slm kızlar....
biz geldik...küçük hanımı uyuttum...fırsat bulup gireyim dedim...
hepiniz hoşgeldiniz kızlar özgecim sana tüm kalbimle katılıyorum hayatımın en anlamlı yılı 2010 olacak Allahım hayırlısı ile oğluma kavuşmayı nasip et
canım hepimiz aynıyız ya hiç anlamıyolar bizi ne yaşadığımızı hep kendileri haklı sinir ediyolar bazen insanı bazen kavga ettiğimizde sancım bi tutsada görse gününü diyorum ama yalancı sancı tabiki korkudan ne yapacağını şaşırır valla lafları söylüyolar söylüyolar sonrada pişman oluyolar sırnaşıyolar sonra
Aynen valla.. Öyle anlardan birinde bir sancı başlasa sayacağım lafları biliyorum daklava: İki ayağı bir pabuca girecek eminim kaydirigubbakcemile3
beyazım yok ama saçımın yarısı sarı yarısı siyah oldu..en sonunda bugün organik boyadım,aynı renkolsun diye..pek güvenmiyorum ama amonyak yokmuş içinde..tüm arkadaşlarım da boyadık biz abartma dediler..umarım bişey olmaz,hamile kalmadan başlamıştım dikkat etmeye,eldivensin deterjan ellemiyorum vsvs..sonra git saçları boya fisfisfis
bebegıma kavustum kızlar
oğlumum adı mehmet faik esım koydu adıyla yasasın
sütüm önce gelmedı ilk 3gun mama verdık.bugun 3 gundur gelıyor ama ucu yok cok streslıyım..çok üzülüyorum.bebegımı dra göturdum cok agladı dun dr dedıkı anne sutune gecınce gaz yapabiliri.hafıf sarı yuzu işyi besleyın dedı.cok korktum agladım.humana cay aldım ıns sütüm artar ama uc nasıl cıkar bılmıyorum....
dıkışlerımde alındı
Womarch
Herkes boyuyor ya anlamadimki benim doktorla kuaför olayi neden abarttilar bu kadar.Bide burda amonyakli boya satilmiyor isin komigi lazim olup arasan boya standinda bi tane amonyakli boya yok yasak.
Askitom
Uyurken elekt batt. fisini cek bak merak ettirme bizi.
amin adaş amin yeni yıl bize yeni umutlarla geliyo hayırlısıyla bu sene bizim yılımız bence bebeklerimizle bizde yeniden doğucazamanın kızlar kimsecikler yok
herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.
herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?