- 10 Mayıs 2008
- 781
- 24
- 298
- 42
kızlaaaar
merhaba yaa ben sızın alıntılarınızı yaptım burada cok yagmur var ınternet kesıldı
sonra da dr ıcın cıktım sımdı annemdeyım..
bana cevap yazanları kocaman opuyorumopuyorumnanaktan ve cevaplayamadıgım ıcın ozur dılıyorum..
dr daha kızımın bekleyecegını soyledı arkadaslar..
yılbasında 3 gun yokmus ınsallah o zamana denk gelmez..kızım kılo almamıs gecen hafta 4.200 gorunuyordu bu hafta 4050 gr cıktı bır hafat oldu zaten olcum hatası olsa normal dedı.
çatı muayenesı yaptı acılma yok kafa yukarıda kanala bıle yakın degıl hemoroıdım pek ıyı gorunmuyo bebek ırı..
sezeryan olsa ıyı olur dedı..
haftaya yıne beklerım dedı..
bakalım bugun babasının dogumgunuydu gelmedı 10 ocakta benımkını bekleyecek mı zilli kızım :)))
korktugum tek bırsey var o da drumun olmadıgı gune denk gelmesı..
sezeryan da olsa sancıyı bekleyebılırız sorun yok dedı bu arada bır de!!
Hadi bakalım canım hayırlısıyla oğluşun bi şımarıklık yapmaz da sağ salim zamanında buluşursunuz inşallah...
sced çok güzel gelişmiş kızın maşallah..
secdedu maşallah kızına kocaman oluyor artık..sling bez parçası gibi bişey yanguruya benziyor taşımak için canım.hatta başka topikte evde durmayan kucak isteyen bebekler için kullanan anneler varmış gögüsünüde açıp veriyomuş agzına rahat rahat işimi yapıyom yazmıştı gülmüştüm:))
Ay ay ay prenses doğdu da büyüyor bile,maşallah canım
merhabalar kibele teyzoş, nasılsın?
dur acele etme bacım, beklesin bebeğin inşallah 2010'da gelsin tabi.
merak etme sen, bebeler her şeyi hissediyorlar, bizler ne bekliyorsak onu gerçekleştirmeye çalışıyorlarmış.
şimdi sen diyeceksinki, ''benim bebeğim çok akıllıdır, kesinlikle doktor teyzesini bekler, zamanından evvel çıkıp gelmez.. her bir gün faydasınadır benim bebeğimin, o bunu çok iyi bilir''
bebeğin de bunu gerçekleştirecekmiş. öyle diyor uzmanlar yani :)
he valla surprise, biz doğurana kadar milletin bebeği kocaman çocuk oldu :)
Bu kordon dolanması olayı tehlikeli değil miymiş şu anda peki?
ohh maşallah minik prensese yahu.. kocaman olmuş annesi.. maşallah subhanallah...
krizalit hepmavi moraller iyi bakiyorum aman doguma kadar bozulmasin böyle gitsin.
Kizlar psikoloji bozulmasi normal bi kere 9 aydir monotonluk yasiyoruz her istedigimizi yapamiyoruz hareketler kisitli normal yani daralip bunalmak.Kendinizi yormadan oyalayacak bisiler bulun kafaya takmaya basladiginizda .
hepmavi asini olmusun icin rahat olur artik.Zaten haberlerede bakiyorum artik asi muhabbeti kalmadi ne kötüler ya medya olarak insanlari kararsiz yaptilar.
Benim oglanda tombis dogdu ama sürekli boya gidiyor bakinca cöp adam gibi ama yasitlarindan ciddi uzun ailede birine cekiyor iste ne yapacaksin. Burdaki cocuk doktorlarida kiloyu degil boyu baz aliyorlar.
Kizlar ben kactim temizlik yapayim biraz arada mola da gelir bakarim sizlere.
inşallah canım seninde çok az kalmış
he valla surprise, biz doğurana kadar milletin bebeği kocaman çocuk oldu :)
Bu kordon dolanması olayı tehlikeli değil miymiş şu anda peki?...
