2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merak ettim ondan sordum mevlam açil şifa versin inşallah artmaz derecesi bizi habersiz bırakma olurmu

çok gecmiş olsun telefonla görüşseydin be güzelim

ne bilim fazla önemsemedim ama bide 3 gün sonra gidecegiz diye.ayy önemli bişi degildir inş. ya öyle yerlerdede degil tansiyonum 9 a 6 idi ama ben fena oluyorum.nese daha fena olursam ararım artık yada randevuyu öne aldırırım

ben kıyafatlerini şampuan ve ıvırzıvırlarını aldım ıslak mendil stogu yapıyorum
biberon bebek odası perdesi arabası yani esas para tutacakları babasına bıraktım

mervetalha
Dogru demisin banada hastanede doktor öyle demisti en fazla 3saat uyusun uyanmiyorsa pijamasinin altini cikart olmadi bezini ac hemen uyanir demisti.Hemsirelerde saat kurmuslar sagolsunlar gece bile gelip beni uyandiriyorlardi oglani uyandirip kucagima verip emzir diyorlardi.Öyle öyle atlattik sariligi .Uyanamadigi zamanda hemen bezini aciyordum.Iyide oldu düzene alisti 3 saatte bir emdi hep gecede bende otomatik 3 saatte bir uyandim önce altini aldim sonra emzirdim.Sarilik gecti ama düzenimiz güzel kaldi sorun yasamamistik.Bakalim bunda nasil olacak.

Hoyacim
Sana suni sanci verdilermi serumla?

bocuk
Ben öyle bebek odasi keyfi yasayamadim ya.Oglumda evimiz dardi simdide oglan okula gidecek uyanmadin diye yanima aliyorum.Oglanada bebek odasini yapamadik ama simdi normal oda yaptik.Artik buda 3-5 yas akli erdimi abisiyle ortak bi oda yaparim olur biter. Sen netten parasinabakip begenip kararini ver esine direk bunu istiyorum dersin hemen hallolur o zaman eksikler.Ankara yida bilmiyorum ben güzel gezilecek mobilya yerleri varsa bosver gez gitsin bahaneyle :))

ben pek bebk odası taraftarı degilim babamız çok hevesli okadar hevesle anlatıyorku onu alıcam bunu yapıcam diye bende aalmasak falan deyince duraklıyor hefesini kırıyorum diyede üzülüyorum bakalım gelince ne olacak

bocukcum
Bak bu baba hevesleri kontrol edilmezse sonu icinden cikilmaz duruma geliyor.Dün aksam oglana hediyelerini verdik.Esim kendi begenmis bi oyuncak almis lego tarzi bisi ama benim oglanin yapmasi mümkün degil.Oglan kacti esim sabahtan beri oyuncagi yapmakla ugrasiyor.Ne yapayim o cocukken böyle imkanlari yokmus .Biraktim kendi haline ama bir daha hediye almasina karisacagim kendini hirpaladi bu gün.

Şimdi doktordan geldim kızlar
Bebişkom 2300 gram, 46 cm
Ben 71,3 kiloyum
Doğuma kadar 1 kilo daha alır mı dedim, daha fazla da alabilir dedi
Görücez bakalım
Ben çok fazla geziyorum,yürüyorum, bebeğe zararı olur mu dedim, yok bebek için daha iyi bu dedi
15 Ocak'a kadar dayan, 15 Ocak'ta sezeryan gününe karar veririz dedi
Zaten o zaman 38+ haftalık olucam
Haydi hayırlısı

canım güzün aydın güzel haberlerle geldin
ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun

Hoya
Canim kansizligi ihmal etme hamileyken nasil önemliyse kan ilaci al devam et.Bebisin sariligida emzirdikce geciyor canim.

demet
Halsizlik cok normal son zamanlarda artik bol bol dinlen sende yorma kendini.

