tamam meltem abla
yarın zaten yatırmazsa drum
gelınce kuran okuyacam
meryem suresını
nasıp olurda okurum ınsallah
ya allah kolaylık verır ıns
normal beklıyoruz ama hayırlısı
bugun 39+1 bıttı
gelsede gelır yanı
RABBIM HEPIMIZE KOLAYLIK VERSIN
FACEDE 59500LE KONUSTUM,AZ ONCE
OKADAR TESELLI ETTI KI SAGOLSUN
İNSANIN GUVENINI KENDINE GETIRIRYOR
evet tabi göztepeye ters ama mesela benim işyerim şişli esentepedeydi ,ondan önceki de 1 levent yapı kredi plaza..o açıdan düşünürsen çok yakın :))teşekkürler womarch, kötü geçmmişti ama ben geçmiş puanıma göre atandım o baya iyiydi, ben de şaşırdım, hasal eşimin mezun olduğu okul :)) üsküdar bana ters oluyor ben göztepedeyim, şimdiki okulum bile ters aslında (acıbadem)...umarım herşey daha iyi olur...
e o zaman..inmiş seninki hocam..womac canım benım bıkac haftam degıl
5 gunum var ya
ınmıstı ama
sımdı hıc yukarda kalmamış
hepten inmiş
ya bana da inmiş mi ne dedi birsürü kişi,leyla hn a sordum,ne inmesi,göğsüne yapışık baksana dedi..göğüsler de sarktı afrikalı kadınlar gibi ama herhalde yukarıda demek istedi.. :dilcikar:e benim göbek gittikçe yukarı çıkıyor, eşim dedi geçen gün e bu senin boğazına dayandı diye, galiba biz ana oğul bundan sonra böyle yaşayacağız, sevdik biz bu pozisyonu:)
benim yengeminde öyleydi canım top gibi midesinde oturuyodu resmen aşağıda pek inmedi
evet tabi göztepeye ters ama mesela benim işyerim şişli esentepedeydi ,ondan önceki de 1 levent yapı kredi plaza..o açıdan düşünürsen çok yakın :))
herşey istediğin gibi olur umarım..
e o zaman..inmiş seninki hocam..
ya bana da inmiş mi ne dedi birsürü kişi,leyla hn a sordum,ne inmesi,göğsüne yapışık baksana dedi..göğüsler de sarktı afrikalı kadınlar gibi ama herhalde yukarıda demek istedi.. :dilcikar:
allah kolaylık versin sana da,büyüğün çok küçük değil aslında,belki abilik modunda işini kolaylaştırır,yine de uğraştırmasa da ilgi isteyecek tabi..ikisine birden yetişmek zor hakkaten..womarch
Kanguru var ya onunla önüne koy bebegi istedigin yere dolas :)))) Ilk 3 ay zaten hep yatakta uyuyacak annesi pek yatagindan cikartma telsizle agladimi yanina kosarsin.Ama bebek diilde kosusturuken dikkat et sen düsme .Ben 13 haftalikken evin icinde oglana bakicam diye öyle bi ucus yapmistim kosa kosa hastaneye korkuyla gitmistim bebek ne alemde diye.Bu sefer kime yetisicem diye ucarim herhalde.
evet indi resmenkayınvalidem her gördüğünde gülüyor bana ya, sanki futbol toğu koymuşsun gibi diye...ben de futbol topundan hallice oldu artık havan topu havan diyorum kaydirigubbakcemile3
saol canım, senin iş yerleri de yakınmış baya :)) çok güldüm sana ya....afrikalı benzetmene yai göğüsler göbeğe indi diyorsun:)))
evet elbette yaparız makyaj tabi canım,fotoğraflar çekilecek zemuszemuswomach cnm
yok ole depresyona gırmek
bız hepımız guzel hatunlarız
ben tesetturluyum ama
dısarda hıc makyaj yapmam
hastaneye makyaj setımı de goturuyorum
varmı benım gıbı zıllı olan
turban takıp makyaj yapcam
lülülülülüüüü
çok delıyımmm
Ben sacimi boyatmadan dogurmayayim baska bisi istemiyorum.Bembeyaz oldum ya((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?