2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tek bır sanslı noktam varmıs bebısım saslında 34+1 olmalıyken bır hafta one gecmıs su anda 35+2 ılmus 36 haftayı gecırmemız gerek dedı cumartesı ulusu gezmeye gıtmıstım ve 3saat banamısın demeden gezmıstım ne olduysa ondan sonra oldu alt tarafımda hep sancı oldu ve karnım asagıya ındı doktorda ayakta cok kalmıssın ondan dedı istirahat dedı ıste dua edın kızlar erken gelmesın bebıs daha hastane cantam bıle yoktu ortada

yat dinlen istirahatet canımallahtan hayırlısını iste korkma canınıda sıkma hiçbişiy olmaz bacaklarını uzat yat keyfine bak moralde çok önemli unutma sakın daha dışarı çıkıp geziyim falan demedinlenmene bak bebişi doğurunca ararsın bu yatmalarını:ecrin_bebek:

ben geldidim kızlar ama gidiyom ben kız julicim ben senin için bugün doğurur demiştim ama geçmişten anladığım kadarıyla rahatın yerinde daha bende yarın şu işlerimi halledimde gidim doktora artık kasıklarıma indiğini hissediyom bebenin yürürken bile daralıyom perşembe günü kesin gün verir bana hayırlısı rabbimden hoyacım bebeğin hareket etmediği zaman bi taraflara uzan hemen dinlendin sürekli oturuncada hareketleri kısıtlanıyo benimkide maşallah hiç durmadan hareket ediyo gece gündüz tepiniyo ama artık canım yanmaya başladı kilosuda iyi derse önümüz hafta doğurasım varzemuszemus

hoşgeldin güle güle
evet yatınca hareketi arttı
zaten seninki istesen şimdi doğar doğum hastanesinde

maşallak kızına :nazar:
hadi 15 gün daha sabretsin tatlı kızın
sakın moralini bozma
bundan sonra tehlike yok artık
hele bi 15 gün daha sıksın dişini

sıksın valla daha zamanın var dıye hıc aklımın ucundan bıle gecmıyordu kocısımle sok olduk tabıkı doktorda sasırdı beklemedıgım bırsey falan dedı ınsallah yanılırda dogurmam bu hafta kız daha cantam yok panık oldum streslere gırdım yaaaaaaaaaamafoldumben
ahh melisa ahh herkes kanala girdi sen hala çatının tepesinden bak :mymeka:

nıyetı yok valla benım daha 40 gunum var zıllos erken gelıyor baksana

yat dinlen istirahatet canımallahtan hayırlısını iste korkma canınıda sıkma hiçbişiy olmaz bacaklarını uzat yat keyfine bak moralde çok önemli unutma sakın daha dışarı çıkıp geziyim falan demedinlenmene bak bebişi doğurunca ararsın bu yatmalarını:ecrin_bebek:

evet canım moral cok onemlı benımkısı cok bozuldu ama allahtan gelen bırsey hayırlısını versın sag saglım kucagıma alayımda yeter bana yok artıkk dısarıya adımımı dahı atmam evde popişimi bile kaldırmadan yatcam kocamda ızınde allahtan bu hafta herseyı yapar o annem pazar gıttmıstı artık haftaya yanındayım dıyorropuyorumnanaktan

maşallak kızına :nazar:
hadi 15 gün daha sabretsin tatlı kızın
sakın moralini bozma
bundan sonra tehlike yok artık
hele bi 15 gün daha sıksın dişini

ahh melisa ahh herkes kanala girdi sen hala çatının tepesinden bak :mymeka:

kocem nerde istersen orda doğur
yeeterki doğur dedi :dilcikar:
attırmasın tepemi acıbademde doğururum :roflol:

ben koçtaş için dediydim zaten
sağlık için harcanan paraya acımam
benim koca da seninki gibi
:umursamaz:

bizim durumumuzU anlatan bi atasözü var culi
bizim tavuk bi yumurta yumurtlar yedi mahalle duyar elin kısrağı küheylan doğurur sesi çıkmaz
sositososito

ben koçtaş için dediydim zaten
sağlık için harcanan paraya acımam
benim koca da seninki gibi
:umursamaz:

bizim durumumuzU anlatan bi atasözü var culi
bizim tavuk bi yumurta yumurtlar yedi mahalle duyar elin kısrağı küheylan doğurur sesi çıkmaz
sositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben sana ne dedim
beni güldürme
kasıklarım ağrıyı zaten
gülemmiyom :roflol:

hoşgeldin güle güle
evet yatınca hareketi arttı
zaten seninki istesen şimdi doğar doğum hastanesinde

