2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr... Hayatımın dönüm noktası olacak 2010.... Oğluşum,hayatımın anlamı,yaşama sebebim sağlıkla hayırlısıyla gelicek dünyaya . Eminim diğer yıllardan kat kat daha güzel,daha anlamlı bir yıl olacak bu yıl ve bundan sonraki yıllar... Tüm hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle,hepinize sevdiklerinizle birlikte iyi seneler diliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepiniz hoşgeldiniz kızlar özgecim sana tüm kalbimle katılıyorum hayatımın en anlamlı yılı 2010 olacak Allahım hayırlısı ile oğluma kavuşmayı nasip et

çok uykum geldi kızlar kasık bölgemde çok ağrım var anlatamam pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum

bide doğum yapan arkadaşlar bişi sorucam benim bacak yanlarım çok ağrıyo iki gündür son zamanlardada sizdede olmuşmuydu böyle adım atamıyorum bacaklarım açık açık yürüyorum

sıkın kendinizi sıkın kendinizi derken bide ben doğurmimda allah esirgesin daha var günümüze

Sıka sıka diş kalmadı kiii:))) Ya ben bazen çok bunalıyorum,dün de tam bunalım günümdeydim. Eşim geldi olmadık bi sabepten bağırdı bana,zaten hazır olan ben,başladım ağlamaya... Niye böylesin diyor,Allaha şirk koşar gibi herşey yolundayken niye ağlıyorsun diyor. Anlatamıyorum kiii ben hamileyim,istemeden gelişiyorrrr... O yüzden artık doğurmak istiyorum bennn....

merhaba arkadaşlar
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum mevlam ailelerimizin canını namusunu parasını korusun saglık sıhat evlerimize huzur ve bereket versin......zemuszemus

canım hepimiz aynıyız ya hiç anlamıyolar bizi ne yaşadığımızı hep kendileri haklı sinir ediyolar bazen insanı bazen kavga ettiğimizde sancım bi tutsada görse gününü diyorum ama yalancı sancı tabiki korkudan ne yapacağını şaşırır valla lafları söylüyolar söylüyolar sonrada pişman oluyolar sırnaşıyolar sonra

Aynen valla.. Öyle anlardan birinde bir sancı başlasa sayacağım lafları biliyorum da klava: İki ayağı bir pabuca girecek eminim kaydirigubbakcemile3

Aynen valla.. Öyle anlardan birinde bir sancı başlasa sayacağım lafları biliyorum da klava: İki ayağı bir pabuca girecek eminim kaydirigubbakcemile3

bazen ufak bi kasılmam oluyo bi çığlık atıyorum nasıl paniklediğini görmen lazım hemen fırlıyo ayağa hak ediyolar canım son günlerimiz biraz nazlanalım canım daha sonra bidaha nazlanamicaz:roflol:

evet esra iş yerindeyin eşim yok olsa bende gidip yatıcam allahtan dinlenme odamız varda orda dinleniyoz iki gündür temizlik var iş yerinde bilgisayar malzemesi olduğu için ayrı bi iş istiyolar

güanydın kızlar

valla ben boyadım saçımı monyaksız boyayla doktorum bi sorun olmayacağını söyledi
ilk 3 ayı atlattıktan sonra sorun yok dedi bende boyadım boyamasaydım depresyondaydım resmen aynaya bakmak istemiyodm yaşım çok ileri değil belki ama aileden ırsi saçlarımda çok beyaz var
oda beni çok mutsuz ediyodu geçen hafta boyadım valla:))

ah canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
bi ara girdiğinde boyunu kilosnu doğum şeklinide pylaşırsan seviniriz hadi bakalım darısı bizim başımıza
bende doğurmak istiyorum artıkın ya

amanın kızlar kimsecikler yok
herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.
herşey gönlünüzce olsun
amin adaş amin yeni yıl bize yeni umutlarla geliyo hayırlısıyla bu sene bizim yılımız bence bebeklerimizle bizde yeniden doğucaz
hayatımız tamamen değişicek
çok heyecanlıyım

kzlar merhaba. hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı ve bebeklerinizle çok güzel günlü bir yıl diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…