Kızlar ya bu kasılmalar nasıl oluyor? dün gece su içmek için ayağa kalktım alt tarafıma kasıklarımdan bacaklarıma doğru bir ağrı saplandı. Yatak odasına geçtim yine oldu. Bu ilk kez oluyor. Yatınca ya da oturunca herhangi bişey yok. Sabah kalktım biraz önce yine oldu. Offf,belim de hafif ağrıyor... Yalancı sancı dedikleriniz böyle mi oluyor?
geçenlerde birisi karnın kaskatı oluyor bacaklarının içinden su akıyor gibi oluyor demişti
geçmişi okudum geldim beynim sulandı valla
kasılma denilen şey tam şöyle oluyo kızlar annatim ben kısaca kasılıyosun bu kadar yani
Aynen bacaklarımdan bişey akıyor gibi geldi baktım bişey yok.... Offf stres sardı beni... Korkudan ayağa da kalkamıyorummmmafoldumben
belki arada böyle şeyler olması normaldir hemen korkma istersen bebiş anlıyor biliyosun uzan dinlen biraz
slm kızlar geçmişe bakmadan dalıyorum hemen ama fikrinize ihtiyacım var... bu sancı nasıl oluyor offf...
şuanda karnım ve hafif belim ağrıyor birde ağrı bacaklarıma atıyor sanki regli ağrısı gibi...
ağrıyı ölçmeye çalışıyorum ama beceremiyorum bazen artıyor gibi geliyor sonra diyorumki yok aynı artma yok diyorum emin olamıyorum yani
slm kızlar geçmişe bakmadan dalıyorum hemen ama fikrinize ihtiyacım var... bu sancı nasıl oluyor offf...
şuanda karnım ve hafif belim ağrıyor birde ağrı bacaklarıma atıyor sanki regli ağrısı gibi...
ağrıyı ölçmeye çalışıyorum ama beceremiyorum bazen artıyor gibi geliyor sonra diyorumki yok aynı artma yok diyorum emin olamıyorum yani
canım bazen banada oluyo gün boyu sürüyo yatıyomusun yatmıyosan uzan biraz canım ılık bi duş al bebeyin hareketlerini konturol et dr gittiğimde bu gibi şeyleri olucanı ve sıklaşıcanı söyledi ama şiddetli olursa hemen gel doğumhaneye dedi yinede bi dr git istersen şiddetini ancak sen bilirsin
yatarkende vardı yeni kalktım zaten karnımın sağ tarafı yumuşak sol tarafı sert bu bebekten kaynaklı kasılma değil....
olmadı biraz daha bekliyim duruma göre eşimi arıyım gelsinde gidelim...
benim hiç olmamıştı 2gündür iğne batması gibi oldu.. bugünde böyle ağrı hissediyorum
günaydın kızlar
sabırsızlıkla bebişlerin doğmasınımı bekliyorsunuz
git canım aksatma sakın sol tarafanı sertse bebek sol tarafa yerleşmiş olabilir banada oluyo canım benimki genellikle sağ tarafta oluto sertlik harekat ediyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?