2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

scedcedu
Nasilsin? Anne olmak cok güzelmis di mi ;) Hadi kurtuldun artik bi sürü sorudan hastane cantasi yada bebek bezi vs vs :)

çok güzelmiş gerçekten çok değişik
o minicik beden için insanın yapamayacağı şey yokmuş gibi
saatlerce oturup onu izliyourm
mükemmel bi duygu

kıslar juliet den haberi olan varmııı onun sat önde gidioduu doğurdumu acabaa???

ndk sen nerelerdesin ya? uzun süre hiç girmedin nete

ıyızmeltem abla.cnm cok halsızım detayları yarın yazarım.hepınıze ıyı geceler
sagol meltem abla
unutmadıgın ıcın
kendıne melegıne ve mehmete ıyı bak

ay hepimiz nerdeyse doguracagiz ya, bakalim kim dogrucak önce ben 37 haftalikim su an.

cok zor artik, hareket etmekte cok zorlaniyorum, nefes almakta zorlaniyorum, kasilmalar basladi , sancilar yokluyor, ayyy ayy, sizlerden ne haber.

iyi aksamlar anneler nasilsiniz,ben cok gerginim 38. hafta bebeğim 2900 gr doktor normalden küçük diyor çok üzülüyorum,haftaya bir gün belirleyeceğiz sezeryan için .bu cumarteside nst var
haftaya cuma büyük ihtimal doğum olucak çok tedirginim,zayıf doğan bebekler sarılık oluyor dediler çok üzüldüm.zaten 8 aralıkta izne ayrıldım 25 aralıktada doğum olacak adam akıllı dinlenemedim bile onunda gerginliği var üstümde öff bööle işte bunalım moddayım:(
merhaba canım
kilosu gayet iyi takma sakın
daha 10 gün var
2500 den asağısı zor oluyormuş seninki nerdeyse 3 killo

merhaba kızlar
biz evimize geldik çok şükür şimdi kızım uyuyor ben de size bakayım dedim.
geçmişe fazla bakamadım birisi ultrason kilosuyla gerçek kilosunu sormuş onu görmüştüm
doğumdan hemen önce ultrasonla bakılmadı sadece nst'ye bakıldı ama yaklaışık 1 hafta önce bana 2730 demişlerdi oysaki kızım 2530 doğdu yani biz ultrasona göre küçük doğduk.
başka sorular var mıydı bilmiyorum ama ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım;
öncelikle 35. haftasanıa gelen herkese biran önce çantalarınızı hazırlayın demek istiyorum sabah suyum geldiği sırada çanta hazırlamakla uğraşmam mümkün değildi.
kendiniz için pijama almanıza gerek yok hastanede gecelik kullanıyorsunuz normal de olsa sezeryan da olsa farketmiyor özellikle önden açılanları tavsiye ediyorlar iki tane gecelik 1 sabahlık götürmekte fayda var. ben yanıma bol miktarda hasta bezi vs almıştım hiçbirini kullanmadım hep hastaneden verdiler öncesinde sorun boşuna yer kaplamasın. bebek için aldığımız hastane çıkışları çok büyük geldi iri bebek bekleyen arkadaşların dışındakiler imkanınınz varsa bir tane de prematüre kıyafet alın bence. emzirme atleti çoookk rahat çok memnun kaldım. benim hastanemdeki bebek hemşiresi bebek için mustela ürünlerini kullanın dedi, henüz bakım malzemesi almayanlar düşünebilirler.
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. hıııı bu arada müthiş ağrılarım oluyor ama gidip ağrı kesici yaptırıyorum dimdik ayakta geziyorum kaydirigubbakcemile5
saol scdedem bende abuk sabuk bi dünya sey koydum
demekki acılmadan geri gelcek

selam kuşlarrrrrrr nasılsınıssssss doğuran varmı doğurannn :))naniknanik

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzım
nerdesin sen :mymeka:
napıorsun annat cıbık
oğlusun nasıl

ndk
Canim o yarin sabah 8 de sezeryan oluyor
hadi yaaaa neden sezeryannn oyy biri daha kavuşuyor meleğine hee :))

