2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla dün zor gelsede ağda işimi gidip hallettim tertemiz oldm benim tickerimda 33 gün kaldı gibi gözüksede benim içime daha erken geleceği doğuyo bende ğdamı yptırdım artık temiz temiz geldi geldi gelemediyse başka bi formul bulurum bi daha ağda yaptırıp o acıyı çekemem :)
bide dün bi kadın bana ikizmi diye sordu ya koca göbekime:)
valla benim oğluş ayın 10 undan sonra gelir gibi geliyo
sağlıkla gelsin alıyım artık kucağıma
yarın sabahta en yakın arkadaşım doğurucak hayırlısıyla bebiş sevicez bebiiş:)

gece epey muhabbet olmuş ancak bitirdim okumayı bu arada aşkitom kontrole gidecekmiş ne oldu acaba çok merak ettim.

slm kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum.. hayırlı, huzurlu, sağlıklı, bereketli gelsin inşallah..allah nasip ederse bu yeni yıl gerçekten hayatımızın dönüm noktası olacak yeni hayata hayat verip sorumluluğunu almak bizim hayatımızıda tamamen değiştirecek..allah yüzümüzü hep güldürsün inşallah..

slm kızlar dua edin bebişime ve bana doktora gidiyoruz şimdi. güzel haberlerle gelirim inşallah

Merhaba ben geldim,

iyice hasta oluyorum galiba, bogaz agrim azalmadi üstüne gece boyunca terledim, bebegin cikacagi rahmin altindaki kemiklerim kasildi bir kere cok kötüydü
aglamak istiyorum
.:sinifsinif:

Kızımla yeni bir yıl...

31/12/2009

En son 34. haftada yazmışım sizlere...

35. hafta da bitti... Şuanda 36. haftayı da bitirmek üzereyim...

Bugün yılın son günü...

Yılbaşı geldi... Ankara'da hala henüz kar yağmadı...

Biz yakında Cemre'yi düşüreceğiz oysa...

Evimize bahar gelecek....

Hiç gitmemek üzere hem de....

Tembelleştim bu ara, son ay rehaveti sanırım... bir üşengeçlik bir üşengeçlik sormayın... Sürekli uykum var...

2009 benim için özel bir yıl oldu... Her ne kadar canım kızıma 2010 yılında kavuşacak olsam da... Hayatımın en anlamlı yılı şuan için 2009... Anneliğe ilk adımımı attım.... Bir bahar günü kavuştum ona... çok mutlu olduk... Erkek mi kız mı olacak derken kız olduğunu öğrendik...

2010 bütün yıllardan daha da anlamlı olacak benim için... Ona kavuşacağım inşallah sağlıkla... Yeni bir hayat, yeni bir düzen kurulacak... Cemre üzerine şimdiden hayaller kuruyoruz...

Tek istediğim mutlu bir çocuk olması... Anne-babalar genellikle başarılı olsun evladım diye uğraş verir... ben başarılı olmasından ziyade mutlu olmasını dilerim... hayattan zevk alsın... hayata katkıda bulunsun... onun mutluluğu başkalarını da mutlu etsin... herkesi düşünen mutlu bir insan olsun kısacası...

2010 gelsin... kızım gelsin... sositososito

dogumdan sonra yuz sısıyor mus ya
eşim çirkin gormesınn

tek maksadım ooo
yoksa hepımız dunya guzelıyız
sende boyat meltem ablaa
benim hiç şişmedi pek güzeldim..

gözün aydın canım

evet canım bende de olmuştu son haftalarda
bebe doğunca tüm sıkıntılar unutuluyo bebenin derdine düşüyo insan

sen kocanı bize bi yolla özgeklava:

amin. 3-4 saate gelmezsem bilinki doğuma girdim. dünden beri belimde ağrı var bakalım ne çıkacak.

hadi hayırlısı canım

ayy çok güzel canım...

Ankara0606 dogunca da lohusaliktanm dolayi iyice bitkin düsücez, dogumda kanama felan olucak, o zaman iyilesmeye hic gücümüz kalmicak.

Bir de doguran arkadaslar su su gelmesi dediginiz farketmeden olmaz digil mi?

poseidon karnında setleşme oluyomu benim oluyo nefesim sanki daralıyo. bide kasık ağrım başladı sende de var mı günlerimiz aynı senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…