merak ettim ondan sordum mevlam açil şifa versin inşallah artmaz derecesi bizi habersiz bırakma olurmu
çok gecmiş olsun telefonla görüşseydin be güzelim
Şimdi doktordan geldim kızlar
Bebişkom 2300 gram, 46 cm
Ben 71,3 kiloyum
Doğuma kadar 1 kilo daha alır mı dedim, daha fazla da alabilir dedi
Görücez bakalım
Ben çok fazla geziyorum,yürüyorum, bebeğe zararı olur mu dedim, yok bebek için daha iyi bu dedi
15 Ocak'a kadar dayan, 15 Ocak'ta sezeryan gününe karar veririz dedi
Zaten o zaman 38+ haftalık olucam
Haydi hayırlısı
Hoya
Canim kansizligi ihmal etme hamileyken nasil önemliyse kan ilaci al devam et.Bebisin sariligida emzirdikce geciyor canim.
demet
Halsizlik cok normal son zamanlarda artik bol bol dinlen sende yorma kendini.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 21 aralıkta suyum geldi hemen hastaneye gittik sezeryanla 3300 gr dünya güzeli bi kız bebek dünyaya getirdim anca fırsat bulup haber verebildim sizlere allahım sizleride bi nefeste kurtarsın sağlıcakla inşallah bu arada kızım babasının
maşallah ayris e...biraz tembel ama bence gelecek o perşembe ye kalmadan..biz geldik dr gittik nst ye girdik tık yok biizmkinde..
3360 gram olmuş 51 cm boyu..
dr kanala tam oturmamış bu tembel dedi:)cinsiyetni sordum göstermedi şansına ne çıkarsa artık dedi dr:))
merakımdan sordum bugune kadar birkere sordum kız demişti birdaha da sormamıştım ama göstermedi, terbiyeli kızım benim:))
perşembe sonun sonu dedi:))nst ye gircekmişim alttan bakıcam dedi sonra duruma göre hareket etcez dedi
perşembeye kadar dogurmam lazım bu kızı:)))))))
sonra weniceye gittim kızıma ciciler aldım..
bizden haberler bukadar...
canım gözün aydın..bi hafta da olsa hasret giderin,keşke yakınlarda olsaydı şantiyesikızlar bu gece kocam geliyor yaa zaman gecmek bilmiyor sankii
aman yaramı deştiniz..bugün yeni bir kadın gelecekti ,güya sürekli alacaktım artık onu ,iki gündür atlattı ve ben delirip bugün temizledim evi,camlar çok fena yanlız o kaldı..üzerine de kendimi aşıp yemek yaptım şimdi..belli ki kadından hayır gelmeyecek işin kötü tarafı bu günüm dolu şu bu diye gelmeyen 3.kadın..önce olur deyip sonra gelmiyolar..geçinemiyoruz diye tv ye çıkıyolar,ama günlüğü 80 tl ye kadın bulamıyoruz anlamadım ki..eski kadını da çağırmıyorum,1 sene sonunda iyice yüzsüzlüğü ele almıştı...offf..yardımcı konusunda çok çektim.İLk gelince reklamları izliyoruz 1 hafta gayet güzel temzilik yapılıyor,sonraki haftalarda kontrol ediyorum ya koltuk altı çekilmemeiş ya başka birşey.Kendi evlerigib görmüyorlarama bol para istiyorlar.
1 hafta oldu temzilik vs yapmıyorum artık neyse biriyle anlaştık hergün yarım gün gelip temizlik yapıyor.Gayet de güzel yapıyor derken dün 5.günüydü telefonuma mesaj çekmiş benim kız hastlanadı yarın doktora götürecem gelemeyeceğim.Kız da lise sonda ve kocasının işi de yok evde oturuyo.Hoş gerçekten kızı hasta mı ona bile inanmıyorum ama.
Aylığını baştan aldı.Gündeliğe gitmese günlüğü kesilir.Parasını kessen bi trülü kesmesen bi türlü.Biz gebersek işe gidiyoruz.Daha patronunuza,müdürünüze bir gece önceden mesaj çekip ben yarın gelemiyom diyememişinizdir herhalde.Amannn şte.Anlıyorum yani.Hem çalışmayalım hem para alaım diyolar.
Haklısın şekerim.Ben de
güle güle kullanın canımcım,geliyorlar valla artık az kaldı..ama ben demiştim daha önce sana,arabayla gitme oralara diye,çok zor oluyormerhaba kızlar
dün eksik tamamlamak için son bir gayret eminönüne gittim, daha doğrusu gittik eşimle, hayretlerce kere şaşkınım kociş benimle geldi!!! hatta cuma günü off olmasına rağmen perşembe gününe çekti gününü ve birlikte eminönüne gittik...ama koca bir hata yaptık, arabayla gitme gafletinde bulunduk, stresten çocuk içimden çıkacak zannettim bir an...bebek şekerlerimizi, küvetimizi, küvet ayağını, park yatağını aldık geldik...bugün de park yatağını kurdum ve inanamadım yaaa, cidden geliyor bizim ufaklık...çok heyecanlandım, bebek şekerlerini yaptım bir iki tane, bu arada bebek şekerlerini mavi beyaz almadım, rengarenk aldım kızlar, bence çok da şirin oldu, eee yeter bu kadar cinsiyetçilik bebek bu sonuçta di mi ama....
geçmiş olsun canım..kanım normal çıkıyo.pekmeez falanda içiyorum .biraz yorulunca tansiyonum düşüyo ondan oluyo.nefes alamıyorum bide aslında alabiliyorumda aldıgım nefes bana yetmiyor.ben plastik bebe küveti aldım filede aldım ama çok gergin geldi bana.
%90 sarılık oluyo galiba bebişler,inşallah hastaneye bulaşmadan iyileşir nur hn..bilmiyorum ki böcüküm ilaç falan demedi,
ben yine eşimin gelme saatinde yazabildim bocukcuğum,behlül kaçar -tatlicadiarzu-kızlar valahı yazışın susmayın oyalayın beni bugece daaaaa
Şimdi doktordan geldim kızlar
Bebişkom 2300 gram, 46 cm
Ben 71,3 kiloyum
Doğuma kadar 1 kilo daha alır mı dedim, daha fazla da alabilir dedi
Görücez bakalım
Ben çok fazla geziyorum,yürüyorum, bebeğe zararı olur mu dedim, yok bebek için daha iyi bu dedi
15 Ocak'a kadar dayan, 15 Ocak'ta sezeryan gününe karar veririz dedi
Zaten o zaman 38+ haftalık olucam
Haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?