çok güzelmiş gerçekten çok değişik
o minicik beden için insanın yapamayacağı şey yokmuş gibi
saatlerce oturup onu izliyourm
mükemmel bi duygu

ndk sen nerelerdesin ya? uzun süre hiç girmedin nete

canım yaa giremiyorum ne bilimm pc başına geçemiyorumm garip haller içindeyimmm

ay hepimiz nerdeyse doguracagiz ya, bakalim kim dogrucak önce ben 37 haftalikim su an.

cok zor artik, hareket etmekte cok zorlaniyorum, nefes almakta zorlaniyorum, kasilmalar basladi , sancilar yokluyor, ayyy ayy, sizlerden ne haber.

bizimkiler catır catır doguruyor

ndk
Canim onun 2. dogumda sezeryan olmus ya o yüzden bunuda doktor bakmis gecende sezeryana gün vermisti .Bu gece heycan var herhalde bide hazirliklar acaba hastaneye gece mi gitti sabahmi gidecek bilmiyorum.

merhaba canım
kilosu gayet iyi takma sakın
daha 10 gün var
2500 den asağısı zor oluyormuş seninki nerdeyse 3 killo

saol scdedem bende abuk sabuk bi dünya sey koydum
demekki acılmadan geri gelcek

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzım
nerdesin sen :mymeka:
napıorsun annat cıbık
oğlusun nasıl

enemmm julim gelmişşş bende tam seni soruyodumm demek prensesine kavuşuyosun yarın hee ne güsellllllll darısı başımıza inşallahhhhhhhh, neden sezeryan oluyosunnnnn kaç kg meleğinn??

benim oğluşta iyidir inşallah teyzesiii cumartesi çatı muayenemiz varr, ağrılarım var çokk özellikle bacaklarımda yürümekte oturmakta zorlanıyorummm, bian önce zaman geçsin kavuşalım diyorummmkaydirigubbakcemile5

enemmm julim gelmişşş bende tam seni soruyodumm demek prensesine kavuşuyosun yarın hee ne güsellllllll darısı başımıza inşallahhhhhhhh, neden sezeryan oluyosunnnnn kaç kg meleğinn??

benim oğluşta iyidir inşallah teyzesiii cumartesi çatı muayenemiz varr, ağrılarım var çokk özellikle bacaklarımda yürümekte oturmakta zorlanıyorummm, bian önce zaman geçsin kavuşalım diyorummmkaydirigubbakcemile5

yok gıı yarın ben doğurmuyom
şimdilik gelmeye niyeti yok
3400 kilosu
benim çatı muayenesi de haftaya
neler yaptın bakalım bittimi hazırlıklar
özledim kıss senii

selam şekerler
bugün gündüz bebeğim neredyse hiç kıpırdamadı
akşam üstü çikolata yedim azcık gerindi
akşam yemeğinden sonra da kıpırdadı sağolsun
çok merak ettim ne oldi diye :sinifsinif:
sıpa bi doğ görecen sen hanyayı konyayı:oklava:

yok gıı yarın ben doğurmuyom
şimdilik gelmeye niyeti yok
3400 kilosu
benim çatı muayenesi de haftaya
neler yaptın bakalım bittimi hazırlıklar
özledim kıss senii

ay bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı terlik falan almadım kendime:)) bu uyuşuklukla alamicam galibaa yerimden kalkasım yok yaa çok garip bişi oldum ben :(
zaman geçmiyor hiçç geçse de kavuşsak artıkk
bu arada 20 kg almışımm kilodan da kalkamıyorum yerimden mafoldumben

selam şekerler
bugün gündüz bebeğim neredyse hiç kıpırdamadı
akşam üstü çikolata yedim azcık gerindi
akşam yemeğinden sonra da kıpırdadı sağolsun
çok merak ettim ne oldi diye :sinifsinif:
sıpa bi doğ görecen sen hanyayı konyayı:oklava:

oyy kıyamam yaa evet bazen öle oluyooo çok korkutuyo sıpalar bizii 9 ay yüreklerimiz ağzımızdaa.. hoş yıllarca bu böyle gidecek sanırım...

grip oldum galiba üşüyorum ateş de var
hapşuruyorum
halsizim
h1n1 aşısından olabilir mi
çünkü grip olacak kadar üşümedim

Back
X