ogluşumun fotosunu albüme ekledim herkese açık bakmak istyenler...buyursun.
benim çok hoşuma gidiyo onlar yalel ama esmeerel gibi okadar parayıda ona vermek istemiyom eniştem terzi ona diktiricem söyledimde ne yaptı bilmiyom
esmer entegre süt tesislerinin sağım saati geldi görev başına gider.
alarm ötüyo arka odadan viyak viyak :roflol:
hepinizi öptüm annişler..opuyorumnanaktan
ayy benimki anakucağında top oluyor, slingte ne olur bilmem. :roflol::roflol:
hele bir normal boyutlara gelebilelim teyzeme diktiricem ben onlardan. 2-3 çeşit kumaş alıcam değişik değişik diktirip kullanacağım.
dümdüz bir kumaş için hiç yoktan 20-25 tl vermek içimden gelmiyor benim.
kızlaaaar
merhaba yaa ben sızın alıntılarınızı yaptım burada cok yagmur var ınternet kesıldı
sonra da dr ıcın cıktım sımdı annemdeyım..
bana cevap yazanları kocaman opuyorumopuyorumnanaktan ve cevaplayamadıgım ıcın ozur dılıyorum..
dr daha kızımın bekleyecegını soyledı arkadaslar..
yılbasında 3 gun yokmus ınsallah o zamana denk gelmez..kızım kılo almamıs gecen hafta 4.200 gorunuyordu bu hafta 4050 gr cıktı bır hafat oldu zaten olcum hatası olsa normal dedı.
çatı muayenesı yaptı acılma yok kafa yukarıda kanala bıle yakın degıl hemoroıdım pek ıyı gorunmuyo bebek ırı..
sezeryan olsa ıyı olur dedı..
haftaya yıne beklerım dedı..
bakalım bugun babasının dogumgunuydu gelmedı 10 ocakta benımkını bekleyecek mı zilli kızım :)))
korktugum tek bırsey var o da drumun olmadıgı gune denk gelmesı..
sezeryan da olsa sancıyı bekleyebılırız sorun yok dedı bu arada bır de!!
slm kızlar nasılsınız bakalım maaşallah biz doğurana kadar topiğin ilk bebeleri kocaman oldular bile Allah izin verirse dr teyzesi bizi 8 ocakta buluşturacak paşa oğlumla yaramaz oğlum 15 gün önce kordon dolamıştı boynuna 2 gün önce 2. kez dolamış olduğunu gördük o yüzden sezeryan olacak inşaallah o zamana kadar uslu durur da bi anormallik olmaz
merhaba kızlar
yine bir sürü yazmışsınız tabi benim bunları okuyabilmem imkansız
bu SLİNG denilen şey nedir? beni biriniz aydınlatabilir mi acep? işe yarar bişey mi? benim hatun ana kucağına oturamıyor ayakları kafasına değiyor yazık kıyamıyorum öyle iki büklüm battaniyeye sarıp sarmalayıp götürüyoruz doktora başka bi yere de gitmiyoruz gerçi ama..
bugün 16 günlük olduk dr amcamıza kontrole gittik çok şükür kızım büyümeye başlamış 2530gr 45 cm doğmuştu 3. gün 2400e düşmüştü şimd 2810 gr ve 50 cm olmuş. dr amcamız çok iyi gelişmiş maşallah dedii
hemoroidle normal dogum yapılmıyomu??
kızlaaaar
merhaba yaa ben sızın alıntılarınızı yaptım burada cok yagmur var ınternet kesıldı
sonra da dr ıcın cıktım sımdı annemdeyım..
bana cevap yazanları kocaman opuyorumopuyorumnanaktan ve cevaplayamadıgım ıcın ozur dılıyorum..
dr daha kızımın bekleyecegını soyledı arkadaslar..
yılbasında 3 gun yokmus ınsallah o zamana denk gelmez..kızım kılo almamıs gecen hafta 4.200 gorunuyordu bu hafta 4050 gr cıktı bır hafat oldu zaten olcum hatası olsa normal dedı.
çatı muayenesı yaptı acılma yok kafa yukarıda kanala bıle yakın degıl hemoroıdım pek ıyı gorunmuyo bebek ırı..
sezeryan olsa ıyı olur dedı..
haftaya yıne beklerım dedı..
bakalım bugun babasının dogumgunuydu gelmedı 10 ocakta benımkını bekleyecek mı zilli kızım :)))
korktugum tek bırsey var o da drumun olmadıgı gune denk gelmesı..
sezeryan da olsa sancıyı bekleyebılırız sorun yok dedı bu arada bır de!!
slm kızlar nasılsınız bakalım maaşallah biz doğurana kadar topiğin ilk bebeleri kocaman oldular bile Allah izin verirse dr teyzesi bizi 8 ocakta buluşturacak paşa oğlumla yaramaz oğlum 15 gün önce kordon dolamıştı boynuna 2 gün önce 2. kez dolamış olduğunu gördük o yüzden sezeryan olacak inşaallah o zamana kadar uslu durur da bi anormallik olmaz
merhaba kızlar
yine bir sürü yazmışsınız tabi benim bunları okuyabilmem imkansız
bu SLİNG denilen şey nedir? beni biriniz aydınlatabilir mi acep? işe yarar bişey mi? benim hatun ana kucağına oturamıyor ayakları kafasına değiyor yazık kıyamıyorum öyle iki büklüm battaniyeye sarıp sarmalayıp götürüyoruz doktora başka bi yere de gitmiyoruz gerçi ama..
bugün 16 günlük olduk dr amcamıza kontrole gittik çok şükür kızım büyümeye başlamış 2530gr 45 cm doğmuştu 3. gün 2400e düşmüştü şimd 2810 gr ve 50 cm olmuş. dr amcamız çok iyi gelişmiş maşallah dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?