2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamam meltem abla
yarın zaten yatırmazsa drum
gelınce kuran okuyacam
meryem suresını

nasıp olurda okurum ınsallah
ya allah kolaylık verır ıns
normal beklıyoruz ama hayırlısı
bugun 39+1 bıttı
gelsede gelır yanı
RABBIM HEPIMIZE KOLAYLIK VERSIN
FACEDE 59500LE KONUSTUM,AZ ONCE
OKADAR TESELLI ETTI KI SAGOLSUN
İNSANIN GUVENINI KENDINE GETIRIRYOR

Womarch
Annem karni agridiginda derdi 3 cocuk yaptim kordonlarim sarkmis diye. Bende ne diyo derdim bunu diyomus herhalde. Bilmiyorumki ilkinde hic bisi bilmiyomusum ben ya ikincide gözüm acildi :))))

ben güvenini kırdım galiba canım kusurabakma inş istediğin zaman gelir yavrun ama kötü amaçlı demedim zamanın geldi çünkü ondan hem şakalaşım demiştim neyse allah herkese hayırlı doğumlar versin

evet tabi göztepeye ters ama mesela benim işyerim şişli esentepedeydi ,ondan önceki de 1 levent yapı kredi plaza..o açıdan düşünürsen çok yakın :))
herşey istediğin gibi olur umarım..

womac canım benım bıkac haftam degıl
5 gunum var ya
ınmıstı ama
sımdı hıc yukarda kalmamış
hepten inmiş
e o zaman..inmiş seninki hocam..

e benim göbek gittikçe yukarı çıkıyor, eşim dedi geçen gün e bu senin boğazına dayandı diye, galiba biz ana oğul bundan sonra böyle yaşayacağız, sevdik biz bu pozisyonu:)
ya bana da inmiş mi ne dedi birsürü kişi,leyla hn a sordum,ne inmesi,göğsüne yapışık baksana dedi..göğüsler de sarktı afrikalı kadınlar gibi ama herhalde yukarıda demek istedi.. :dilcikar:

VALLA BANA HAMILELIK NE COK SEY OGRETTI
hıc farkında degılmısız
anne olmak ne zormus
ah bıde sagsalım kucagımıza alsak
esas zorluk o zaman baslıyor

aayyy yoook pamukum alınma

kırmadın sen benı
demek ıstedım taze anneyle konusunca ıse yarıyor dıye
sızede moral olsun dıye dedım pamukum
yoksa tabıkı de gunum cok yakın
39+1 bıttı bugun
59500le
konustugumu
moral olsun dıye paylastım cnm benım
olurmu oyle şeyy

benim yengeminde öyleydi canım top gibi midesinde oturuyodu resmen aşağıda pek inmedi

kayınvalidem her gördüğünde gülüyor bana ya, sanki futbol toğu koymuşsun gibi diye...ben de futbol topundan hallice oldu artık havan topu havan diyorum kaydirigubbakcemile3

saol canım, senin iş yerleri de yakınmış baya :)) çok güldüm sana ya....afrikalı benzetmene yai göğüsler göbeğe indi diyorsun:)))

ok canım ben kimseyi kırmak istemem çünkü hep zamanında kucağımıza almayı nasip etsin diye allaha dua ettim seninde zamanın geldiği için içim çok rahat ve huzurlu çünkü bebişimiz zamanını hayırlısıyla doldurdu allah sizi hayırlısıyla kavuştursun

allah kolaylık versin sana da,büyüğün çok küçük değil aslında,belki abilik modunda işini kolaylaştırır,yine de uğraştırmasa da ilgi isteyecek tabi..ikisine birden yetişmek zor hakkaten..
3-5 ayı burada geçirince,yazın annemlerin yazlıkta salarım ortalığa bebişi ama o zaman da kociş burada garip kalır,nasıl olacak bilmiyorum (

womarch
Gögüslerde haklisin valla ((((( Esimde bu gün bana senin tipin yamuldu diyip duruyor iyi anladik biliyoruz herhalde ((((((( yüz kere demenin ne alemi var. Tanistigimizda kac kiloydun dedi 52 dedim simdi kacsin 73 dedim adam sasti tabii ama napalim oglanlarinin yüzünden sanki keyfimden Bakalim eski halime kac ayda geri dönecegim.Havalar güzel olsaydi bebegi arabaya koyar bol bol yürürdüm .

tabıkı cnm
senın nıyetınde bı kotuluk yok kı
hazır kocem de evdeyken
va haftam tamken gelsın korkma dedın
ama yarın nolcak bakalım
sabah banyoda yapcam
ya kaslar gevserse
aman beee
ne pımpırıklı oldum
ama temızlenıp ole gıtmem lazım
koktum ben yaaaaa

evet indi resmen
zaten bu toplar karından çıkınca ,alınan kilolar ,sarkan göğüsler ortaya çıkacak ,şu anda kamufle oluyor göbekten anlaşılmıyor ama,doğumdan sonra ufak çaplı bir depresyona gireceğim :içelim:
neyse daha vakit var :CüvCüv:

womach cnm
yok ole depresyona gırmek
bız hepımız guzel hatunlarız

ben tesetturluyum ama
dısarda hıc makyaj yapmam

hastaneye makyaj setımı de goturuyorum
varmı benım gıbı zıllı olan
turban takıp makyaj yapcam

lülülülülüüüü
çok delıyımmm

evet elbette yaparız makyaj tabi canım,fotoğraflar çekilecek zemuszemus

dogumdan sonra yuz sısıyor mus ya
eşim çirkin gormesınn

tek maksadım ooo
yoksa hepımız dunya guzelıyız
sende boyat meltem ablaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…