özge sdsmt
hoşgeldınız
Azkaldı ve ben artık iyice sabırsızlanmaya başladım.Şimdi de gelsen artık diyorum bebişime opuyorumnanaktan Oğlum artık ne memnuniyetsiz bir annem var ne yapsam hep daha fazlasını istiyor diyordur kaydirigubbakcemile3
valla canım bende tedirgin olmuyorum değil dr usgde baktı sıkmıyor şuan dedi yapıp yapmamam gereken şeyleri sordum günlük hareketlerini sayacaksın 12den az olursa gel dedi bide nstde kalp atışları düşerse o zaman sorun oluyomuş onun haricinde bişey demedi çok aman aman bi durum olsa müdahale ederdi herhalde anlamadım Allaha emanet gidiyoruz bakalım
neyse ben kaçıyorum şimdilik hoşçakalın
özge ıstanbuldada yagmur varmı cnm
burda hava cok sıkıcı
Kızına maşallah canım,kilosu gayet iyiymişYalnız hem hemoroid var hem de bu kilosuyla normal doğum mu düşünüyorsun? İnşallah sağlıkla doğurursun ve inşallah drunun olduğu bir zamana denk gelir doğumun. Demek senin kız babanneyi dinlemedi kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım senin doğum tarihini bekliyor galiba...
ayy dün benim ekstra minik oğlumu o anakucağı zavazingosuna koyayım dedim de gülmekten gözümden yaş geldi. :1shok:
oğulcuğumun ayakları kafasına değdi top oldu kaldı tam ortasında. :roflol:
bize şimdilik üç beden büyük geldi bu anakucağı işi kaydirigubbakcemile3
tam giyindik çantalarımızı hazırladık sağlık ocağına gitmek için kafamı bi kaldırdım 3. kattaki camımızın önünden yerden havalanan naylon poşetler uçuşuyor. acayip bir fırtına çıkmış. :bbo:
gerisin geriye soyunduk dökündük tabi, kaldık gene evde.
merhaba kızlar
yine bir sürü yazmışsınız tabi benim bunları okuyabilmem imkansız
bu SLİNG denilen şey nedir? beni biriniz aydınlatabilir mi acep? işe yarar bişey mi? benim hatun ana kucağına oturamıyor ayakları kafasına değiyor yazık kıyamıyorum öyle iki büklüm battaniyeye sarıp sarmalayıp götürüyoruz doktora başka bi yere de gitmiyoruz gerçi ama..
bugün 16 günlük olduk dr amcamıza kontrole gittik çok şükür kızım büyümeye başlamış 2530gr 45 cm doğmuştu 3. gün 2400e düşmüştü şimd 2810 gr ve 50 cm olmuş. dr amcamız çok iyi gelişmiş maşallah dedii
maaşallah canım ölçümde bi hata olduğu kesin ama gidişata bakarsan doğana kadar 4 kg ve üzeri olacak inşallah annesi
bizimki şuan 2400 civarında 10 güne kadar olsa olsa 2600 küsür olur herhalde zayıf bi bebek olacak inşallah Allahım sağlık versin başka yapabileceğim bişey yok
arkadaşlar ben de kaçtım, yemek yicem gelicem...
görüşürüz
Azkaldı ve ben artık iyice sabırsızlanmaya başladım.Şimdi de gelsen artık diyorum bebişime opuyorumnanaktan Oğlum artık ne memnuniyetsiz bir annem var ne yapsam hep daha fazlasını istiyor diyordur kaydirigubbakcemile3
ayy canım cok sagol evet babannemızı dınlemedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızım benım dogumgunumu beklıyo ooohh :))
sen nasılsın canım gecmısı pek okuyamadım ben bugun yagmurdan net kesılıp duruyo..
kızlar sırtım yıne agrıyo cok tek nokta yaa cıldırtacak benı..
ben uzanayım azıcık.. yıne bakarım sonra sıze öptum kocamaaaannn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?