2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar
Doktorum izin vermedi ya boyatmama kuaförümde boyamiyordu.Emzirme süresincede yasak ama dogum icin bi kereligine boyat dedi doktor :))))))) Fotolarda bi düzgün olayim.Off off oglumu dogrudugumda bir tel beyaz yok sacimda bu memleket beni napmis ya.Bu yil benden alinanlari geri alma yilim olsun bari :))

Ben sacimi boyatmadan dogurmayayim baska bisi istemiyorum.Bembeyaz oldum ya ((((((((((
beyazım yok ama saçımın yarısı sarı yarısı siyah oldu..en sonunda bugün organik boyadım,aynı renkolsun diye..pek güvenmiyorum ama amonyak yokmuş içinde..tüm arkadaşlarım da boyadık biz abartma dediler..umarım bişey olmaz,hamile kalmadan başlamıştım dikkat etmeye,eldivensin deterjan ellemiyorum vsvs..sonra git saçları boya fisfisfis

womach
ben bulasıkları elde yıkıyorum
hamılelıgın ılk zamanında camasır suyuyla iş cok yaptım
inş bısey olmaz

bak şimdi o şakırdayan bira şişelerini gördüm canım istedi, zaten kaç haftadır canım sigara istiyor, hatta bu sabah korkuyla uyandım rüyamda hep sigara içtim, eşime soruyorum ben sigara içiyor muyum diye...ödüm patladı, halbuki bırakalı neredeyse 2 yıl oldu, hiç aklıma gelmzedi...

tabi yapacaksın güzelim, sen tesettürlüsün diye bu duygularından soyutlanacak mısın, hem doğumda saçını da açarsın içeride yabancı erkek olmazsa, fotonu da çektirirsin

ben uyumaya hazırlanıyorum
elekt battanıyeyı taktım
yatak ısınsın dıe beklıyom
sabah erken kalkıp banyo yapacam
malum bıde ınce temızlık
ooo cok ısım var sabahtan
banyomda kırık ama
olmak zorundayım
doguma pıs gıtmım

krızalıt tabı cnm benım
sorun olmuyor
sadece ben dısarda makyajı sevmem
benım tercıhım
yoksa ınsanların kalbı guzel olsun
hıc ayırt etmem
gecen işte dugune gıderken ılkdefa dısarda makyaj yaptım
cok tuhaf hıssettım herkes bana bakıyomus gıbı
tabıkıde cektırırım
özel klasorume fotograf klasorum var bana aıt
oraya atar pcde eşim

bebegıma kavustum kızlar
oğlumum adı mehmet faik esım koydu adıyla yasasın
sütüm önce gelmedı ilk 3gun mama verdık.bugun 3 gundur gelıyor ama ucu yok cok streslıyım..çok üzülüyorum.bebegımı dra göturdum cok agladı dun dr dedıkı anne sutune gecınce gaz yapabiliri.hafıf sarı yuzu işyi besleyın dedı.cok korktum agladım.humana cay aldım ıns sütüm artar ama uc nasıl cıkar bılmıyorum....
dıkışlerımde alındı

Womarch
Herkes boyuyor ya anlamadimki benim doktorla kuaför olayi neden abarttilar bu kadar.Bide burda amonyakli boya satilmiyor isin komigi lazim olup arasan boya standinda bi tane amonyakli boya yok yasak.

Askitom
Uyurken elekt batt. fisini cek bak merak ettirme bizi.

hadi bakalım öyle olsun bu sene senin için benim halama çekmişim bi 10 15tane var daha 24yaşıma yeni girdim yaw ırsi yani ben hamilelikte bu 3.olucak boyatmam allahın izniyle bişi olmaz ya

benbilirim
Hosgeldin gözün aydin kavusmusun bebisine gece gece ne güzel haber oldu bu.

Womarch
Valla burdayken listeyi yenile dogumlar bayagi olmus.

hadi bakalım canım seninde gözün aydın allah analı babalı büyütsün korkma canım benim toparlar kuzunda bikaç güne emdikçe biraz daha olur ucun inş meraklanma yada gögüs ucun için şu aventin uç koruyucuları var bugün konuştuk hatta ondan al

Kizlar
Ben yatiyorum.Yarin nete girmicem yeni yil keyfi yapicam 2 gün merak etmeyin dogurdum diye :)))
Hepinizin yeni yilini kutlarim.

womach
ben bulasıkları elde yıkıyorum
hamılelıgın ılk zamanında camasır suyuyla iş cok yaptım
inş bısey olmaz
canım hamilelik için değil de normalde de drlar dikkat edin diyorlar..çamaşır suyu,bulaşık deterjanı vücutla temas etmeyecek,çamaşır beyazlatıcılar,hatta yumuşatıcıları bile kullanmamak lazımmış..farketmiyoruz ama birikiyor vücutta kimyasallar..

ya ben de düşünmemeye çalışıyorum,emzirirken de içki içilmiyo herhalde dimi,neyseki mevsim yaz değil.. akannehir
sigarayı bırakalı 4 yıl oldu benim de vereliniortak

sıkça makyaj yapmayınca,yaptığında daha özel oluyor,daha çok dikkat çekiyorsun tabii :)) azı iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…