Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana lazım olmadı esracım
bende almadım sabahlık
1 tane gecelik
1 tane pijama aldım
yeter mi acep
bu kızda heralde normal zamanını beklemeyecek bari 2 hafta daha beklese :)
acaba bundan sonra o sancılar sıklaşırmıki? off ne zormuş bişey bilmeden beklemek
geceliğin üstüne cok lazım oluyor
bazen üşüme geliyor o zamnada pijama üstünede kullanabilirsin
benim hep üstümde bi üşüyom bi sıcaklıyom
sabahlık iyi oluyo
cok tesekkür ederim güzel duaların için
saol canım
annem yanımda
ana ben yatmayı hiç sevmiyorumn :umursamaz:
saol delfim
senin oğlus nasıl
hiç yanmam olmadı desem yeridir hakocum
canım, ben de 1 şubatta bekliyorum sat'a göre.
ama 20-25 ocak gibi gelir bu kız demişti doktorumuz..
daha da erken davranmaya çalıştı bizimki.. aralık başında gelicem diye tutturdu.
onu diyorum.. kendine dikkat et diye. dinlen, yorma kendini sakın...
uzanma, bişeyler kaldırma, eğilme, bükülme.. zorlanma sakın sakın..
daha erken senin için de benim için de..
doğum aktivitesi başlama kıvamına gelince, rahim ağzı açılıyor. tıkaç atılıyor. sancıların oluyor - düzene de giriyor.... ama erken olduğu için, sancıları-kasılmaları durdurmak amacıyla iğne yapıyor doktor.. hem pahalı hem de zahmetli işler.. yorucu.
eveeettt bekliyoruuuzzzzzzz.. detaylı olarak bekliyoruuzzzzzz
ben almadım. çeyizimde vardı zaten birsürü sabahlık. şu anda olmuyorlar tabi ama, doğurunca olabilirler diye düşündüm...
zaten sabahlık kullanma alışkanlığım hiç yok, almadım velhasıl..
alsak mıydık acaba?
bende almdım onun yerine hırka götürecegim.bende kullanmam sonra
gökyüzü melegi
Burasi samimi bir ortam ve uzun zamandir vaktimizi beraber geciriyoruz.Ciddi degilsen uzatmadan cik ortamdan.Yok ciddiysen ve ortami anlamadiysan bi kendini tanit biz nereye gidecegine yönlendirme yapalim.Daha fazlasi elimizden gelmez. Aksam aksamda dagitma milleti senin yüzünden cikip gidiyorlar .
ciddiyim ben bu topiğe meraktan girdim kötü bişi yapmadımki ben
gökyüzü melegi
Burasi samimi bir ortam ve uzun zamandir vaktimizi beraber geciriyoruz.Ciddi degilsen uzatmadan cik ortamdan.Yok ciddiysen ve ortami anlamadiysan bi kendini tanit biz nereye gidecegine yönlendirme yapalim.Daha fazlasi elimizden gelmez. Aksam aksamda dagitma milleti senin yüzünden cikip gidiyorlar .
çoookk.. :)yalel bende okudum mesajlarını:))pek meraklı arkadaş:))
kötü bişimi dedim allah allah
bi gidemedim neys ekaçtım bu kez...ii geceler..
kız bu saatte yaprak dökümü mü var
bugün hanımın çiftliği var
bu gün bizimle kafa buluyo bunlar yaw
canım benim kafa bulmuyorum dizi olarak demedim tek tek ben gidiyorum yazıları çogaldıya ondan dedim ben
canım benim kafa bulmuyorum dizi olarak demedim tek tek ben gidiyorum yazıları çogaldıya ondan dedim ben
Esracim
Ben evde giyiyorum sabahlik ama benim ev bahce düz ayak oldugu icin iceri disari hemen cikip girmelerim oluyor.Birde havlu gibi cok kalin olanlardan giyiyorum ben.Öyle geceligin takimi ince olanlar isime yaramaz.Kendi ortaminiza bakin gerek yoksa pahaliymista almasanizda olur. Yani bebekle yada hamilelikle dogum yapmislikla hic alakasi olmayan bir sey sabahlik :)))
Birde ben cocukken söyle topuklu tüylü terliklerle tüylü ince sabahliklar modaydi.Vitrinde görünce bakardim ama hic bi zaman evin icinde onlari giyecek tipte bi kadin olamadim :))))