Kizlar
Ben yatiyorum.Yarin nete girmicem yeni yil keyfi yapicam 2 gün merak etmeyin dogurdum diye :)))
Hepinizin yeni yilini kutlarim.
bebegıma kavustum kızlar
oğlumum adı mehmet faik esım koydu adıyla yasasın
sütüm önce gelmedı ilk 3gun mama verdık.bugun 3 gundur gelıyor ama ucu yok cok streslıyım..çok üzülüyorum.bebegımı dra göturdum cok agladı dun dr dedıkı anne sutune gecınce gaz yapabiliri.hafıf sarı yuzu işyi besleyın dedı.cok korktum agladım.humana cay aldım ıns sütüm artar ama uc nasıl cıkar bılmıyorum....
dıkışlerımde alındı
canım hamilelik için değil de normalde de drlar dikkat edin diyorlar..çamaşır suyu,bulaşık deterjanı vücutla temas etmeyecek,çamaşır beyazlatıcılar,hatta yumuşatıcıları bile kullanmamak lazımmış..farketmiyoruz ama birikiyor vücutta kimyasallar..
ya ben de düşünmemeye çalışıyorum,emzirirken de içki içilmiyo herhalde dimi,neyseki mevsim yaz değil.. akannehir
sigarayı bırakalı 4 yıl oldu benim de vereliniortak
sıkça makyaj yapmayınca,yaptığında daha özel oluyor,daha çok dikkat çekiyorsun tabii :)) azı iyidir..
ay ya buaksam hıc uykum yok,
nasıl uyuyacam bılmem
kaydirigubbakcemile ben benimkini alıp yatırıyorum uyuyor alıştı artık uyuyamıyorum napim yatakta yatınca iyice kötü oluyorumpamuk aynenn
uyuyamam zaten
ama işte eşime yazık
butungun çalış
sonra koltuk tepesınde uyu
kaldırıp yatırsam
aaaa bensız yatmaz
Merhaba kizlar benn geldim,
hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla yok doğum haberi akşam alınan tek haber bu
Benbilirim dogum yapmis ne güzel Allah anali babali büyütsün, baska dogum haberi var mi?
eşim geldi nihayet..iyi akşamlar kızlarr..iyi seneler hepinizee..
olsun bişi olmaz yahuammmannn womach olcaktı
valla cnm bnm
24 saat sert
yaklasında senınde bole olur sanırsamm
kızlar allaha emanet olun
uykum geldı
hepınıze ıyı gecelerr
melekler sızınle olsun
çifter çifter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?