2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın annişler..opuyorumnanaktan

Doğum yapan kızlar topice uğrarsanız yazın Allahaşkına.Doğumdan sonra kaç kilonuz gitti?

ben toplamda 14 kilo almıştım ama inanılmaz ödemim vardı.
doğum yapalı 41 gün oldu. doğumdan 15 gün sonra doğum öncesi kiloma inmiştim ben. ama sezaryen göbeğimiz mevcut tabikide.

ayy dün benim ekstra minik oğlumu o anakucağı zavazingosuna koyayım dedim de gülmekten gözümden yaş geldi. :1shok:
oğulcuğumun ayakları kafasına değdi top oldu kaldı tam ortasında. :roflol:
bize şimdilik üç beden büyük geldi bu anakucağı işi kaydirigubbakcemile3

tam giyindik çantalarımızı hazırladık sağlık ocağına gitmek için kafamı bi kaldırdım 3. kattaki camımızın önünden yerden havalanan naylon poşetler uçuşuyor. acayip bir fırtına çıkmış. :bbo:
gerisin geriye soyunduk dökündük tabi, kaldık gene evde.

sorucam şeyi buldum portbebe almadım ben almayıda düşünmüyorum siz aldınızmı ben gerekli olucağını düşünmüyorum sizce gereklimi

sorucam şeyi buldum portbebe almadım ben almayıda düşünmüyorum siz aldınızmı ben gerekli olucağını düşünmüyorum sizce gereklimi

bende onu çok düşündüm hako. portbebe denen şeyden hiç hoşlanmıyorum, bir de kullanım süresi çok kısa.
en sonunda almamaya karar verdim. taburcu olduğumuzdan beri 2 kere hastaneye gittik.
ikisindede önce penye battaniyeye sonra da polar fermuarlı battaniyeye sardım bebeği çok da rahat ettik.
hatta o şekilde forum istanbuldaki e-bebek'i bile gezdik.kaydirigubbakcemile3

yani ben iyi ki almamışım diyenlerdenim canım.

esmeral bencede canım zaten gidecek yerimde yok benim hani içine koyimda biyere gidim hastaneye felan gitsekte babamız arabayla götürüp getirir zaten ozamanda battaniye yeterli olur diye düşünüyorum

MERABA kızlar.

heko bende almadım daha dogrusu evdede vardı kızlarımdan kalma..

ama hiç kullanmadım banttaniyeye sarıp çıkıyprum arabayla gidiyoruz hastaneye.. zaten..

daha rahat bende sevmiyorum kulllanmayı..

nese görmedim pardon
demek bebişinin eşyalarını ütülüyosun
beşik aldınız mı bakim
sen sezeryan olcan gibime geliyo

Kıs niye öle diyon inşallah normAl olur direk bebek odası alındı ananesi aldı herseyin resmini cekcem odasının çok güzel oldu tam süslemesini yapayım. Gösteririm canım sen ne yaptın hazırlıklar bitti mı sende ütü yaptıgı. İci. Hızlı cevap yasamadı canı beni

bende şimdilik sadece beyaz cicişlerini yıkadım ütüledim
daha renkliler var
çantamı da hazırlamadım daha
çok mu püsürüm ne-tatlicadiarzu-

sevcancım, sanırım az daha hızlanman lazım şekercim.
Ben, çok püsürdüm, hiçbişeyim yoktu ortada, kızım gelmeye kalkıştı.. nasıl hazırlandığımızı bilemedik..
Aman sen de hazırlıksız yakalanma. gerçi sen alınmışları yıkayıp ütüleyip yerleştireceksin nasipse.. işin daha kolay ama, benden söylemesi... çok ağırdan alma bu işleri.

kesinlikle luzumsuz buluyorum. minnacık bebekle gidecek biyer yok zaten. bi doktora bi eve.. o kadar. bu hastalık zamanında çocuğu götürüp alış-veriş merkezlerinde dolanacak değiliz :)
Dolayısıyla portbebeyi luzumsuz bulanlardanım. 2 kat battaniye... tamamdır. arabayla gidilip gelinecektir zaten muhakkak.. sokaklarda çocuk kucakta yürünmeyeceği de aşikar...

