Doğum yapan kızlar topice uğrarsanız yazın Allahaşkına.Doğumdan sonra kaç kilonuz gitti?
ecrın bu anakucağı bı acaıp koltuk gıbı:)
kendın sallayınca hafıf sallanıyoda sankı yenıdoğan dımdık nasıl duracak anlamadım ama yenıdoğan için uygun 0+ yazıyo 6 aya kadar demekkı duruyo...
bırde bısey sorcam bız araç koltuğu almadık eşimin kızkardesi verecek 2 yıl once kendı oğlunu bıkez koymuslar kıyametı koparmıs dahada eve çıkarmışlar hiç kullanmamışlar sıfır yanı omu alıcaz peki araç koltukları yrnı doğduğunda falan lkullanılıyomu ben hıç arastırmadımda almıycaz dıye
sorucam şeyi buldum portbebe almadım ben almayıda düşünmüyorum siz aldınızmı ben gerekli olucağını düşünmüyorum sizce gereklimi
nese görmedim pardon
demek bebişinin eşyalarını ütülüyosun
beşik aldınız mı bakim
sen sezeryan olcan gibime geliyo
bende şimdilik sadece beyaz cicişlerini yıkadım ütüledim
daha renkliler var
çantamı da hazırlamadım daha
çok mu püsürüm ne-tatlicadiarzu-
sorucam şeyi buldum portbebe almadım ben almayıda düşünmüyorum siz aldınızmı ben gerekli olucağını düşünmüyorum sizce gereklimi
Kıs niye öle diyon inşallah normAl olur direk bebek odası alındı ananesi aldı herseyin resmini cekcem odasının çok güzel oldu tam süslemesini yapayım. Gösteririm canım sen ne yaptın hazırlıklar bitti mı sende ütü yaptıgı. İci. Hızlı cevap yasamadı canı beni
sling diye bi alet var ya kızlar.. kanguru gibi bebeği taşımaya yarayan kumaş..
almayı düşünen ya da alan var mı?
sevcancım, sanırım az daha hızlanman lazım şekercim.
Ben, çok püsürdüm, hiçbişeyim yoktu ortada, kızım gelmeye kalkıştı.. nasıl hazırlandığımızı bilemedik..
Aman sen de hazırlıksız yakalanma. gerçi sen alınmışları yıkayıp ütüleyip yerleştireceksin nasipse.. işin daha kolay ama, benden söylemesi... çok ağırdan alma bu işleri.
kesinlikle luzumsuz buluyorum. minnacık bebekle gidecek biyer yok zaten. bi doktora bi eve.. o kadar. bu hastalık zamanında çocuğu götürüp alış-veriş merkezlerinde dolanacak değiliz :)
Dolayısıyla portbebeyi luzumsuz bulanlardanım. 2 kat battaniye... tamamdır. arabayla gidilip gelinecektir zaten muhakkak.. sokaklarda çocuk kucakta yürünmeyeceği de aşikar...
Neşe ben şimdilik sadece beyaz olanları yıkayıp ütüledim
Daha çok var yıkancak eşyalar
Dün İstanbul'dan görümcemler geldi
Benden daha meraklı kadın
Dün çarşıya çıktık, mevlütte dağıtmak için kese aldı, çok güzel
Bende içine badem şekeri alıp koyucam
ayy benimki anakucağında top oluyor, slingte ne olur bilmem. :roflol::roflol:
hele bir normal boyutlara gelebilelim teyzeme diktiricem ben onlardan. 2-3 çeşit kumaş alıcam değişik değişik diktirip kullanacağım.
dümdüz bir kumaş için hiç yoktan 20-25 tl vermek içimden gelmiyor benim.
sling diye bi alet var ya kızlar.. kanguru gibi bebeği taşımaya yarayan kumaş..
almayı düşünen ya da alan var mı?
hehehe demek slingte top olur Ayaz he :)
büyüyecek annesi, sen bile anlayamayacaksın merak etme hiç.
Dikilebilir evet aslında
20-25 tl değil, 90 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?