlü hiç...
kanamam oldu sonunda o gece.. takriben 1,5 ay kadar oldu bu olay olalı..
kalktık gittik hastahaneye, doğum kasılmalarım-sancılarım başlamış.. tıkaç atılmış... açılmam olmuş, 1,5 cm açıktım yani.
hemen bi serum yaptı doktorumuz, sancıyı ve kasılmaları kesti. rahim ağzımı da dikti.
fakat o günden beri, benim hem kasılmalarım yoğun hem sancılarım oluyor, doğmak için çaba gösteriyor Begüm.
Doktorumuz da müsade etmiyor doğmasına. Tabi bu süreçte Begüm'de gelişme geriliği boyutunda kilo alamama sorunu baş gösterdi. Ve hala az kilo alıyor, birden yavaşladı yani kilo alışı... Bununla da baş etmeye çalışıyoruz kızımla birlikte.
Velhasıl, iyi olmaya çalışıyoruz işte :)
Juli'cim az önce gördüm canım melisa'yı.... maşallah, kırkbir kere maşallah kuzucuğumuza..
Pek bi tatlı olmuş annesi..
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inşallah.
evet hante, aynen ben de öyle oluyorum. okurken çok zaman ağlıyorum burda :)
jasmin'cim... sen neler yaptın? yerleşmeye çalışıyorsun... hayırlısıyla bitir işlerini bacım. Hatırladığım kadarıyla, aynı haftalardaydık senle ben.. Umuyorum senin ufaklık da aceleci çıkmaz, her şey tastamam olur kendisi için, o zaman çıkıp gelir... allah kolaylık versin.
Birara buluşalım yine falan derken, juli ile öğretmenim doğurdu, ben hastahane-ev arası dolanıyorum.. buluşamadık valla tekrar.
artık hepimiz doğuralım, azıcık havalar düzelsin, gider geliriz birbirimize..
Kızlar Facede Ege'nin banyo fotosunu gördünzü mü,çok tatlııı,minicik ya ben nasıl yıkayacağım bebeğimi diye düşünmeye başladım onu görünce ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?