2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bogaz agrisina, Ihlamur icebilirsin, sicak tut sürekli. doktora sorabilirsin yerimseniben

Allah sifa versin

kzlar boğaz ağrısına ne iyi gelir bana yardım edin

cnm kekik kaynat süzdükten sonra içine bal koy o çok iyi geliyo bide geçen bütün hafta hasta gibiydim bana zorla soğanı kaynatıp ılınınca suyunu içirdiler inanamadım ama ikinci gün geçti herşeyim delikafadulden

herkese meraha

salı dr a gitmeye hazırlanırken

aniden suyum geldi

hemen evden çıktık doğum başlamıştı kahvaltı yaptığım için akşam 6:30 da ameliyata alındım

boyu 49 cm 2.750gr parmak bebişim oldu

bu gün öğle eve geldik

genel anesteziyle oldum

herşey iyi geçti

ben yokken başka doğuran oldumu

gözün aydın cnm maşallah bebişine darısı başımıza artık :Saruboceq:

gözünn aydın canım Allah analı babalı büyütsün...

Dimple2 hadi sen de kurtuldun, bundan sonrasi icin kolay gelsin artik.

hemen büyüyor bu parmak bebekler merak etme

dimple hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun....bebişinede sana da sağlıklı bir hayat versin rabbim ..ömrü su gibi berrak istikbali güz<el geçsin...kızlar bu duam hepiniz için rabbim hiç birimizi evlatlarımızla terbiye etmesin...............

:Saruboceq:

kibelem üsme bebem kendini=):teselli:arada bunaltı geliyor zaten biliyorsun duygusal rehavetlerin en çok arttığı aylardayız kış ayları bide hormon dalgaları esince soldan soldan üstüne birde gece uykusuzlukları vücut sıkıntıları illaki arada bir geliyorlar insanın içine birer birer olumsuz ruh halleri kafamçokkarıştıçık dışarı gezin biraz..kaydirigubbakcemile5..3 gün sıkıldım evde ..bak dün çıktım dışarı neşem nasıl yerindeydi akşam...sende çık dolaş birazda soğuk diye evlere tıkınıyoruz.....kan dolaşımımız yavaşlıyor beyne temiz kan gitmeyince negatif duygular depreşiyor kafamçokkarıştıyürüyüş yap açık havada kendine sevdiğin bir yemeği ısmarla..ne bilim..yap işte bişeyler..zemuszemus..seni oğlak seni gezesin geldi dimiiiiiiiiiiiiiiii=):roflol::roflol:

benden bu kadar kızım geldi eve çünkü o evdeyken pek sevmiyorum nete girmeyi anca oyuna dalarda beni unutursa o vakit...haden gari siz sohbete devam....

dimplecim canım tebrikler. Alah analı babalı büyütsün.

Hayırlı olsun dimple,Allah analı babalı sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah...:Saruboceq:

kibelem canım benim ben ne sorunlar yaşadım eşimle isim yüzünden,buradaki çoğu kişi de bilir mevzuyu. Ama en son tartışmada oturdum düşündüm,kendi psikolojim yetmiyormuş gibi bir de karnımdaki doğmamış yavrunun da psikolojisini bozuyordum. neredeyse hergün ağlıyordum. Sorunumuz belki aynı değil,en azından senin eşin sana destek. Ben de baktım eşim beni anlamayacak,üzülmem,bebeğimin üzülmesi umrunda değil bıraktım inadı. Koysun istediği ismi,ben 2. kendi koyduğum ismi kullanıcam,diğer ismi asla kullanmayı düşünmüyorum... Sen de sıkma canını,bebeğini düşün...opuyorumnanaktan

AAAAAAAAAAA VALLA çok şaşırdım sen kaçıncı haftandaydın dimple?

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı mutlu güzel bir ömür nasip etsin bebişine sanada acil şifalar dilerim..... zamanında gelip bu kilolarda doğan bebekler çok seninki önce geldiğine göre merak etme çok çabuk toparlar alır kiloları inş.

Amiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
sedacım nasıl oldun geçti mi ağrıların?

ağrılarım geçti canım ama kasılmalar var arada birrde alttan baskı oluyor ama daha iyiyim teşekkürederim a.s.

Amiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

ağrılarım geçti canım ama kasılmalar var arada birrde alttan baskı oluyor ama daha iyiyim teşekkürederim a.s.

Yalancı sancılar dedikleri bunlar olsa gerek,daha iyi olmana sevindim. Sen yine de dikkat et...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…