ben alacaktım ama alacagım portbebe hiç bir yerde yok bitmiş türkiyeye gelmeside uzun sürer dediler bende başka almadım.ana kucagını götürcem hastaneye çıkarken.battaniyede sevmiyorum öyle çıplak gibi geliyor çocuk bana sefil gibi:))

hako bende portbebe almadım
esmeraldanın dediği gibi fermuarlı battaniyelerden alıcam, onunla götürcem hastaneye

oda fotolarınızı bekliyoruuuzzzzzz

ah bu anneanneler olmasa.... ne olurdu di mi neşe?
babaanneler neden pek bi varlık göstermezler bilemiyorum.. ama doğanın kanunu sanırım. ben zaten babaanne ile rahat edemezdim.

sling diye bi alet var ya kızlar.. kanguru gibi bebeği taşımaya yarayan kumaş..
almayı düşünen ya da alan var mı?

Neşe ben şimdilik sadece beyaz olanları yıkayıp ütüledim
Daha çok var yıkancak eşyalar
Dün İstanbul'dan görümcemler geldi
Benden daha meraklı kadın
Dün çarşıya çıktık, mevlütte dağıtmak için kese aldı, çok güzel
Bende içine badem şekeri alıp koyucam

ayy benimki anakucağında top oluyor, slingte ne olur bilmem. :roflol::roflol:

hele bir normal boyutlara gelebilelim teyzeme diktiricem ben onlardan. 2-3 çeşit kumaş alıcam değişik değişik diktirip kullanacağım.
dümdüz bir kumaş için hiç yoktan 20-25 tl vermek içimden gelmiyor benim.

zaten her yere arabayla gidiyoz ne gerek var çocuğu sarıp sarıp onun içine koyuyolar ellerine alıyolar sallaya sallaya sinir oluyom ben zaten yaz gelince anca dışarı çıkrım ozamanada allahın izniyle kocaman olurlar gerek duyulmaz

doğru diyosun hızlansam iyi olucak

yalel akşam aynı konu bizde geçti eşim küstü bana önceki gun kayınvalişdem geldi sancım vardı hafif kaldı neyse dunde benim ailem halam falan gelcekti kalayım dedi bende birşey demedim (ama sinir oldum ailemle başbaşa kalmak istiyordum)neyse annem birsürü eşya getirdi gelirken çekmeceye koyuyoruz kayınvalidem ne gerekmvar çok almışsın 4 takım zıbın yetermiş o 4 takım zıbınla 4 çocuk büyütmüş falan dedi benim tepem attı..akşam eşime kızdım bari birşey almıyor aldıklarıma karışıp beni sinir etmesin dedim insanda azcık merak olur torunum olcak bende bir çorap bişey alayım der dedim eşim küstü bana ailesini kötülemişim aşagılamışım.dedim kabul et bunlar gerçekler falan dedim sonra üzüldü baktım üstelemedim işte böyle offff beeeeee...

ay ne görümceler var yarabim...
ben ümraniyedeyim, görümcem kartalda. sanırım en son bayramda görüştük. henüz odamızı da görmedi, bişey de almadı-yapmadı...
he pardon 2 tane t-şhirt almıştı.. ama onlar heralde 1,5 yaşında falan giyilecekler..
velhasıl.. iyidir hoştur görümcem.. kayınvalidem de.. eltim de...
ama varlıklarını göremiyorum.
çok da aramıyorum :)
kocam yetiyor allah razı olsun, annemlerden de aynen.. allah çok razı olsun, eksik olmasınlar.

hehehe demek slingte top olur Ayaz he :)
büyüyecek annesi, sen bile anlayamayacaksın merak etme hiç.
Dikilebilir evet aslında
20-25 tl değil, 90 tl

benim çok hoşuma gidiyo onlar yalel ama esmeerel gibi okadar parayıda ona vermek istemiyom eniştem terzi ona diktiricem söyledimde ne yaptı bilmiyom

hehehe demek slingte top olur Ayaz he :)
büyüyecek annesi, sen bile anlayamayacaksın merak etme hiç.
Dikilebilir evet aslında
20-25 tl değil, 90 tl

anam bi metre patiskaya 90 tl mi diyorlar akannehirakannehir
hayatta vermem ben, teyzem dikmese resmini götürür bi terziye diktiriveririm; dümdüz bişey sonuçta, sadece bi halkası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…