aa bu çok kullanılan bi model feyza. hiç kızma bence. adam dandik bişey alıp gelmemiş hiç dğilse
güle güle kullanın
tam yatıyor canım normal bebek arabası gbkazmalık konusunda sonuna kadar katılıyorum gerçi benimki ezelden beridir kazma ama arada insan istiyor şöyle ince romantik bir adam.
ben beğendim arabayı arkası ne kadar yatıyor peki canım bende almak istiyorum bir tane baston araba ama yatsında istiyorum arkası çümkü Kuzey bebek arabasında uyuyor genelde dışarı çıkınca.
yok gece uyanmıyor...sabaha acıkıyor uyanıyor içip uyuyor tekrar.biizmki hep uykucuydu zaten:)
ben içme suyunu kaynatıp öyle yapıyordum,ıhlamuru da deneyeyim bir,Sivri bu Kaan da az değil anladığım kadarı ile bizden 9 gün de küçükmüş Maşallah ona...
mehlika canım dr.bize sabah 8,30 da kahvaltı dedi ıhlamur yada ada çayı içine 4 hip bebe bisküvisi, 1 çay kaşığı labne, 4/1 yumurta sarısı, sonra eklemeler yaparsın dedi tereyağ, pekmez gibi ben bu bulamacı 2 gün denedim 2.gün mama sandalyesindeyken tabağı bir fırlattı halım rezil oldu 2 gün sildi eşim tabakta bişey kalmadı tabi bir daha da yapmadım bu çocuk beni deli edecek 1.gün tadına bile bakmamıştı yemin ederim ağzına 1 lokma sokamamıştım 2.gün 1 kaşığı zorla teptim sonu anlattığım gibi oldu....
bende artık minik labnelerden aldım onları açıp parmağımı daldırıp ağzına sokuyorum sokabildiğim kadr birde yumurta sarısını seviyor gibi bişey yüzünü buruştursada yedirebiliyorum sevmese haytta tadına bakmaz elma rendeleyince içine 1 kaşık pekmez koyuyorum arada pekmezide yemiş oluyor ama her zaman emişmek Favorisi hiç bir şeyi ona değişmiyor
cnm eşinin aldığı puset güzel,bu kadar kızma eşine bence..Kızlar bu eşimi birgün sinirlernr camdan atarımda ne zamn bilmyorum
dün kayınvalidem buğlemi dışarı çıkarmış
ablamın kızının eski bastonu vardı onla çıkarmış oda kırılmış
geçici almıştım onlardan diğer bebek arabsını kayınvalidem indiremyor die hafta sonu çıkıp kendim beğenip alcaktım bastonuda
kırılınca eşimi aramış oda gidip hemen en yakın bebek mağazasından baston almış
jenny die bi marka kraftınmış sözde ama sadece jenyy yazıyor
bunu keklemişler herhalde
netten baktın karft ın jenyy ön korumalı
aldığının ki
5nokta emniyet kemeri var ,arkada sepeti var ama ön koruma yok olurya
nasıl sinirlendim
birde hemen getirp parkadymışlar bırakmış kullanmışlar bir güzel
eve gittimki evde şok oldum yaa
siz olsanız sinirlenmezmisinz
ben bilmyodum sanki bunca zamn gidip almayı
slm cnm hoşgeldin..slm teyzoşlar nasılsınız
maşaallah ayrisegünaydın kızlar...bizim uyku düzenimizde ramazanda bozulmuştu ama şimdi düzeldi..akşam 9 -10 arası yatış sabah 7 8 arası kalkış acıktığı için uyanıyor mama veriyorum tekrar uyuyor 9 10 arası uyanıyor..
gunduzlaride toplam 4 5 saat uuyor 2 kez...
hoşgeldin cnm,tatilin nasıl geçti,denize girebildiniz mi?selam kızlar pazartesi döndük bayram tatilinden.dün açılmadı kk sinir oldum allahtan bugün açıldı..
ne var ne yok keyifler nasıl
maşallah Ayrise ben bu kadar uyku uyusam off offf başka ne isterimm
delf chiconun hangi modeli arkası tam yatıyormu
güzelmiş feyza güle güle kullansın buğlem.ön koruma olmasa ne olurki bizimkindede yok :uhm:bi eksiklik hissetmedim ben....
tutkucum hosgeldin....nasıl gecti bakalım tatil.....
ecrin senin kız kaç saat uyanık duruyor ayol
delf yenimi cıktı o araba..bi iki gördüm benimde hosuma gitti.
canım skip modeli. tamamen yatmıyor. biraz eğim kalıyor ama ege uyuyor içinde.
bende çok memnun kaldım. hem de kuş kadar sürüşü inanılmaz rahat.
en iyisi hafif olması bizimkide 7 kilo cok rahat ettim vallaa. ama arabayı tekirdağda unuttum ben :1no2:
bu da 6 kilo yanlış hatırlamıyorsam. nasıl unuttun arabayı kaydirigubbakcemile3
saat 2 oldu ben kaçar....
oğluşumu özledim...
şimdi beni görünce başlar konuşmaya atlar üsütüme çirkin oğlum benim...
juli yeni arabamı aldın?onu mu unuttun?
yola cıktık hiç farkında değiliz o kaaa bagaj yerlestirdik hiç aklımıza gelmedi sonra annemler aradı evde görmüşler. arabasız kaldı kızım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?