2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam teyzoşlar, geçmişi okuyamadım açıkçası ama... 3-4 sayfa geri gittim.. baktım dimple yazmış...

hayırlı upurlu olsun arkadaşım, sağlıkla sıhatle büyütün meleğinizi.. parmak çocuk değilmiş canım, üzme kendini.. çıtı pıtıymış ufaklık :)
dikkat edin kendinize..

merhaba kızlar ben şubat annesiyim ama siz aralıkta doğurunca ben de kendimi bu topiğe daha yakın hissetmeye başladım kaydirigubbakcemile3
bende bir halsizlik bir bitkinlik var anlatamam.
günlerdir de midem bulanıyor, bugün istifra ettim çok fena oldum.
iştahım kesildi birşey yiyemiyorum ve sanki idrar yolu enfeksiynu gibi bir ağrım var
enfeksiyon olanlarda böyle şikayetler oluyor mu?
çok rahatsızım...
Allah sizlere göstermesin!
acaba grip mi oluyorum halsizlikten kolumu kaldıracak halim yok.
isim konusunda bizimkiler birşey demiyor çok şükür yoksa ben de çok kızardım. gerçi kaynanamın da kayınbabamın da isimleri güzel ama benim bebeğim bana özel olsun istiyorum.
kibele belki kendi çocuğuna isim verememişlerdir de oğlumun çocuğuna ben isim koyarım demiştir kayınbaban. ne olursa olsun zorla güzellik olmaz ama, teklif edebilir de zorbalık etmemesi lazım.
aman bunca stresin altındayız bi de başkaları sıkmasın bizi yaaaa...

maşallah allah analı babalı buyutsun canım sağlıkla mutlulukla buyut
ya nıye kımse 40.haftada doğurmuyo panık oldum ıyıce ya

az kalmış canım seninde ben tam 38 haftaya girdiğim gün doğdu kızım .

moralim çok bozuk kızım 2 gündür yok yanımda sarılık oldu hastanede yatıyor yarın çıkcak çok zor onu bulmuş kokusuna doymadan 2 gündür hastanede

merhabalar feyzacım, hayırlı uğurlu olsun bebişin..
bizler iyiyiz, sen nasılsın.. kuzucuk nasıl?

38+0 da mı doğdu normal mi doğum yaptın canım

iyi sayılıım özgecim buğlem hastanede onu bırakıp gelirken o kadr çok ağladım ki

kızımn odaya geldiğindeki ilk resmini yükledim kızlar bakablirsinz.ocak bebkleri topğine

geçmiş olsun güzelim yaa yeni doğanda oluyor ama en kısa zamanda geçer inşallah
resmine hemen bakıyorum :)

yalelcim iyi olmaya çalışıyorum acılarımı unutturdu kızım çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin sağlığınız nasıl özledim bu topiği sizleri

sdsmt iyiyim canım sen nasılsın .dimpleyi okudum benim gb onunda suyu gelmiş hep sezeryan oldu hakkımızdan hayırlıı artık

ankara0606 evet canım tam o gün suyum geldi çok tok olduğum için sabaha beklettiler ilk beni aldılar genel oldu

enee dimplem da doğurmuşmaşallah çabucak büyür o merak etme

feyzae canım üzülme geçer inşallah
sen de benim gibi 38+0 da mı doğurdun?

kızlar neden herkes sezeryanla doğuruyor ben anlamadım. ben normal düşünüyodum ama tırsmaya başladım

Tirsma canim, hatirladiigm kadariyla cogu doktor tavsiyesiyle sezeryan oldu,

ben de korkuyordum, Türkiyedekiler mi abartiyor bilmiyorum burda normal dogum yapan 3 arkadasla konustum gecen gün, ücü de hicbir agri kesici yöntem kullanmadan dogum yapmislar, hepsi de güzel anlatiyor, birinde yirtik bile olmamis,

Bu isler biraz daha psikolojik burdaki doktorlar cok rahatlatiyor seni, o yüzden dogum yapan arkadaslar hep güzel seyler anlatiyor. Ben bu forumdaki konusulan seyleri topladim acaba bende de olur mu diye doktora sordum adam bana güldü stress yapmayin hamileliginizin tadini cikarin bunlar nerden geliyor akliniza hesabi cok normal bir bebeginiz var dedi.

O gün bugün dogumdan korkmuyorum zemuszemus

Ayy canim yaaa kücük sarilik

ins. gecer bu günlerde canim ya her dogan bebegin sorunu galiba bu sarlik akannehir

Allah sifa versin, Bir an önce bebisine kavusursun ins.

hayırlısıyla sağsağlim bizde kucağımıza alsak 34 günüm var daha geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…