doru diyosun.bu arada yine senin tarifini verdigin kurufasulyeyi yapıyorum.hatta yaptımdelikafaduldengamyoncuiremsu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 21 aralıkta suyum geldi hemen hastaneye gittik sezeryanla 3300 gr dünya güzeli bi kız bebek dünyaya getirdim anca fırsat bulup haber verebildim sizlere allahım sizleride bi nefeste kurtarsın sağlıcakla inşallah bu arada kızım babasının

anamm bir süpriz yumurta daha güzün aydın
Mevlam analı babalı büyütsün bahtı acık olsun
bizim için dileklerin içinde saol canım amin

kızlar bugün uyandım yine sancım vardı öğlene kadar durdum sonra öğlen doktor amcamızın özeline gittik önce ultrasonla baktı ama kızımla ilgili hiç bişey demedi hastaneye nst ye yolladı..
Nst de 15 dk azda olsa (3tane) sancı çıktı.
eğer pazartesiye kadar devam ederse şikayetim artık yatırmak zorundayım dedi.. bakalım şimdi iyiyim... eğer yatmazsam 10 gün sonra falan normal kontrolüme giderim.. kızım kaç kilo olmuş öğrenemedim kaydirigubbakcemile3

maşallah ayris e...biraz tembel ama bence gelecek o perşembe ye kalmadan..
bahsetmiştim ,ben de çoookkk çok geç doğmuşum,dr annemin hala doğurmadığını görünce o şokla bugün olmaz ancak yarın sabah suni sancı verebiliriz,şimdi git akşama kadar gez,evde temizlik yap,yor kendini,sonra da sıcak banyo yap,bu gece sancı geldi geldi olmazsa sabaha suni sancı demiş..annem öyle bir uygulamış ki dediklerini garibim,o gece sancı tutmuş :)) uzun lafın kısası,istersen çarşamba günü kendini yor bir parça :)) ama abartma,ayrisi de korkutma kaydirigubbakcemile3

kızlar bu gece kocam geliyor yaa zaman gecmek bilmiyor sankii
canım gözün aydın..bi hafta da olsa hasret giderin,keşke yakınlarda olsaydı şantiyesi (

aman yaramı deştiniz..bugün yeni bir kadın gelecekti ,güya sürekli alacaktım artık onu ,iki gündür atlattı ve ben delirip bugün temizledim evi,camlar çok fena yanlız o kaldı..üzerine de kendimi aşıp yemek yaptım şimdi..belli ki kadından hayır gelmeyecek işin kötü tarafı bu günüm dolu şu bu diye gelmeyen 3.kadın..önce olur deyip sonra gelmiyolar..geçinemiyoruz diye tv ye çıkıyolar,ama günlüğü 80 tl ye kadın bulamıyoruz anlamadım ki..eski kadını da çağırmıyorum,1 sene sonunda iyice yüzsüzlüğü ele almıştı...offf.. klava:

güle güle kullanın canımcım,geliyorlar valla artık az kaldı..ama ben demiştim daha önce sana,arabayla gitme oralara diye,çok zor oluyor ( iyiki perşembe gitmişsiniz,cuma öğlen 1.5 saat kapanıyor heryer,geçen bana rastladı,bayan çalışanlar da haksızlık olmasın diye çalışmıyordu havuzluhanda..bizim de şekerin içini alma işi kaldı..tanıdık da dedi ki ,artık içine lavanta konuyormuş,ayrıca çukulata tutuluyormuş..ben özellikle lavanta almadım,badem şekeri alacağım diye,bozulmasın diye almamıştım o zaman..kafam karıştı yani,yoksa yapacağım hemen..

geçmiş olsun canım..

bilmiyorum ki böcüküm ilaç falan demedi,
%90 sarılık oluyo galiba bebişler,inşallah hastaneye bulaşmadan iyileşir nur hn..

kızlar valahı yazışın susmayın oyalayın beni bugece daaaaa
ben yine eşimin gelme saatinde yazabildim bocukcuğum,behlül kaçar -tatlicadiarzu-

maşallah canım bebişine alır annesi sen ii beslen yeterki.hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…