pamukum lutfen normal olmak varken sezeryan dusunmeeee
Askitom iyi geceler, rüyanda bebisini gör yerimseniben
Pamuk sezeryan olursa o zaman seninki Kova burcu olucak, Ben kova tutturmamya calismistim ama olmadi oglak ollcak, artik 2. ye kova tutturmaya calisicam vazgecmek yok sositososito
ben değil kuzum dr karar vericek şuana kadar normal dedi heralde değişmez ama allah bilir ne olacağınıda bakalım hadi güle güle gittttpamukum lutfen normal olmak varken sezeryan dusunmeeee
sagolun kızlar
allaha emanet olun
kactım benn
Simdi bizim suyumuz gelirse hastaney egidene kadar dus alabilir miyiz?
o zaman ben suyum gelirse önce dus aliyim tabi esim de yardim etsin. sonra götüreceklerimizi toplasin,
demin bir sanci girdi rahmime cok kötü biseydi, yalancisi böyleyse gercek sanci ve dogum ne zordur kimbilir mafoldumben
amanın kızlar kimsecikler yok
herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.
herşey gönlünüzce olsun
günaydın kızlar yeni yılınız kutlu olsun
günaydın kızlar yeni yılınız kutlu olsun
bu yenı yıl hepimize yepyenı umutlar ve heyecanlar yasatacak allahın ıznıyle...kendımı ılk defa bu kadar şanslı bır ınsan oldugumu hıssedıyorum ve kalbımın en ıcınden gelerek sukredıyorum.. nasıl buyuk bır mucızedır bu yarabbım bınlerce kere sukurler olsun. aslında cok kısa bır sure degıl nerdeyse 8-9 aydır bu mucızeyle yasıyoruz ve ufak tefek sıkıntılarımız dısında hersey yolunda kı bebişlerimizin kalbi gürül gürül atıyor. ne kadar buyuk bı nimetmiş bu yasamadan anlamamıştım. su an bunları yazarken bıle gözlerım doluyor..
şimdi kızlar yenı yılımızı kutlamıssınız da aklıma geldı , bu yılbası benım ıcın oglumdan baska hıc bırsey ıfade etmıyor emınım bır cogumuz ıcın öyledır, en mutlu , en heycanlı , en telaşlı bır yıla gırıyoruz ve bu yıl artı bundan sonra kı yıllarda hıc bırsey eskısı gıbı olmayacak. bambaska bır hayat ve hayata yuklenen bambaska bır anlam...ne mutlu bızlere... neyse cenem dustu uzatmayayyım.. herkese saglıklı ve evlatlarıyla koyun koyuna bır yıl dılıyorummm.....
Canım gerçekten ne güzel yazmış, ifade etmişsin....gerçekten bizler için bambaşka bir yeni seneye giriş oluyor inşallah hepimizin mutluluğu daim olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?