kzlar merhaba. hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı ve bebeklerinizle çok güzel günlü bir yıl diliyorum
slm kızlar dua edin bebişime ve bana doktora gidiyoruz şimdi. güzel haberlerle gelirim inşallah
canım güzel haberlerle dön inşallah.
benim hiç şişmedi pek güzeldim..dogumdan sonra yuz sısıyor mus ya
eşim çirkin gormesınn
tek maksadım ooo
yoksa hepımız dunya guzelıyız
sende boyat meltem ablaa
bebegıma kavustum kızlar
oğlumum adı mehmet faik esım koydu adıyla yasasın
sütüm önce gelmedı ilk 3gun mama verdık.bugun 3 gundur gelıyor ama ucu yok cok streslıyım..çok üzülüyorum.bebegımı dra göturdum cok agladı dun dr dedıkı anne sutune gecınce gaz yapabiliri.hafıf sarı yuzu işyi besleyın dedı.cok korktum agladım.humana cay aldım ıns sütüm artar ama uc nasıl cıkar bılmıyorum....
dıkışlerımde alındı
çok uykum geldi kızlar kasık bölgemde çok ağrım var anlatamam pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum
bide doğum yapan arkadaşlar bişi sorucam benim bacak yanlarım çok ağrıyo iki gündür son zamanlardada sizdede olmuşmuydu böyle adım atamıyorum bacaklarım açık açık yürüyorum
sen kocanı bize bi yolla özgeSıka sıka diş kalmadı kiii:))) Ya ben bazen çok bunalıyorum,dün de tam bunalım günümdeydim. Eşim geldi olmadık bi sabepten bağırdı bana,zaten hazır olan ben,başladım ağlamaya... Niye böylesin diyor,Allaha şirk koşar gibi herşey yolundayken niye ağlıyorsun diyor. Anlatamıyorum kiii ben hamileyim,istemeden gelişiyorrrr... O yüzden artık doğurmak istiyorum bennn....
amin. 3-4 saate gelmezsem bilinki doğuma girdim. dünden beri belimde ağrı var bakalım ne çıkacak.
ayy çok güzel canım...Kızımla yeni bir yıl...
31/12/2009
En son 34. haftada yazmışım sizlere...
35. hafta da bitti... Şuanda 36. haftayı da bitirmek üzereyim...
Bugün yılın son günü...
Yılbaşı geldi... Ankara'da hala henüz kar yağmadı...
Biz yakında Cemre'yi düşüreceğiz oysa...
Evimize bahar gelecek....
Hiç gitmemek üzere hem de....
Tembelleştim bu ara, son ay rehaveti sanırım... bir üşengeçlik bir üşengeçlik sormayın... Sürekli uykum var...
2009 benim için özel bir yıl oldu... Her ne kadar canım kızıma 2010 yılında kavuşacak olsam da... Hayatımın en anlamlı yılı şuan için 2009... Anneliğe ilk adımımı attım.... Bir bahar günü kavuştum ona... çok mutlu olduk... Erkek mi kız mı olacak derken kız olduğunu öğrendik...
2010 bütün yıllardan daha da anlamlı olacak benim için... Ona kavuşacağım inşallah sağlıkla... Yeni bir hayat, yeni bir düzen kurulacak... Cemre üzerine şimdiden hayaller kuruyoruz...
Tek istediğim mutlu bir çocuk olması... Anne-babalar genellikle başarılı olsun evladım diye uğraş verir... ben başarılı olmasından ziyade mutlu olmasını dilerim... hayattan zevk alsın... hayata katkıda bulunsun... onun mutluluğu başkalarını da mutlu etsin... herkesi düşünen mutlu bir insan olsun kısacası...
2010 gelsin... kızım gelsin... sositososito
Merhaba ben geldim,
iyice hasta oluyorum galiba, bogaz agrim azalmadi üstüne gece boyunca terledim, bebegin cikacagi rahmin altindaki kemiklerim kasildi bir kere cok kötüydü
aglamak istiyorum
.:sinifsinif:[/QUOT
canım korkma bnede ağladım valla dışarı çıkmıyom habire hasta oluyorum diye. benimde boğazım ağrıdı ardından öksürük başladı bi geçiyo bi başlıyo. artık kendi haline bıraktm ben
hala da öksürüyorum balgam geliyo ne yapayım doğurunca geçer
benim cumartesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?