kocamda öyle diyo zaten bana hazır adam doğurtuyum demiş gitmişken doğurupta gelseydin diyo kendini benide kurtarsaydın diyo ama yok öyle yağma dedim tolga ve kızlarının 9 aydır kahrını çektim acıkta onlar benim nazımı çeksinler dedimzemuszemus daha cuma günü samsunlularla buluşucam sen bi arkadaşa daha dicem diyodun dedinmi canımcım sedaydı ismi sanırsam sizde gelin yaa ben sizlerlede tanışmak istiyorum kocaişte tepemde hadi yatak diyee oğlanı uyuttum hadi diyo sanki kırklı bebek uyuttu 6 yaşında erkekimi uyuttu yanına yatıpta:gitme: ay bu arada bebeğe aldığımız emzikleri abisi emdi bu akşam gülmekten yerlere yattık babasıyla bide diyoki kardeşim emsin beğenmediğini ben emicem diyo bi kaç çeşit aldıkta hangisini isterse diyeee bişiyde diyemiyoruz kıskançlık falan olmasın diye ama gülmedende edemedim yanii bişiy değil bebeği emzirirken benim koca danamda emecem derse şaşırmıcam yanii:lepi:

kocamda öyle diyo zaten bana hazır adam doğurtuyum demiş gitmişken doğurupta gelseydin diyo kendini benide kurtarsaydın diyo ama yok öyle yağma dedim tolga ve kızlarının 9 aydır kahrını çektim acıkta onlar benim nazımı çeksinler dedimzemuszemus daha cuma günü samsunlularla buluşucam sen bi arkadaşa daha dicem diyodun dedinmi canımcım sedaydı ismi sanırsam sizde gelin yaa ben sizlerlede tanışmak istiyorum kocaişte tepemde hadi yatak diyee oğlanı uyuttum hadi diyo sanki kırklı bebek uyuttu 6 yaşında erkekimi uyuttu yanına yatıpta:gitme: ay bu arada bebeğe aldığımız emzikleri abisi emdi bu akşam gülmekten yerlere yattık babasıyla bide diyoki kardeşim emsin beğenmediğini ben emicem diyo bi kaç çeşit aldıkta hangisini isterse diyeee bişiyde diyemiyoruz kıskançlık falan olmasın diye ama gülmedende edemedim yanii bişiy değil bebeği emzirirken benim koca danamda emecem derse şaşırmıcam yanii:lepi:

canım bu cok hassas bi konu gercekten
kardes kıskanclığı bazen ciddi boyutlara geliyor
insallah öyle bir problem yaşamazsın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben sana ne dedim
beni güldürme
kasıklarım ağrıyı zaten
gülemmiyom :roflol:

bakarsın kanala iniverir meloş tek niyetim bu

seda topiğe girmiş ama denk gelmedik geçmii okuduysa haberi vardır
ben de çok istiyom gelmeyi ama dediğim gibi doktor işini ayarlayamadım
sonra da inşallah gelmeye çalışacam bakalım

yerim ben o abiyi
alışır annesi arada sever arada kıskanır
ama emeceğini sanmam

Son düzenleme:
canım bu cok hassas bi konu gercekten
kardes kıskanclığı bazen ciddi boyutlara geliyor
insallah öyle bir problem yaşamazsın

evet ama bizdende çok meraklı kardeşine her dışarı çıkmamızda bişiler alıyo dün okuluna gittim dışarı çıkınca öğretmeniyle görüşiyim diye öğretmeninede sürekli kardeşinden bahsediyomuş ama oda aynı şeyi dedi kıskandığı için bu şekilde tepki verebilir dedi allahtan yaşına göre çok olgun bir oğlum varzaten son 2 haftadır servisede verdim onu ordada bi problem yaşamadık rabbim korktuğum yerlere uğratmadı hala anasınıfında olup ağlayan arkadaşları var benimki iyi alıştı yani bide elinde kozuda varçünki kardeşi olcakya kullanmıyo bize karşı onu ama baabasıda çok ilgileniyo herhafta sinema buz pisti onu eyliyoz kendini 2. plana atılmış diye düşünmesin diye şimdide sınıfta doğumgününün derdinde ocak 29da babası arabalı pasta yaptırıcak okulda arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle kutlıcakmış anam bende destan gibi yazdım vallaha benim oğlum abi juli teyzesi senin kınında kardeşi olcak inşallah o duyguyuda tadarsın-tatlicadiarzu-

evet ama bizdende çok meraklı kardeşine her dışarı çıkmamızda bişiler alıyo dün okuluna gittim dışarı çıkınca öğretmeniyle görüşiyim diye öğretmeninede sürekli kardeşinden bahsediyomuş ama oda aynı şeyi dedi kıskandığı için bu şekilde tepki verebilir dedi allahtan yaşına göre çok olgun bir oğlum varzaten son 2 haftadır servisede verdim onu ordada bi problem yaşamadık rabbim korktuğum yerlere uğratmadı hala anasınıfında olup ağlayan arkadaşları var benimki iyi alıştı yani bide elinde kozuda varçünki kardeşi olcakya kullanmıyo bize karşı onu ama baabasıda çok ilgileniyo herhafta sinema buz pisti onu eyliyoz kendini 2. plana atılmış diye düşünmesin diye şimdide sınıfta doğumgününün derdinde ocak 29da babası arabalı pasta yaptırıcak okulda arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle kutlıcakmış anam bende destan gibi yazdım vallaha benim oğlum abi juli teyzesi senin kınında kardeşi olcak inşallah o duyguyuda tadarsın-tatlicadiarzu-

ayy insallah
bende iki kızım olsun istiyom
son ikiz oğlan istiym
cok mu sey istiyom delikafadulden

Back
X