2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçenlerde birisi karnın kaskatı oluyor bacaklarının içinden su akıyor gibi oluyor demişti

Ben de daha kasilma olmadi sanirim bilmiyorum nasil bisey

Ankara 06 06 senin de ilk bebek galiba,

Ben cok heyecanliyim,

dogum gözümde hic büyümüyor

daha önce korkuyordum ama simdi cok kolay olucak gibi geliyor

3 farkli arkadastan normal dogum hikayesi dinledim, icim rahatladi

İbem77 yazdıklarını üzülerek okudum;insanların bişeyleri karşılık düşünerek yapması benim de hiç hoşuma gitmiyor. Hele ki birinci dereceden akrabaların bunu düşünmesi insanı bir kat daha üzüyor. Ama şükür ki rabbim sana en güzel hediyeni verecek inşallah. Bir de bir işinin olması,eşinin iyi olması,eşinin ailesiyle problemler yaşamaman senin artıların. Bırak gözden ırak olan gönülden ırak olsun,olanları,söylenenleri düşünüp bebeği de üzme canım.... Sıkılırsan yine anlatbize,biz neleri paylaşmıyoruz ki burada...:teselli:

geçmişi okudum geldim beynim sulandı valla

kasılma denilen şey tam şöyle oluyo kızlar annatim ben kısaca kasılıyosun bu kadar yani

özgecim korkucak bişey yok hepimiz yaşıyoruz kasılmaları sen oturup kalkarken dikkat et bu kasılmalar doğurana kadar olurmuş canım ben kasılmalardan yürüyemiyorum bile sanki etlerimi sıkıştırıyolar

slm kızlar geçmişe bakmadan dalıyorum hemen ama fikrinize ihtiyacım var... bu sancı nasıl oluyor offf...
şuanda karnım ve hafif belim ağrıyor birde ağrı bacaklarıma atıyor sanki regli ağrısı gibi...
ağrıyı ölçmeye çalışıyorum ama beceremiyorum bazen artıyor gibi geliyor sonra diyorumki yok aynı artma yok diyorum emin olamıyorum yani

canım bazen banada oluyo gün boyu sürüyo yatıyomusun yatmıyosan uzan biraz canım ılık bi duş al bebeyin hareketlerini konturol et dr gittiğimde bu gibi şeyleri olucanı ve sıklaşıcanı söyledi ama şiddetli olursa hemen gel doğumhaneye dedi yinede bi dr git istersen şiddetini ancak sen bilirsin

Canım ya bugün yalnız değilim demek... Ben de hiç anlamıyorum,benimki ağrı değil de daha çok batma gibi kasıklarımdan bacaklarıma doğru. Ama şuan iyiyim şükür. Ağrın çok mu fazla?

yatarkende vardı yeni kalktım zaten karnımın sağ tarafı yumuşak sol tarafı sert bu bebekten kaynaklı kasılma değil....
olmadı biraz daha bekliyim duruma göre eşimi arıyım gelsinde gidelim...

benim hiç olmamıştı 2gündür iğne batması gibi oldu.. bugünde böyle ağrı hissediyorum

gunaydın kızlar....kasılmalardan bahsetmişsiniz dunden beri bende de çok oluyor gece dogurcam sandım çok arttı korktum:)

yatarkende vardı yeni kalktım zaten karnımın sağ tarafı yumuşak sol tarafı sert bu bebekten kaynaklı kasılma değil....
olmadı biraz daha bekliyim duruma göre eşimi arıyım gelsinde gidelim...

git canım aksatma sakın sol tarafanı sertse bebek sol tarafa yerleşmiş olabilir banada oluyo canım benimki genellikle sağ tarafta oluto sertlik harekat ediyomu

git canım aksatma sakın sol tarafanı sertse bebek sol tarafa yerleşmiş olabilir banada oluyo canım benimki genellikle sağ tarafta oluto sertlik harekat ediyomu

şuan değil ama biraz önce kımıldıyordu... a.s
ben gidip uzanayım birazcık baktım geçmiyor eşimi ararım..
teşekkürler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…