Canım hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıklı mutlu güzel bir hayat versin oğluşuna sanada acil şifalar normal doğumsa zaten hemencecik kalkacaksın ne güzel....
Sevcan sen aldın galiba bilgisayar hayırlı olsunnn
ben bakıyorum 2 gündür habire ağzımın suyunu siliyorum amaaa((
aynen bende deniycem onuuu bi malzeme eksik onu alayımda barimm
canım senle aynıyız bendde salı gidicem dr ama bu son 15günde bir gidişimiz artık ya haftada yada bi kaç günde bir gidicez gerçi ultrason yerine nst olucak çoğunlukta ama olsun benimde bu sefer net belli olur bakalım şimdi normal doğum gözüküyor zaten 1cm açılma var heran gelebilir benimki ama olsun kalabilirde zamanını bekleyebilir
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.
selam kızlar, valla geçmişi okuyamıcam bu akşam..
koca gün yoruldum zati :)
doğuran var mı? havadis var mı?
nasıl yaa ne zamandan hesaplandı dogumdan mı canım..
esmeralda uzatamaz mısın ucretlı ızın fılan..
uzatamıyo musun canım.ücretli yada ücretsiz .bebişin daha yeni çıktı hastsneden.ayy çok zor bi durum umarım biraz daha kalabilirsin yanında esmer
hoşgeldin canım valla bende çok yoruldum bgun
ay demetcim aynı gün doğurcakmışız evet ama bu benim ikinci ameliyatım ilkinde genel ameliyat olmuştum 2 gün ağrı sızı kötüydü yani çoğuda belden iğneliyi iyi diyo kararveremedim gitti:bbo:
evet canım doğumdan hesaplandı.
17 kasımdan itibaren 8 hafta.
yok mümkün değil uzatamam. bu zamana kadar bile zor idare ettiler. benim işimi yapacak kimse yok şirkette, gün sayıyorlar onlarda şimdi başlamam için. :gitme:
maalesaf bırakıcam ufacık oğlumu mafoldumben
amin saol özgeeslm kızlar baya kalabalık görünüyor burası... Yakın zamanda doğuma gidecek olan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kurtulursunuz inşallah...
evet canım doğumdan hesaplandı.
17 kasımdan itibaren 8 hafta.
yok mümkün değil uzatamam. bu zamana kadar bile zor idare ettiler. benim işimi yapacak kimse yok şirkette, gün sayıyorlar onlarda şimdi başlamam için. :gitme:
maalesaf bırakıcam ufacık oğlumu mafoldumben
ecrin'den haberi olan var mı teyzoşlar? bugün doğurdu mu?
Bugün en son konuştuğumuzda doğurmamıştı,hatta misafir bile ağırladı bugün kaydirigubbakcemile3
sen naptın şekerim bugün? neylen yordun kendini bakem?
biz annemle Meydan AVM'ye gittik, hava güneşli diye, dolandık dolandık.. eve döndük. tam 4 saat... ayaklarım şişti..
gzd_cikss kullanıcısından alıntı
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.
gzd_cikss merhaba, seninle daha evvel tanışmadık, şimdi bi arkadaşta gördüm mesajını... alıntı yapmış senden.
HAyırlı olsun arkadaşım, bebeğinle bir ömür sağlıkla kalın...
ben küstüm 2 gündür giriyorum bi slm veren yok iyi akşamlar herkese
ohh iyi bari..
aman diyim, bugünü de geçirdik hanımlar... hayırlısıyla artık ocakta doğuralım..
ne var ne yok özge?
aman ev işiyle yoruldm deli gibi ne zorum varsa
evde oturmaya alışık deilim oturunca herşey gözüme batıyo temizliyim diyorum e zar zor yapıyorum annemde kızıyo görende pis pasaklı sanıcak seni diyo ama napıyım sanki heryer pis gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?