bocuk iyi değerlendirmeye çalış günleri canım
naber tatlım ege nasıl
bende emir efe ya kara verdim
kızlar bu gece kocam geliyor yaa zaman gecmek bilmiyor sankii
bocuk
Canim bende zorlayayim da babayla ayni dogumgünü olsun derdindeyim ama 1 subata kadar zorlama ihtimalim yok dimi :)))))))))) Öbür oglan 41 haftayi gecince bende bi hafta gecerim diye hesap yapiyorum ama dün komsum gözümü korkuttu.2. bebek erken gelir her zaman dedi bilmiyorum artik öylemi diilmi.Bende ne olur ne olmaz diye bu gün hastane cantami hazirladim.Yatak odamin kapi arkasina koydum.Herkesede yerini söyledim ne olur ne olmaz ya.Gerci bi kac parca eksik var ama ptesiye kadar burda bayram diye dükkanlar kapali artik ptesi dogurmazsam alisverise gidip onlarida tamamlayacagim.Bu kadar tembellik yeter dimi.
kızlar sizde olmasanız bu gece ben nasıl zaman geciririm bilmiyorum
sende şimdi heyecan da var dimi canım aman sakin ol canım eşin hastaneye gelmesin sonra
bocuk
Ben oglumda esimle alisverise cikip banyo küvetini unutup eve dönmüstüm.Sonra esim ben alirim dedi.Bende üzerinde durmadim ama hastaneden gelince bi baktim bildigimiz normal camasir sepetinden ama Allahtan kalitelisinden almis .Ben bu olmaz diyene kadar eve ebe gelmisti yardima banyo yaptirmayi ögretecekti olur olur dedi kadin iki havlu atti icine bende sonra öyle yikadim .Esimde oglan icine sigmaz daha sonra normal küvette yikarsin bunuda camasir sepeti yaparsin diyip gecistirmisti beni. Valla öyle bi farkinida görmedim acikcasi halada camasir sepeti olarak kullaniyorum.Bu seferkinde esim gitmis banyo küvetine bi özenmis alirken suyu ölcme derece yeri filan cok fiyakali .Bende alismisim aman camasir sepeti vardi ya ne gerek vardi aldin dedim :)))) Erkekler 2. de i farkli oluyorlar ya.
krizalit
Güle güle kullanin cicilerinizi.Eminönü nü özledim birden ya.Ne güzel orda hersey bulursun burda yok öyle yerler.Kokusu geldi bi an sanki burnuma :)))) Hava erkenden kararsada kalabalik degismez.Kahve mandalina ne satiliyosa kokulari seslere karisir.Kesin milli piyangocu önünde kuyruklarda vardir simdi :)))) Hayat orda ya burda millet evinde sakin sakin daha dogrusu uyuz uyuz oturuyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?